- Poruka
- 26.918
Od sinoć oko 21 h nemam struje. Ništa ne radi štekeri, bojler veliki i mali, svetla. Bio je samo TV upaljen, svetlo i mašina kad se sve prestalo. Sinoc predsednik stanara pokusao da zameni osigurač u tabli i puklo je. Osetio je juce ceo da na petom spratu iz table nesto smrdi i da se penje do mog sedmog i oseća se na paljevinu. Nije znao sta je dok nije nestalo struje kod mene. Vlasnik je prvo hteo da nadje nekog električara da vidi i nije uspeo, pa je prijavio kvar ED. To se sve završilo nesto pre 14 h, prvo prijava, čekanje ekipe, ustanovljen kvar. Otislo celo brojilo novo koje su stavljali ono daljinsko. Ode cela faza 0. Rekli mi sedi kuci dolazi ekipa. Nema je ceo dan. Zovem kc ED prvo kazu dve ekipe na terenu docice neka do 22 h. Do 20 h nema niko. Zovem opet kazu ekipe ne rade sad tek ujutru od 8 do 14 h su samo na terenu. Predsednik stanara se nije setio ili nije hteo da prijavi kvar rano ujutru nego je cekao da to resi vlasnik stana gde živim. Sreća nije mi doslo stvarno do kratkoj spoja na većim potrošačima ili da se upalila cela tabla i ode zgrada u tri lepe.
Sad kako vreme prolazi sam nervozan i nemam tolerancije. Setio sam se gde ipak živim. Sad uveče gase radijatore, nemam svetla, mob je na izdisaju.
Sad kako vreme prolazi sam nervozan i nemam tolerancije. Setio sam se gde ipak živim. Sad uveče gase radijatore, nemam svetla, mob je na izdisaju.
Poslednja izmena: