**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.535
Ja baš mislim da nije, ja mislim da je tvoja izjava gnjidasta
E i to me zabole.
Svakom njegovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja baš mislim da nije, ja mislim da je tvoja izjava gnjidasta
Zbog čega da uvodi vanredno stanje ?Da bi zastitio svoju hobotnicu od vlasti?
Ja ne bi, ali ja nisam mafijaski diktator, nego covek koji bi postovao Ustav i ustavna prava gradjana.Zbog čega da uvodi vanredno stanje ?
Jel bi ti uvodio da si na njegovom mestu ?
Или ко бре. Да бре!Pa može,izađe SAJ i kraj svake priče.
i da mu "dozvole" sta ce on uraditi tokom? Mora odredit datum zavrsetka i nema on nikakve mogucnosti da realno spreci buduce proteste legalnim putemНеће. Неће му газде дозволити. Са друге стране, то би довело до још већег њасра и евентуално румунског сценарија, а то његовим газдама није у интересу.
Сад не знам како иде даље виц, али Србин је победио?Dačić: Uhapšena trojica stranih državljana na protestu - Hrvat, Slovenac i Italijan
BILI HRVAT, SLOVENAC I ITALIJAN...
Zavrsite vic...
onda došo vožd i sve ih nadmudrioDačić: Uhapšena trojica stranih državljana na protestu - Hrvat, Slovenac i Italijan
BILI HRVAT, SLOVENAC I ITALIJAN...
Zavrsite vic...
Јасно. У једном моменту се дође до линије пуцати у народ или не. Треба повући обарач. Шта ако послушници одбију и окрену цеви?i da mu "dozvole" sta ce on uraditi tokom? Mora odredit datum zavrsetka i nema on nikakve mogucnosti da realno spreci buduce proteste legalnim putem
Неће увести.Uvede vanredno stanje i sta onda?
Vanredno stanje ima jasno odredjen datum prestanka, a posle? Sasvim je upitno da li bi taj covek slao tenkove na ulice i da li bi ista zapravo uradio, proglasenje vanrednog stanja je veliki potez koji dize mnogo prasine. Vec ovo sto tuku decu postaje viralno po evropi
Jbg, građanski je rat. Doduše još hibridni, ali u avgustu su počeli teški napadi blokadera koje ranije nismo mogli da vidimo po metodama delovanja. Sve ovo govori da će se sukobi intenzivirati.Koliko ljudi cete da postreljate, sta su vam rekli u SNS ustaskom centru?
Jel imaš ti oči? Ako nemaš kupi na aliexpresu DOK NIJE KASNO!Jbg, građanski je rat. Doduše još hibridni, ali u avgustu su počeli teški napadi blokadera koje ranije nismo mogli da vidimo po metodama delovanja. Sve ovo govori da će se sukobi intenzivirati.
Како да не.Jel imaš ti oči? Ako nemaš kupi na aliexpresu DOK NIJE KASNO!
Pogledajte prilog 1770418Pogledajte prilog 1770419
Idi onda kod lekara ako te boliE i to me zabole.
Svakom njegovo.
Daj ceo snimakJel imaš ti oči? Ako nemaš kupi na aliexpresu DOK NIJE KASNO!
Pogledajte prilog 1770418Pogledajte prilog 1770419
Zloupotrebili su sliku,na snimku se vidi kako žena udara policajca/jku šipkom.Daj ceo snimak
Nije ,više je Izrael.(VIDEO) "Koja je ovo 'mera'": Javnost šokirana snimkom uhapšenih mladića koji kleče ispred zida
https://n1info.rs/vesti/video-koja-...kom-uhapsenih-mladica-koji-klece-ispred-zida/
Severna Koreja!
Može lako da uvede,ali neće što je dobro.Nece uvesti vanredno stanje, nema on bas toliku moc…