andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.598
te vrednosti o kojima ti pricas su potrosne,a druga stvar - trosak su.pa nije to "neka", bilo kaka vrednost. Zene vole zivot, provod, dozivljaje, lude noci po metropolama.........i bas u takvim uzbudljivim, zajednickim dozivljajima, zena se emotivno priblizi muskarcu .............Mi pogresno mislimo da su zene bez mozga i da ih samo interesuje materijalno bogatstvo. Naravno, ima i onih bez mozga kojima je jedino partnerovo materijalno bogatstvo razlog sto su sa njim, ali ne treba sve zene stavljati pod ovu shemu.
Sta on zna da napravi?popravi?stvori? da li zna te vrednosti da uveca?

Ali nema na njih generalnog odgovora koji će zadovoljiti svaku osobu i načiniti od njega pravi izbor.. zato što različite žene vole u životu različite stvari.. i onda je potrebna kompatibilnost u vezi s tim: da zna da napravi, popravi i stvori upravo ono što je njoj potrebno. (To važi i obrnuto, kada je žena prava za nekog muškarca).
 Ali nema na njih generalnog odgovora koji će zadovoljiti svaku osobu i načiniti od njega pravi izbor.. zato što različite žene vole u životu različite stvari.. i onda je potrebna kompatibilnost u vezi s tim: da zna da napravi, popravi i stvori upravo ono što je njoj potrebno. (To važi i obrnuto, kada je žena prava za nekog muškarca). Ono mi se baš dopalo, još više od onog mog!
 Ono mi se baš dopalo, još više od onog mog!