- Poruka
- 5.249
ja ne mogu voleti dok joj glavu ne otvorim
a jos teze kresnuti ako ne ispunjava moje kriterijume
i ne nauci frojda 
i ne nauci frojda 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ne nauci frojda 
ja ne mogu voleti dok joj glavu ne otvorima jos teze kresnuti ako ne ispunjava moje kriterijume
i ne nauci frojda
![]()
Obrnuto, koga voliš njemu otvaraš glavu. Ostale odmah eliminišeš kroz brzu skener procenu.
Najviše voliš kad skroz ogoliš. To je prava ljubav.
a mozda i paucina
na mom skeneru bi prosla sa 10+

da li je ljubav dovoljna za dobar brak? šta kada naiđu problemi...
ma jok. ja znam sta je dobar brak iz muskog ugla.
da dobro kuvas, da cistis kucu, da siris noge kolko god on oce, da nikad nista ne zanovetas i da nikad ne postavljas nikakve zahteve ni prohteve niti iznosis neke svoje zelje. znaci, imas sliku, nemas ton, ton samo tokom eksa, da se deres onako zesce.
to je muska vizija harmonicnog braka.

A u piččku materinu, pa ja nikad neću biti muško
Dve stvari iz mog ugla su važne za dobar brak: puno razgovora (dogovor i sloga) i puno seksa (da se stekne pozitivna navika).

boldovano vraca veru u muski rod![]()

ma jok. ja znam sta je dobar brak iz muskog ugla.
da dobro kuvas, da cistis kucu, da siris noge kolko god on oce, da nikad nista ne zanovetas i da nikad ne postavljas nikakve zahteve ni prohteve niti iznosis neke svoje zelje. znaci, imas sliku, nemas ton, ton samo tokom eksa, da se deres onako zesce.
to je muska vizija harmonicnog braka.

ja mislim da je za dobar brak potrebno da

evo je ova sto je upecala mladog i neiskusnog momka na dete plus nakacila mu jos jedno na grbacu...
pa postoje i takve devojke- opusteno matora.
ohoho...evo ovog mladog primitivca koji je posisao svu pamet sveta pa se pita kako sve zene ovog sveta to neprimecuju.....To ti na venčanju u crkvi kaže sveštenik. Bog gleda složne porodice, a ne one koje pošto-poto trče u crkvu da bi se videlo da su tamo, a kuća u raspadu (mislim brak, jelte).
Puno, puno mirnih i laganih razgovora, da se naviknete jedno na drugo. Posle se problemi lakše rešavaju, jer su ljudi navikli na mirniji ton. Isto tako i puno puno seksa - da se nađe konačno zajednička žica, da se tela druže, da se oseća potreba![]()
pa ne bih rekla puno sexa, pre bih rekla onoliko sexa koliko je potrebno da se oboje osecaju zadovoljeni i pozeljni....nekom paru je to 1*nedeljno, nekom svaki dan....pa ne bih rekla puno sexa, pre bih rekla onoliko sexa koliko je potrebno da se oboje osecaju zadovoljeni i pozeljni....nekom paru je to 1*nedeljno, nekom svaki dan....

Ma neka dete vežba svaki dan. Das navikne na lepo![]()
....u pocetku pod obavezno svaki dan ali da nikada ne bude redje od jednom nedeljno....

u pocetku pod obavezno svaki dan ali da nikada ne bude redje od jednom nedeljno....

otkud to da ti tako drastično revidiraš svoje stavove povodom učestalosti seksa...?![]()
Oki ti li si...?![]()

neko joj ukro šifru za nick...
pa sad bulazni nešto o seksu tipa jednom nedeljno...
a kad se setim kako je kul riba bila...ono dvaput dnevno, najmanje svaki dan...ništa ispod toga...a vidi sad ovo...:I