Sta je Srbija dobila studenskom "pobunom"?

Nije dobila nista jer se zapravo nista nije promenilo...
Znaci jednog milimetra se nista nije pomerilo na bolje..
Cak suprotno ! Dodatno je narod razjedinjen jer je pozadina protesta provaljena... Ugled je narusen, slika stabilnosti takodje i na svim nivoima u svim strukturama samo je gore..

U prilog toj tvrdnji prilazem cinjenicu realnosti koja je jos gora nego pre protesta.
Ko ima oci i prozore da kroz njih pogleda, apsolutno je sve isto ili gore..

Nisam video ni jednom blokadu expa ili nekog njihovog veceg lopovskog projekta
Nisam video ni jednu blokadu na dedinju...
Nisam video niti jednog lopova u zatvoru
Nisam video ni blokiran rad bilo koje strane lopovske kompanije koja je korupcijom i zloupotrebama dobila jake poslove.
Niti ikakve dubinske promene u sistemu koje ce promeniti ili makar dati naznaku da je drustvo pocelo da se menja..
Svi izdajnici su ostali tu gde su i bili, eventualno samo rokadom zamenili pozicije

Dok tradicionalno ovdasnje stanovnistvo slavi poraze kao pobede
Ovi su samo provalili metodologiju rada, naucili kako i cime da se bore protiv, prosirili spektar sredstava za borbu protiv gradjana i nasli nove fore za skrivanje repova u prljavim poslovima i tako dalje i tako dalje i tako dalje.. .. ..

Ides u evropu da se zalis na vucica koji je eksponent i produzena ruka tih istih olosa koji ovde vrsljaju DA NIJE TRAGICNO BILO BI SMESNO..

Ides srcicima i smajlicima i kineskim pistaljkama na jedan od najacih mafijaskih klanova u svetu sa verom u pobedu ... OVO JE BUKVALNO ODLIKA LUDILA

Hoces da menjas truo sistem propale drzave bez ikakvog predvodnika i kandidata oko koga bi se bilo ko ujedinio ... NAIVNO I GLUPO

Insistiras na zaustavljanju drzave strajkom koji ima za direktnu posledicu stetu na tebe samog ... AUTODESTRUKTIVNO

Okupis narod oko ideje smene vlasti, spontano se ujedine i seljaci i radnici i djaci i medicinari i rudari i bajkeri i veterani... I ONDA KAZES POLAKO MI CEMO i sabotiras sam sebe ...

Pa ovo je tragicno glupo do te mere da samo lud covek ne moze da uvidi pozadinu price

Ali ovde narod gleda sve crno belo i sve je ili - ili i u toj trci juri svoj rep u zatvorenom krugu u kome se nista ne menja.

Ja sam bio za proteste do momenta u kome sam shvatio pozadinu price i cilj price i uvideo da je to besmisleno.

Zanimljivo je samo gledati ove ostrascene kako se koprcaju nesposobni da uvide ista vece od svoje grandiozne malenkosti.

pozdrrrrrrr

... позадина је да протести раде за Вучића ?

Cak suprotno ! Dodatno je narod razjedinjen jer je pozadina protesta provaljena... Ugled je narusen, slika stabilnosti takodje i na svim nivoima u svim strukturama samo je gore..

U prilog toj tvrdnji prilazem cinjenicu realnosti koja je jos gora nego pre protesta.

Nisam video ni blokiran rad bilo koje strane lopovske kompanije koja je korupcijom i zloupotrebama dobila jake poslove.
Niti ikakve dubinske promene u sistemu koje ce promeniti ili makar dati naznaku da je drustvo pocelo da se menja..
Svi izdajnici su ostali tu gde su i bili, eventualno samo rokadom zamenili pozicije

Ovi su samo provalili metodologiju rada, naucili kako i cime da se bore protiv, prosirili spektar sredstava za borbu protiv gradjana i nasli nove fore za skrivanje repova u prljavim poslovima i tako dalje i tako dalje i tako dalje.. .. ..

Ides u evropu da se zalis na vucica koji je eksponent i produzena ruka tih istih olosa koji ovde vrsljaju DA NIJE TRAGICNO BILO BI SMESNO..

