Ewa Kant
Ističe se
- Poruka
- 2.219
Deretić
koga vi imate za "naučnike"
strašno...
Cuj kolega, imajedan slican i u vas Hrvata koji kaze da su Hrvati stariji od ameba...Izgleda da je to prelazno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deretić
strašno...
Deretić
strašno...
Vidim da je osnovao stranku i da planira ozbiljnije politicki da se angazuje? Ali sta zeli da postigne sa onom njegovom verzijom srpske istorije?
Kako ne zna?Ne zna ni on sam što hoće...
Moja pretpostavka je da su Srbi i Albanci isti narodдобар је деретић чим на њега највише скиче они који се упљуваше од мржње према србима и србским земљама, само нек настави. дал је цела његова прича истина ил не - казаће време пред нама, не мора све ни да буде истина, ипак је и он сам рекао да рукује и неким претпоставкама, међутим неке ствари ће се исто испоставити истинитим, нема сумње. ал сигурно је да они који тврде да су словени живели на дну река и дисали на сламчицу имају велики проблем, деретић им само стаје на жуљ и повећава муку.
добар је деретић чим на њега највише скиче они који се упљуваше од мржње према србима и србским земљама, само нек настави. дал је цела његова прича истина ил не - казаће време пред нама, не мора све ни да буде истина, ипак је и он сам рекао да рукује и неким претпоставкама, међутим неке ствари ће се исто испоставити истинитим, нема сумње.
Bravo velke712! To je upravo ono što akademik kaže za Spartance - nema sumnje!
добар је деретић чим на њега највише скиче они који се упљуваше од мржње према србима и србским земљама, само нек настави. дал је цела његова прича истина ил не - казаће време пред нама, не мора све ни да буде истина, ипак је и он сам рекао да рукује и неким претпоставкама, међутим неке ствари ће се исто испоставити истинитим, нема сумње. ал сигурно је да они који тврде да су словени живели на дну река и дисали на сламчицу имају велики проблем, деретић им само стаје на жуљ и повећава муку.
добар је деретић чим на њега највише скиче они који се упљуваше од мржње према србима и србским земљама, само нек настави. дал је цела његова прича истина ил не - казаће време пред нама, не мора све ни да буде истина, ипак је и он сам рекао да рукује и неким претпоставкама, међутим неке ствари ће се исто испоставити истинитим, нема сумње. ал сигурно је да они који тврде да су словени живели на дну река и дисали на сламчицу имају велики проблем, деретић им само стаје на жуљ и повећава муку.
Шта па ми уопште знамо о историји? Као пирамиде су градили робови, вукли блокове по 300 тона на балванима преко пустиње, а после их дизали на о-рук... Шио ми га Ђура.
Ја мислим да су то били неки ванземунци.
Nisu vanzemaljci, ali nisu ni robovi.
Није проблем у самом Деретићу, проблем је са нама:
"А шта ако је стварно управу?"
а) није и све је као пре
б) јесте: шта сада?
Е ово друго је толики ЛАКСАТИВ за поједнцеда су једноставно спремни на све да га оспоре док се није још запатио.
Е, па поједници готово је:
слободно пустите то што стискатже преосталом снагом у гаћамаи бежите
ма само кад сте се ви кромањонци и дукљански шифтарски дилери дрогом нашли на истој страни против деретића - деретић је супер!![]()
![]()
![]()
![]()
Колико ми је познато, бар у мом крају, чим се мало дубље копа проналазе се стара насеља, гробља, разни предмети из давнина,....
Један пријатељ ми причаше да кад радише на припреми терена за градњу једне зграде чим је багер заграбио мало дубље почео је да вади скелете и старе предмете. Инвеститор не хтеде да се ико обавести о томе јер би радови били обустављени. Радници и возачи камиона су намерно на врх натовареног камиона, као шлаг на торту, стављали лобање, делове скелета и старе предмете не би ли неко видео то и зауставио камион јер мораше пролазити кроз центар Новог Сада. Међутим нико није то пријавио и објекат је завршен и остаде само прича...
Читах раније на пдф Историја да је Србија на археолошкој карти Европе углавном бела површина у односу на то шта би се могло у њу унети када би се хтело...
Нека ми онда неко објасни зашто се званична историја ослања на сиромашне археолошке налазе а са толиком сигурношћу тврди на основу мутне археолошке слике?