Sta su vasa razmisljanja o tome sta su sni?Jeste li se probudili kada u snu i imali lucid san gdje znate da ste u snu i mozete da ga kontrolisete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta su vasa razmisljanja o tome sta su sni?Jeste li se probudili kada u snu i imali lucid san gdje znate da ste u snu i mozete da ga kontrolisete?
Ovakvo prepricavanje bi izazvalo korak vise ka iskrenosti u odnosima, i svakako bi ona jos pre nego ja dosla do takvog tumacenja, i onda bi razgovarali o toj nekoj njenoj neiskrenosti i prikrivanju. Tu bi se otkrilo da je ta strast ustvari nesto drugo, da je to zelja njena da odusevi oca, koju je inace ispunjavala na manje zenstvene nacine, pecenjem kolaca. A bogami i izborom fakulteta. Sad vidite da prepricavanje "takvih" snova cesto moze biti veoma kreativno, ali slabima i veoma "mucno". Naravno. Kad sam bila dete mogla sam i da se probudim na klasičan način, brojim od 3 unazad i uspe..... sad više ne mogu, nego ostajem zaglavljena u snu.Sta su vasa razmisljanja o tome sta su sni?Jeste li se probudili kada u snu i imali lucid san gdje znate da ste u snu i mozete da ga kontrolisete?
), a izazivanje toga je malo..... preterano 
Сан је сачињен од твојих мисли.Naravno. Kad sam bila dete mogla sam i da se probudim na klasičan način, brojim od 3 unazad i uspe..... sad više ne mogu, nego ostajem zaglavljena u snu.
Ne znam zašto sam ranije, a i sada, nastojala da se budim, ipak je ot neko, recimo, neprirodno stanje, pa telo teži da ga izbalansira, mi snova evidentno ne treba da budemo svesni. I onda, kad ne mogu da se probudim, krenem da paničim, a jednom se zamalo nisam ugušila :shock: pa sam tako naučila da se zabavljam u tim situacijama..... verovali ili ne, šta god sam zamislila stvorilo se. Bila sam u nekom novom svetu koji sam sama kreirala i u kome se dešava sve što zamislim, a mogućnosti za istraživanje su bile beskrajne..... tako da mi je sad i pomalo žao što se to ne ponovi (neće kad ja hoću), a izazivanje toga je malo..... preterano
![]()

--->San je mešavina :
1. Dana koji je protekao;
->>>2. Naših želja;
3. Naših nadanja;
4. Naših strahova;
A sve to umućeno u iskustva koja smo stekli tokom života.
Iz ove mešavine puno toga može da se sazna. Na koji način rešiti neku dilemu, pa naći neko rešenje.
Ovako naš mozak kroz san funkcioniše, i to je pravo tumačenje snova.