prvo , samo mali deo onih i to je mozda i zabluda u celoj prici
Drugo je pohvalno , steta sto narod nema mentalitet protiv korupcije....ali ovo je bar pohvalno...
Ovo trece , pa nije bas da je bespomocan, ali izgleda tako , verovatno su mu savetnici na godisnjem
Uh kako bi bilo dobro da se broj pacova smanjio...
Nemastovitost je ocigledna, ali nisam siguran da li je nemoc ili namera da se rugajucem narodu da prilika da pokaze koliko je glup i onda kad vidis dno , ne ulazis u komunikaciju sa takvim narodom, sto dovodi do prekida animacije i prelaska i prilaska narodu ....kad vidis koliko mogu da budu glupi i dno i caciji i narod koji ne zeli da se mesa, vise nemas onaj prisan i blizak pristup takvom narodu...i onda baba koja ima vise dlaka na licu od ribace cetke ganja studente u prolazu kosom kao u nekoj parodiji smrt i apokalipsa.
E to jeste, bol u dupetu za nekada ponos za lako zaradjenih 5000rsd, to je velika takticka pobeda nad prodanim Faustovskim dushama Srbima koji su Srbi pre svega....novac novac i samo novac, kao u ime dece, a decu kad imaju vazna su im kao lanjski sneg...samo za zastitu ako ih neko pokusa da ubije, nemoj imam decu...
E sad kako pokazati razorene institucije koje su aktivne vise nego ikad na ostvarivanju korumpiranih interesa...nisam siguran da su pokazale razorenost, ali izdajnistvo protiv interesa naroda to jesu..
E ovo za prikaz bagre, to stvarno jeste najveca tekovina, ko ime da vidi ali i takvih je malo , ali stvarno nema vise ni trunke zablude kakav sljam zivi u Srbiji, mada se to moglo teorijski naslutiti i pricati i pricalo se, ali sad nema trunke sumnje....cak su svi svesni koliko su sljam...ali nemoj da ih prozivas, ne prija...
Panika u SNS i razbijanje SPS su takodje veliki postignuti ciljevi , uz dodatak da su Radikalna goveda napokon posle vek i nesto rovarenja po Srbima , izgleda unistena, ako nisu , onda studenti moraju jos malo da nastave, cak i ako im se ponudi mogucnost da sad prekinu pobunu, nemojte jos dok se totalno ne ofiraju i ne razbucaju Radikalna stranka i uopste ideja radikalnog srpskog patriotizma....
Na zalost nije uterala strah u kosti lokalnim barabama, ali hoce, samo jos malo , bice kao u istinitoj prici , to znaju Krusevljani , legenda Krusevca, neki lokal kabadahija ali i krimos, ali starog SFRJ DB tipa, znaci zna sta sme a sta ne sme....narod koji ne pripada zelenasima, prostituciji ,lopovima i ubicama se ne dira...a ostale razvaljuj...i klinci poceli da ga zaebavaju , pa mu dohvate devojku trophy starletica i kao poebu je, jer je postao supak...
E tako cutao cutao , i onda pokupi dvojicu najbezobraznijih , aka zemunci , aka mutavi i legendice u nastajanju i pravac Jastrebac...
Veze ih za drvo i poebe, homoseksualno , obojicu...ostavi ih jedan dan i sutradan dodje i odveze ih i pusti , sad idi i dok stignes do grada, tri puta ces se olaksati i odose dokazi sta ti se desilo....pa ti pricaj ako hoces sam...
Iako ljudi ne vole , bar javno tako zvuci , Mariniku , a ja znam da postoje simpatizeri , i medju mladima i medju starijima, jedino je Marinika svojim pricama i o Palmi i o elektrodistribuciji bila mimo te jalove Mica i Cica opozicije...
Ujedinjenje Bosnjaka u smislu izvora inteligencije za danasnje Srbe je naravno potekla od samog Vucica, tako da je i ispunjena, ali nije ruganje, jer je stvarno uspeo da sroza stanje intelekta u Srbiji na babe sa kosom koje kao da su ispale iz Kustirucinih filmova....
Pometnja postoji , ali mi je cudno zasto ne postoji strah koji je bio pred neke prethodne izbore, tad sam video kako se SNS clanovi ozbiljno sklanjaju , bukvalno su bili bas zaplaseni , i manevrima sa makedoncima i Milicama, i raznim trtama i mrtama, je Vucic uspeo da sa skoro ni malo muke, sve zajase....
A tada su se bas mnogo vise uplasili nego sada...mada sada je vec nizbrdica....tako da ce kad pocne panika, biti uvlacenje u bulju lopovima i ljigama a takvih ima puno kod Srba....ali bice bliskost iznutrica..
Zanimljiva je opredeljenost za nepostovanjem gradjevinskih standarda obavljanja radova....to je zanimljivo....Odakle tolika odbojnost prema tehnikama gradnje i koriscenja betona armature , pa ni crnotravci kad prave tanke kao papir medjuspratne nosace i plafone, opet bar za 100kg po kvm naprave, ne mozes da skaces, ali mozes da uneses ormar a da ti se ne srusi sve na glavu komsijama..
U tekovine revolucije moze da udje i povecana potrosnja parizera i salama, povecana potrosnja semenki i grickalica....
Ali ako se gleda bez ruganja, koje je neizbezno jer je Srbija zakoracila u tezak stadijum parodije.... doprinos koji je studentska pobuna na bas ovakav nacin donela je bas veliki....