Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Na primer njegova ludost je tolika da tvrdi da je 33% engleskog jezika - Srpskog porekla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na teritoriji Srbije ima dosta arheoloških nalazišta, ali to su nalazišta naroda koji su ovde nekada živeli i ne mogu se dovesti u vezu sa nama koji sada živimo,m jednostavno jako puno su se mešali norodi, doseljavali i slično.
ма само кад сте се ви кромањонци и дукљански шифтарски дилери дрогом нашли на истој страни против деретића - деретић је супер!![]()
![]()
![]()
![]()
Колико ми је познато, бар у мом крају, чим се мало дубље копа проналазе се стара насеља, гробља, разни предмети из давнина,....
Један пријатељ ми причаше да кад радише на припреми терена за градњу једне зграде чим је багер заграбио мало дубље почео је да вади скелете и старе предмете. Инвеститор не хтеде да се ико обавести о томе јер би радови били обустављени. Радници и возачи камиона су намерно на врх натовареног камиона, као шлаг на торту, стављали лобање, делове скелета и старе предмете не би ли неко видео то и зауставио камион јер мораше пролазити кроз центар Новог Сада. Међутим нико није то пријавио и објекат је завршен и остаде само прича...
Читах раније на пдф Историја да је Србија на археолошкој карти Европе углавном бела површина у односу на то шта би се могло у њу унети када би се хтело...
Нека ми онда неко објасни зашто се званична историја ослања на сиромашне археолошке налазе а са толиком сигурношћу тврди на основу мутне археолошке слике?
A sta je to oko njega super?![]()
![]()
Није проблем у самом Деретићу, проблем је са нама:
"А шта ако је стварно управу?"
а) није и све је као пре
б) јесте: шта сада?
Е ово друго је толики ЛАКСАТИВ за поједнцеда су једноставно спремни на све да га оспоре док се није још запатио.
Е, па поједници готово је:
слободно пустите то што стискате преосталом снагом у гаћамаи бежите
Реч "доста" и није неко објашњење.
Може ли мало детаљније са компарацијом на неку од других држава, рецимо Француску?
саће они да ти цитирају римско бечко берлинску "историјску" школу и докажу да су нпр лужички срби монголско племе
а словаци су у ствари мађари које је предводио чувени крволочни атила словачки атасловак
а ержебет батори је србкиња из чувеног србског града улан батора![]()
Славен777, не бој се, бићу ја добор на крају...cest73, bojim se da si u velikoj zabludi.
Ето видиш, он и јесте то доказао, за Омира и Илијаду на пример, је у потпуној сагласности са независним истраживачем који јесте члан САНУ. И НЕ сарађују уопште њих двојица, само имају исти резултат на пример?Da je Deretic u pravu, on bi to i dokazao.
Mi pojedinci zelimo da ga osporimo ne zato sto je on u pravu (???), vec zato sto vise nije zabavan i postaje opasan jer nanosi stetu srpskom narodu...
Na primer njegova ludost je tolika da tvrdi da je 33% engleskog jezika - Srpskog porekla.
Ма да,Rekao sam da Srbija ima dosta nalazišta, ali se ne nalazimo na području na kome je bilo značajnijih iskopina, centralna Evropa, Rim , Grčka, Francuska su svakako interesantnije. Mi smo bili ne tako važno područje na granici sa varvarima.
Ето видиш, он и јесте то доказао, за Омира и Илијаду на пример, је у потпуној сагласности са независним истраживачем који јесте члан САНУ. И НЕ сарађују уопште њих двојица, само имају исти резултат на пример?
Ви, његови противници се више ме посећате на Томаса Алву Едисона:
Он је викао да ће Др. Тесла пропасти у деветнаестом веку, а ево цео дватесети век није успео да исцрпи Теслину заоставштину, сва индустрија данас ради на трофазном и управо Теслином систему...
Мислиш наноси штету српским издајницима?
Предуго су они ("јадни"издајници) трпели понижења и страх док су нас довели довде, а он сад да им то на брзину поквари?
Срамота!
![]()
Зашто је за тебе лудост бити 33% Српског порекла?
Ја мислим да би било претенциозно тврдити да су Енглези 50% срби, мада наше племићке породице (нас и Енглеза) везује на приме кумнство, мада мени лично није јасно како?
Или мислиш да је лудсот имати уопште српско порекло? Војвода од Бизмарка се на пример поносио својим српским коренима, као и један Руски цар.
А ти тврдиш да је то лудост?
Ти си паметнији и од Бизмарка и од Руског цара?
Благо држави на чијим си ти јаслама![]()
Мани диван деране, сидуј торренат да се не олади?
![]()
Ма да,
досадне Legije FELIX из провинције из које је неки "Константин" који је у "Медијани" (а не у Милану) потписао тзв Милански едикт. Глупи римски цар, без везе, безначајно, едикт(?), доосадно!!
Ваљда су далеко значајнија археолошка налазишта у ЦЕРНУ и у МИНХЕНУ?
Па глупа и доосадна Винча и безвезни опидуми дуж Дунава и утврђења (наравно досадна) дуж Мораве...
Па неке глупе тврђаве пропале...
Значајнији су налази у подрумима Венеције и Фиренце...
Ееех науко Српска, докле си спала?
Ne.
Da ti pojasnim - postoji nesto sto se zove sramocenje. Kada samog sebe neka osoba ponizava (kao sto recimo Deretic bruka sebe po svijetu), onda to sto cini se djelomicno prenosi i na ostatak drustvene grupe kojoj pripada.
Samim tim, Deretic cini da Srbi ispadaju kao budale pred drugima, odnosno zbog njega drugi nacionalisti prosto uzivaju dok opisuju koliko su Srbi blesav narod - a sa Dereticem dobijaju i potporu sa njihovu generalizovanu tvrdnju.
Ne volim te karakterizacije o 'izdajnicima' i onima koji nisu, ali po takvoj logici, Deretic upravo ispada kao izdajnik srpskoga naroda, zato sto rovari protiv Srba.
Шта па ми уопште знамо о историји? Као пирамиде су градили робови, вукли блокове по 300 тона на балванима преко пустиње, а после их дизали на о-рук... Шио ми га Ђура.
Nemamo značajna nalazišta za ljudsku istoriju, moraš prihvatiti činjenicu da jednostavno nismo bili an zanimljivom prostoru.
Bili smo na granici, na jugu Rim i Grčka ali na severu niej bilo ničeg zanimljivog.
I stvi ti podatci nigde ne govore o Srbima. Ni o Hrvatima, ni o drugima. Jednostavno nema...
саће они да ти цитирају римско бечко берлинску "историјску" школу и докажу да су нпр лужички срби монголско племе
а словаци су у ствари мађари које је предводио чувени крволочни атила словачки атасловак
а ержебет батори је србкиња из чувеног србског града улан батора![]()
hebes srbina koji veruje u pismo porfirogenita
једног дана ће се открити да је историја целих народа једноставно гурнута под тепих, чиме су деца која уче ебену римску историју а немају никакве везе са римом упала у дилему да ли су њихови дедови прадедови чукундедови итд уопште постојали. разумљиво је хрватско прихватање таквих ствари јер им је менталитет бансје и навикли су да увек вире из нечије буље, ал они који имају сопствену историју писмо предање и то веома славно и достојно никад неће пристати на то.