Ne znam kako je otac moje bivše komšinice uspeo da krade struju sa zajedničkog brojila. Više se i ne sećam kako se to otkrilo. Znam da je bila velika frka u celoj zgradi i nekako je to rešeno.
Priča o istoj komšinici ima nastavak.. Prošle godine joj je pukla cev u stanu, i voda je poplavila ceo suteren. Ponovo je dobila vodu, poplave više nije bilo..ali je komšinica iskoristila priliku da renovira celu garsonjeru.
Ispostavila je račun svim stanarima! Nisu imali upravnika pa je ona pronašla profesionalnog upravnika. I..sada svi stanari plaćaju preko Infostana upravnika, deo novca ide i njoj.
I ona i upravnik su bliski režimu, što i nije toliko važno. Važno je što je uspela da sredi stančić za izdavanje, a sređivanje su platili, i plaćaju svi.
Mislim da si ti upravnik u tvojoj zgradi i moram da te pitam. Pretpostavljam da nemaš svoju agenciju za čišćenje zgrada?
Pitam, jer ovaj upravnik ima i naplaćuje im oko 1000 dinara čišćenje zgrade.
Sve ovo znam jer sestra tamo ima stan i ima podstanare, ali ona kao vlasnik plaća sve u vezi zgrade, ali i popravke u stanu. Tako se dogovorila sa dugogodišnjim stanarima.
Što se tiče ove situacije sa strujom...možda je i vlasnik znao da su loše instalacije. Trebao je da ih popravi pre izdavanja stana.
Potpuno je nevažno ko je kriv. Važno je da
@Belgradeboy ima ponovo struju.