Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
A onoga ko vjeruje u Deretica, covjeka koji piskara knjige na osnovu Vikipedije?
Čovek tvrdi da je Isus bio Srbin...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onoga ko vjeruje u Deretica, covjeka koji piskara knjige na osnovu Vikipedije?
Čika Deretić mož+da ne daje najbolje odgovore,ali postavlja prava pitanja nad kojima se treba zamilsiti i pozabaviti.......![]()
Čovek tvrdi da je Isus bio Srbin...
Zapravo, po majci. Ne tvrdi da je on Srbin, jer bi to znacilo da je i Bog srpske narodnosti, a Deretic ipak nije isao toliko daleko kao Olga Lukovic-Pjanovic (ona je tvrdila da je Bog etnicki Srbin).
Па за Порфирогенита, еминентни светски стручњаци се слажу са Деретићем да је само мањи део он писао а остало је "печовано" временом...
Па родослов Јафета (Нова Вулгата) Израелци га подржавају и неки људи из Америке (професори).
Koji SANU akademik je to utvrdio?
Zna li se njegovo ime i prezime mozda?
Tesla nije imao ni 30 godina kada je poceo da pravi korisne izume i vrlo brzo se i proslavio.
Dereticu se blizi 80. godina i svi ljudi jos uvijek cekaju da zablista njegov taj genij, jer iza sebe ima 0 za sada...
Nemamo značajna nalazišta za ljudsku istoriju, moraš prihvatiti činjenicu da jednostavno nismo bili an zanimljivom prostoru.
Bili smo na granici, na jugu Rim i Grčka ali na severu niej bilo ničeg zanimljivog.
I stvi ti podatci nigde ne govore o Srbima. Ni o Hrvatima, ni o drugima. Jednostavno nema...
Ти баш ништа од овог горе "не кабулиш"?
И где смо ми то били по том твоме "југ РИМ север ништа"? У Швајцарској? Аустрији? Имаш ли ти картуРим је србији на западу, ни Душановом царству ("Цар ромеја и србаља") није Рим био северно???
И онда да те схватим за озбољно?
И тебе је Деретића срамота?
Биће да је србима срамота тебе имати? Да их браниш тако?![]()
Koji eminentni strucnjaci? Koji profesori iz Amerike?
cest73... zar ne vidis da on te ljude, ukljuciv i toga SANU clana koga nisi uspio imenovati, izmislja kako bi dao kredibilitet svojim radovima?
Ti ljudi ne postoje izvan maste!![]()
O čemu ti pričaš!?
Dušan je bio car Srba i Grka (Romeja) Nema veze sa Rimom.
Južno od nas su bili Grčka i Rimska kultura, severno niej bilo noišta, divljina.
Ено ти видео у торренту па се увери сам
Да Тесла их је изненадио, Као и Р. Рајф... Деретић живи у другом времену, околности су данас другачије, сличније Орвеловој 1984...
Није ни Тесла могао ништа само 30 година касније...
Да, деретићу јесте 80 година, преко три деценије је само скупљао материјал, свуда по свету је био, где си ти путовао?
И јесте Деретић вше постигао у задњих 10 година него сам Тесла од 1935 до краја живота, па? Шта то показује?
Поредимо бабе и жабе?
Лако је другога попљувати, јеси ли дорастао Деретићу (имаш ли 30 година истраживања са плодом?) или га олако отписујеш?
Да Тесла их је изненадио, Као и Р. Рајф... Деретић живи у другом времену, околности су данас другачије, сличније Орвеловој 1984...
Није ни Тесла могао ништа само 30 година касније...
Да, деретићу јесте 80 година, преко три деценије је само скупљао материјал, свуда по свету је био, где си ти путовао?
И јесте Деретић вше постигао у задњих 10 година него сам Тесла од 1935 до краја живота, па? Шта то показује?
Поредимо бабе и жабе?
Лако је другога попљувати, јеси ли дорастао Деретићу (имаш ли 30 година истраживања са плодом?) или га олако отписујеш?
Ајде, ајде,
није лако губити тло под ногама,
Још мало па ће и Цар Душан "Силни" бити "плод маште" ("где је покажи ми га да га опипам"..."јел видиш да не постоји") А и Манастире по србији градили "марсовци" јел'?
Ко је зидао своје манастире на балкану? Када и чиме?Ајде ти назидај један једни манастир, онако да покажес да можеш, уопште?
Зашто око Цариграда нема ни пола манастира као у Србији?
Није "ММФ" "одобрио кредите"?
Тако су се својевремено и у "Титу" клели (био "прави правцати"), кад оно није ни Рус ни Шпанац а ни рођену сестру није познао (узајамно нису), расли му отсечени прсти к'о гуштеру реп итд...
Јаооо, вас срамота Деретића, а није вас срамота председника државе што није поносан што је председник (а нема на шта ни да буде...) (бившег додуше)
то се зове "систем вредности" и вашем изгледа треба "штеловање" браћо...
Није срамота што Деретић тврди да су нам украли историју.
Украли су је, било згодно, а имали су шта и украсти. Итекако
Питајте лингвисте (добре стручњаке а не подобњаке полтроне режима) који језици имају 7 падежа и у каквом су односу по старости, питајте који су од којих настали...
А наши струшњаци, ево нам привреде и државе плода струке њихове и поштења њиховог и труда = све се види
А ови из дијаспоре ("побегли"), наши исто, све могу,те раде у НАСА-и,те у Кливленду, све "јунак до јунака", како то? који нису Срби?
Уместо што вијате број постова, овде на крстарици, болје одгледајте те "Деретићеве будалаштине", којих се толико бојите и стидите:
Немојте после да вам буде касно и "нисмо знали".
Он човек није вас нападао, нити је то урадио из побуда које му ви приписујете.
Свако полази од себе...
Није он исти као ви...
Olga Lukovic-Pjanovic (ona je tvrdila da je Bog etnicki Srbin).
Ovo vlada neka pošast?
Ajd što je sakati zaluđen Deretićem, ali sad i pingvini počeli buncati.![]()
@ljubo (.-.. .--- ..- -... ---)Ovo vlada neka pošast?
Ajd što je sakati zaluđen Deretićem, ali sad i pingvini počeli buncati.![]()
Није мени стало до Деретића као таквог.
Уопште.
Мени је једино интересантна истина, а он је се дотиче у некој мери.
И интересантно ми је, колико је овде свима битно да попљују Деретића, а упоште их није брига шта он то прича и о чему.
Знаичи форма (испразно) изнад садржаја (суштинско).
И џаба ја пишем, џаба ******им овде погледајте ма да је и усрано, начео је нешто што је основано - није мени то да ли су бактерије биле Срби (бог бак?) неко
нешто су нам стварно украли од историје
Еј!
украли уопште ишта.
Па дај да видимо шта су украли, јел могуће, где које шта зашто,
па зашто нама, коме смо ми скривили ишта окупирани скоро пет векова у Отоманском царсву, мањи од маковог зрна били...
А не, те Деретић чачко нос, те Деретић има сако, те Деретић доктор овога а није онога (срамота!)
И онда ви себе сматрате објективним () а Деретића "ваквим наквим".
То ће да нам расветли историју да је не понављамо више (ко заборави историју осуђен је да је понавља)
![]()
Одлучи се, или је био цар (пази,не жупан, не кнез) или Ромеја (ROMANUM) или хелена (ХЕЛАДЕС), какви сад Грци (српска реч) па још да су грци били ромеји, а хтели да имају своју (значи различиту од римске) нацију у Римском царству?
Јеси ли то прочитао од неког "уваженогакадемика"?
А ти недаш?
![]()
Није мени стало до Деретића као таквог.
Уопште.
Мени је једино интересантна истина, а он је се дотиче у некој мери.
И интересантно ми је, колико је овде свима битно да попљују Деретића, а упоште их није брига шта он то прича и о чему.
Знаичи форма (испразно) изнад садржаја (суштинско).
И џаба ја пишем, џаба ******им овде погледајте ма да је и усрано, начео је нешто што је основано - није мени то да ли су бактерије биле Срби (бог бак?) неко
нешто су нам стварно украли од историје
Еј!
украли уопште ишта.
Па дај да видимо шта су украли, јел могуће, где које шта зашто,
па зашто нама, коме смо ми скривили ишта окупирани скоро пет векова у Отоманском царсву, мањи од маковог зрна били...
А не, те Деретић чачко нос, те Деретић има сако, те Деретић доктор овога а није онога (срамота!)
И онда ви себе сматрате објективним () а Деретића "ваквим наквим".
То ће да нам расветли историју да је не понављамо више (ко заборави историју осуђен је да је понавља)
![]()