Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Zato i propada postavljac teme. Postavlja se kroz nekakvu sliku drustveno pozeljnog muskarca. Vidi mene, ja imam kola, imam stan, fakultet, pare. To ces i dobiti druze. Takvu neku zenu na kraju. I to ce biti tvoj izbor i neces se lepo provesti zbog toga, jer te nece posmatrati bioloski kao muskarca, vec tako, provajder: kad dam znak glavim, ti udri. A kda budes pao, ta ista odlazi kroz prozor. Naci ce novog i pre nego se bude razvlea od tebe. To je samo onaj prijatelj/drug.
Daj sebi zadatak. Prilazi zenama i iz zayebancije im pricaj kako si vozac djubretarskog kamiona kad te pitaju cime se bavis. Nauci iz toga.

Koje normalne brate? Ove sto ce da ga prihvate i prime zato sto ima pare, kola, ceslja se i ne psuje?
Pa svi smo takvi ,samo moramo da bacimo neku bezobraznu foricu da im se zacakle okice,voleo bih inace da moze drugacije, ljubim ruke mlada damo,izvolte cvetic paznje i bombonjeru i recitaciju pride samo za vas

Sto ne menja cinjenicu da si ovakav ili onakav. To je samo sastavni deo tebe. Volis i bezobrazne i lepe stvari. Ali ne pokusavas da se kvalifikijes kod nje time, zar ne? Ili mozda pokusavas?
Nista ne pokusavam ,mogu da prisutim da budem mekan jer mi takva bez garda otvorena samo prija, na napusavanje nece opstati i cimanje mi je prevazisao sam te tenzije

Foliraju se. Imidz. Cuvaj se takvih kao i ovih.
Ali neke znam decenijama.. skoro čitav svoj život.. prijatelji smo.. i zaista su divni i harmonični.
Naravno, imaju oni svojih trzavica.. to je sve deo življenja.. ali ih prevazilaze zdravom komunikacijom, ne rivalstvom i polarizacijom i povlačenjem.. a naročito ne mržnjom jednih prema drugima.

Back