Ides srcicima i smajlicima i kineskim pistaljkama na jedan od najacih mafijaskih klanova u svetu sa verom u pobedu ... OVO JE BUKVALNO ODLIKA LUDILA

Hoces da menjas truo sistem propale drzave bez ikakvog predvodnika i kandidata oko koga bi se bilo ko ujedinio ... NAIVNO I GLUPO

Insistiras na zaustavljanju drzave strajkom koji ima za direktnu posledicu stetu na tebe samog ... AUTODESTRUKTIVNO

Okupis narod oko ideje smene vlasti, spontano se ujedine i seljaci i radnici i djaci i medicinari i rudari i bajkeri i veterani... I ONDA KAZES POLAKO MI CEMO i sabotiras sam sebe ...

Pa ovo je tragicno glupo do te mere da samo lud covek ne moze da uvidi pozadinu price

Ali ovde narod gleda sve crno belo i sve je ili - ili i u toj trci juri svoj rep u zatvorenom krugu u kome se nista ne menja.

Ja sam bio za proteste do momenta u kome sam shvatio pozadinu price i cilj price i uvideo da je to besmisleno.

Zanimljivo je samo gledati ove ostrascene kako se koprcaju nesposobni da uvide ista vece od svoje grandiozne malenkosti.

pozdrrrrrrr
Samo slep covek ne vidi promenu. Promenu u.drustvu. Budjenje.
Izgubio je legitimitet i podrsku mnogih bezlicnih individua.
Po prvi put se plasi da izadje na izbore jer vise ne poseduje ni kapacitet za kradju.

Dobila je davno izgubljeni osecaj zajednistva
Dobila je empatiju
Ujedinila je narod (ogromnim delom)
Dobila je otvoreni bunt protiv korupcije
Pokazala je koliko je Vucic bespomocan bez sile i para
Naterala je pacove (SPO, LSV....) da napuste brod koji tone
Pokazala je Vucicev kukavickuk
Pokazala je ekstremnu nemastovitost rezima koji bukvalno sve pokusava da kopira (cacilend, bajkeri, kintramitinzi..)
Pokazala je "bol u dupetu" cak i onih koje za pare dovede na kontramiting a oni se razbeze.
Pokazala na delu razorene institucije
Prikazala bagru otvoreno... slikom, imenom i prezimenom
Pokazala je paniku u SNS
Rasturila SPS
Uterala strah u kosti lokaknim faraonima
Pokazala jalovost opozicije
Ujedinila (ni Broz nije uspeo) Srbe i Bosnjake
Napravila jezivu pometnju u naprednhackim redovima i njihovom algoritmu za kupovinu izbora.

U ostalom.... Vucic je uvek nudio izbore kada god neko zatrazi. Sada bezi kao djavo od krsta.

Slucajno?

Prpa!
Fajront SNS se uveliko oseca ma koliko se lokalni botovi trudili da budu samouverni. Nisu bas ni oni tolike budale i slepci ali sendvic je ipak sendvic
ne samo Srbija, vec i ceo svet , dobio je saznanje da je svetski hegemon na izdisaju, da vise nije u stanju da organizuje ni najobicniju obojenu revoluciju.
Ako je Vucic pobedio obojenu revoluciju u Srbiji, kako Rotschild misli da mu obojena revolucija uspe na Tien An Menu, Kremlju, Teheranu........................
U svakom slucaju , veoma pozitivno iskustvo za sve narode slobodnog sveta na celu sa BRIKS-om.

... позадина је да протести раде за Вучића ?
Pozadina je da isti oni kojii drze vucica na vlasti su upravo ti koji su napravili proteste.
Zasto ? Da bi mu zagrejali stolicu pod dupetom da stavi po strani vlastitu kradju i usmeri sredstva i energiju na ostvarivanje njihovih ciljeva (litijum, vode, rudnici)

Sta dobijaju ? Za njih je to win win situacija u kojoj ili ce vladar da izvrsi zadatak ili ce ga srusiti i dovesti onoga koji hoce.

Cinjenica je da protesti nisu bili tu sa primarnim ciljem da sruse vucica, jer da jesu onda i bi.
U prilog toj tvrdnji idu dokazi koje sam naveo gore a u kojima se vidi da su blokaderi sami sebe sabotirali gde god i kad god su mogli..
Naravno kada to kazem ne mislim na prosecnog golobradog bubuljicavog provincijalca koji je utripovao da je deo neke vise i vece ideje jer je on samo topovsko meso i tackica u masi (student) vec one koji su iz pozadine radili ono sto im je nalozeno..

Samo slep covek ne vidi promenu. Promenu u.drustvu. Budjenje.
Izgubio je legitimitet i podrsku mnogih bezlicnih individua.
Po prvi put se plasi da izadje na izbore jer vise ne poseduje ni kapacitet za kradju.

