sta je potrebno za dobar brak

prijateljima predstavljam trenutnu partnerku a ne ljubav jer ljubav ne postoji

postoje samo zablude sa kojima udjes u brak misleci da je to ono sto si zeleo a uvek se ispostavi da nije, pa kad se razocaras, a razocaraju se svi, onda se ima dva puta... ili svako svojim ili ko jagodica trpi pa nek te jashu.

vise volim da mamuzam mladu slobodnu kobilu no da me mamuza neka raga :)

A jel si ti neki opaki pastuv?

prijateljima predstavljam trenutnu partnerku a ne ljubav jer ljubav ne postoji

postoje samo zablude sa kojima udjes u brak misleci da je to ono sto si zeleo a uvek se ispostavi da nije, pa kad se razocaras, a razocaraju se svi, onda se ima dva puta... ili svako svojim ili ko jagodica trpi pa nek te jashu.

vise volim da mamuzam mladu slobodnu kobilu no da me mamuza neka raga :)

ne k...j.to se zove kakenje.to sto ti radis.

mama tebi treba.cim se pozivas na mamuzu.

shic klinac

Ako ne mozete jedno drugo da nasmejete u teskim situacijama taj brak nece dugo opstati.

Imam idealnog frajera za tebe:
a_47452a9d.jpg

ako je ljubav ona mene chini sretjnom i daje mi snagu

ako sam sretjna i imam snage ja svashta mogu u zhivotu

shta tu nije razumno?

koji ****** tje mi neshto nalik ljubavi pa da josh krunishem brakom tu "nalik na ljubav"

bezhi bre

ljubav nije idealna stvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

duso,il si mnogo glupa ili se pravis glupa.

u oba slucaja htela ne htela ljubav ce ti se desiti ili ne.
sta god da bude znaces to.

nije nalik.vec ljubav nije idealna.ona je stvarna.

"Zaljubljenost= ljubav"...."ljubav se desava sama od sebe"...."ljubav nije idealna"...."zaljubljenost mi vaznija od mozga"...

Piiii bre, ove zenturace po ceo dan ******e telefone dok tracare tudje veze, citaju Story, Lory, Glory, gledaju smaracke filmove...idu iz veze u vezu...a pojma nemaju o ljubavi.
Tragedija, zaista.

"Zaljubljenost= ljubav"...."ljubav se desava sama od sebe"...."ljubav nije idealna"...."zaljubljenost mi vaznija od mozga"...

Piiii bre, ove zenturace po ceo dan ******e telefone dok tracare tudje veze, citaju Story, Lory, Glory, gledaju smaracke filmove...idu iz veze u vezu...a pojma nemaju o ljubavi.
Tragedija, zaista.

Prosvetli nas sve na temi: Šta je ljubav?

Back