Не треба срљати у оптимизам. Само је звоно прорадило.

неки са афинитетима за борилачке спортове кренули су у клинч

некима којима је доста учионице .. су кренули напоље у слободне активности јер 'крај је часа'

неки мисле да је време молитве

неки лопови су се уплашили да ли је неко можда кући ....

Srbija se više umiriti neće! To je najbitnije, narod se probudio i zato vučić ne sme da raspiše izbore. Gotov je!
To sto ne sme je isto kao i da nece, kao sto mu je kada jje to odgovaralo raspisivao kada je hteo.
To ne smes da gledas kao pobedu jer je raspisivanje izbora sredstvo odnosno alat ili oruzje, kako i kad odgovara njemu.

Ako mu i kada odgovara da raspise, raspisace ih. Ako mu ne odgovara nece...To je to... Posledice po tebe su iste.
Sta ti imas od toga ako vucic raspise ili ne raspise izbore u svoju korist ?

Pozadina je da isti oni kojii drze vucica na vlasti su upravo ti koji su napravili proteste.
Zasto ? Da bi mu zagrejali stolicu pod dupetom da stavi po strani vlastitu kradju i usmeri sredstva i energiju na ostvarivanje njihovih ciljeva (litijum, vode, rudnici)

Sta dobijaju ? Za njih je to win win situacija u kojoj ili ce vladar da izvrsi zadatak ili ce ga srusiti i dovesti onoga koji hoce.

Cinjenica je da protesti nisu bili tu sa primarnim ciljem da sruse vucica, jer da jesu onda i bi.
U prilog toj tvrdnji idu dokazi koje sam naveo gore a u kojima se vidi da su blokaderi sami sebe sabotirali gde god i kad god su mogli..
Naravno kada to kazem ne mislim na prosecnog golobradog bubuljicavog provincijalca koji je utripovao da je deo neke vise i vece ideje jer je on samo topovsko meso i tackica u masi (student) vec one koji su iz pozadine radili ono sto im je nalozeno..

Хајде молим експлицитније

'они исти који држе ....'

Име Презиме.. организација ?

Протести су од 2023ће рефлекс једнога организма у одумирању.. Србија постаје капиталомонархистички зомбиленд....

Баш то што иницијално ниједна личност ниједна организација се нису 'придружиле' протестима против насиља 2023ће

и протестима против корупције 2024те говори о томе да су иницијално протести подпуно аутентични

'Тврдо језгро' засада успешно добија и ОДБИЈА све етикете .. тегле ....

Сада протестима .. који су ПРОТИВ Корупција и Вучића ... ти +пришиваш' да су ЗА Вучића

Разумем твој став и исказ да је разлика суптилна у томе 'КАКО ВУЧИЋ КОРИСТИ ПРОТЕСТЕ' па тумачиш то као 'Неуспех'

али то је само твој лични став

Ово је РАТ ... у коме је очекивано губити битке

Хајде молим експлицитније

'они исти који држе ....'

Име Презиме.. организација ?

Протести су од 2023ће рефлекс једнога организма у одумирању.. Србија постаје капиталомонархистички зомбиленд....

Баш то што иницијално ниједна личност ниједна организација се нису 'придружиле' протестима против насиља 2023ће

и протестима против корупције 2024те говори о томе да су иницијално протести подпуно аутентични

'Тврдо језгро' засада успешно добија све етикете .. тегле ....

Сада протестима .. који су ПРОТИВ Корупција и Вучића ... ти +пришиваш' да су ЗА Вучића

Разумем твој став и исказ да је разлика суптилна у томе 'КАКО ВУЧИЋ КОРИСТИ ПРОТЕСТЕ' па тумачиш то као 'Неуспех'

али то је само твој лични став
Prvo i pre svega ne mozes ti od mene da zahtevas bilo sta, mozes samo da zamolis a u mojoj volji je hocu li ili ne da ti bilo sta objasnim.

Drugo to sto ti gledas kao smene i promene iz korena i konacno bolje sutra zapravo su faze u sprovodjenju jednih istih dugorocnih ciljeva koje sa takvom percepcijom ne mozes da sagledas.

Trece kao i vecina ti imas licni odnos prema tome i za tebe je vucic licnost i karakter i epitet i entitet, zapravo je tacnije koristiti ga kao ime operacije..

Naravno da se seljak Milojica sa svojim jabukama pridruzio samoinicijativno i da ga nisu direktno iz londona kontaktirali da izadje i da deli jabuke iz prikolice
ali je isto tako to rezultat direktnog kondicioniranja javnog misljenja (pa i milojicinog)...

Jel bas mora da se crta ?
Promeni perspektivu i menjaj uglove gledista i same ce ti se sloziti kockice ako nisu bas mnogo otupele ivice na njima <3

Не треба срљати у оптимизам. Само је звоно прорадило.

неки са афинитетима за борилачке спортове кренули су у клинч

некима којима је доста учионице .. су кренули напоље у слободне активности јер 'крај је часа'

неки мисле да је време молитве

неки лопови су се уплашили да ли је неко можда кући ....
Ni slucajno.
Slazem se.
Ali.... lavina je pocela da se kotrlja

Prvo i pre svega ne mozes ti od mene da zahtevas bilo sta, mozes samo da zamolis a u mojoj volji je hocu li ili ne da ti bilo sta objasnim.

Drugo to sto ti gledas kao smene i promene iz korena i konacno bolje sutra zapravo su faze u sprovodjenju jednih istih dugorocnih ciljeva koje sa takvom percepcijom ne mozes da sagledas.

Trece kao i vecina ti imas licni odnos prema tome i za tebe je vucic licnost i karakter i epitet i entitet, zapravo je tacnije koristiti ga kao ime operacije..

Naravno da se seljak Milojica sa svojim jabukama pridruzio samoinicijativno i da ga nisu direktno iz londona kontaktirali da izadje i da deli jabuke iz prikolice
ali je isto tako to rezultat direktnog kondicioniranja javnog misljenja (pa i milojicinog)...

Jel bas mora da se crta ?
Promeni perspektivu i menjaj uglove gledista i same ce ti se sloziti kockice ako nisu bas mnogo otupele ivice na njima <3

Бери Бери мој солубе гели.

🥰

I dokotrljala se do toga da je stanje normalizovano ili da kazemo sve isto kao pre. Zavisi od ugla gledista..
Tesko da je tako.
Cak ni Vucic posle dvadeset puta proglasene pobede ne sme da raspise izbore.
Stvorio se ozbiljan "front" protiv njegove vlasti.
U malom Kosjricu je na silu i uz ogromnu lovu jedva uspeo da pokrade izbore. Na opstim parlamentarnim izborima ni priblizno ne bi to mogao da ucini i toga je svestan. Prvi put protiv sebe ima jedinstven odgovor.....
A da li je isto?
Pala mu vlada
Napustili ga neki saveznici
Ne moze ni autobusima da napuni iole veci trg u Srbiji
Propao mu novi pokret
Nema sterha
Apsolutno svaki dan protesti na mali milion mesta....

Samo budala bi mogla da ocekuje da ce se rezim srusiti lako i brzo ali pocelo je. Ljulja se sve vise....

Poslednja izmena:
To sto ne sme je isto kao i da nece, kao sto mu je kada jje to odgovaralo raspisivao kada je hteo.
To ne smes da gledas kao pobedu jer je raspisivanje izbora sredstvo odnosno alat ili oruzje, kako i kad odgovara njemu.

Ako mu i kada odgovara da raspise, raspisace ih. Ako mu ne odgovara nece...To je to... Posledice po tebe su iste.
Sta ti imas od toga ako vucic raspise ili ne raspise izbore u svoju korist ?
Da što pre budu okovani lancima!

1000004779.jpg

pozdrrrrrrr

Мислим да ти не разумеш да ту око студената постоји много провокатора, нво, страних служби, разне опозиције итд...

Ти једноставно не разумеш, не знаш и немаш осећај шта је Идеја Србија и како је у зноју и крви стварана, када је Карађорђе покренуо усред ратова Лицеј.

Већина студената су још неискварени, далеко моралнији, способнији и далеко су већих врлина од крезубосрбијанаца или другосрбијанаца

Srbija je u kandžama udbe, mafije i korupcije koji su je pojeli kao rđa. I sad se očekuje od golorukih studenata, klinaca koji nemaju nikakvu silu osim podrške i instrukcija grupe dobronamrnih entuzijsta profesora, novinara, advokata, inženjera kojih je daleko manje nego pripadnika zločinačke bande a na čijoj strani je sva moć, da se izbore protiv svega toga za vreme koje su oni očekivali i na način koji oni misle da treba. I da njih ne remeti.

Znači, nagomilano đubre bar od '45 neobučeni studenti da razreše jer inače su plaćeni. Neverovatno.

Ne znam kako da ti pristojno odgovorim....

Sendvic govori iz tebe.

Glabaj dok ti je dzabe
A zašto spominješ sendvič kada ti čovek lepo kaže istinu?Blokaderi šuruju sa tim delom populacije koja želi Sandžak republiku i da država prizna ono što se nije desilo u Srebrenici.
I to svi mi vidimo.A ti pokušavaš da nas...šta?Slažeš,ubediš da nemamo oči i uši?Da smo pogrešno pročitali ili čuli?

A zašto spominješ sendvič kada ti čovek lepo kaže istinu?Blokaderi šuruju sa tim delom populacije koja želi Sandžak republiku i da država prizna ono što se nije desilo u Srebrenici.
I to svi mi vidimo.A ti pokušavaš da nas...šta?Slažeš,ubediš da nemamo oči i uši?Da smo pogrešno pročitali ili čuli?
Citiranje Informera svakako nije istina.

To oko Srebrenice je idiotizam.koji samo Vucicevic moze da smisli. Studenti, kao grupa, nikada to nisu ni pomislili.

I da te lodsetim bas oko te Srebrenice
1. Vucic je isao tamo da se "pokloni" senima. U Bratunac nikada nije otisao na Petrovdan
2. SNS je u koaliciji sa LSV (Canak) i SPO (Draskovic) koji se otvoreno zalazu i za priznavanje genocida i za odvajanje Kosova.... sto doduse Vucic cini vrlo savesno.
3. Vucic u vladi ima ministre zestoke Sandzaklije.... prvo muftija pa Ljajic, Ugljanin, Djerlek

Otud sendvic.

Poslednja izmena:
Мислим да ти не разумеш да ту око студената постоји много провокатора, нво, страних служби, разне опозиције итд...

Ти једноставно не разумеш, не знаш и немаш осећај шта је Идеја Србија и како је у зноју и крви стварана, када је Карађорђе покренуо усред ратова Лицеј.

Већина студената су још неискварени, далеко моралнији, способнији и далеко су већих врлина од крезубосрбијанаца или другосрбијанаца
Lako je da budes neiskvaren kad si neiskusan, a kao neiskusan nisi ni sposoban jer ne poznajes prilike ocito jer ih nisi iskusio jer si mlad i tu se krug zatvara.
Znaci u tom zatvorenom krugu uzroka i posledica to ti je najbolje objasnjenje.

Citiranje Informera svakako nije istina.

To oko Srebrenice je idiotizam.koji samo Vucicevic moze da smisli. Studenti, kao grupa, nikada to nisu ni pomislili.

I da te lodsetim bas oko te Srebrenice
1. Vucic je isao tamo da se "pokloni" senima. U Bratunac nikada nije otisao na Petrovdan
2. SNS je u koaliciji sa LSV (Canak) i SPO (Draskovic) koji se otvoreno zalazu i za priznavanje genocida i za odvajanje Kosova.... sto doduse Vucic cini vrlo savesno.
3. Vucic u vladi ima ministre zestoke Sandzaklije.... prvo muftija pa Ljajic, Ugljanin, Djerlek

Otud sendvic.
Ne,nije tako,išao je kao državnik,kao što dolikuje.Dočekala ga je razularena masa koja je htela da ga linčuje.Blokadere nigde nisu tako dočekali,zar ne?Te koalicije su nužno zlo,nemaju uticaja na državnu politiku.I niko ne dozvoljava da se Srbiji nakači nešto što se nije dogodilo.

Ne,nije tako,išao je kao državnik,kao što dolikuje.Dočekala ga je razularena masa koja je htela da ga linčuje.Blokadere nigde nisu tako dočekali,zar ne?Te koalicije su nužno zlo,nemaju uticaja na državnu politiku.I niko ne dozvoljava da se Srbiji nakači nešto što se nije dogodilo.
Zasto "drzavnik" nikada nije posetio Bratunac?

Blokaderi nisu isli u Srebrenicu

Koalicije nisu bile nuzno zlo jer ti ljudi Vucicu nisu bili potrebni. Covece.....koalicija sa onima kojo su za priznavanje genocida i nezavisnosti Kosova???? Pa i Comicku je postavio za ministarku.
O cemu ti pricas????
I smeta.ti sto su i studenti iz Pazara ujedinjeni sa svim ostalim studentima u vtlo jednostavnim i ispravnim zahtevima (G od genocida niko ne pominje kao bilo kakav zahtev, sam Informera) ali ti je ok da Rasim, Ugljanin, muftija i ekipa budu ministri u vladi Srbije????

Saberi se

Back