Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

pa nije to "neka", bilo kaka vrednost. Zene vole zivot, provod, dozivljaje, lude noci po metropolama.........i bas u takvim uzbudljivim, zajednickim dozivljajima, zena se emotivno priblizi muskarcu .............Mi pogresno mislimo da su zene bez mozga i da ih samo interesuje materijalno bogatstvo. Naravno, ima i onih bez mozga kojima je jedino partnerovo materijalno bogatstvo razlog sto su sa njim, ali ne treba sve zene stavljati pod ovu shemu.
te vrednosti o kojima ti pricas su potrosne,a druga stvar - trosak su.
Sta on zna da napravi?popravi?stvori? da li zna te vrednosti da uveca?

Sta on zna da napravi?popravi?stvori? da li zna te vrednosti da uveca?
Ovo su dobra pitanja, skorz.. 👍 Ali nema na njih generalnog odgovora koji će zadovoljiti svaku osobu i načiniti od njega pravi izbor.. zato što različite žene vole u životu različite stvari.. i onda je potrebna kompatibilnost u vezi s tim: da zna da napravi, popravi i stvori upravo ono što je njoj potrebno. (To važi i obrnuto, kada je žena prava za nekog muškarca).

Šta god da zna da napravi, popravi i stvori - pa čak i da ne zna ništa - bitno je da sretne devojku koja će ga želeti baš takvog. I to je i sam rekao, da želi nekoga ko će ga voleti takvog kakav zaista jeste.

Stoga je izlišno da navodi specifikaciju nama ovde (ili bilo kome/gde drugo), da bi ga procenjivali.. već da pusti da se te stvari prirodno i spontano otkrivaju sa devojkama koje mu se svide i poželi sa njima kvalitetniji kontakt.

Implicira da moras da izadjes i da se cimas za zene okolo. fak det
E pa.. a kad sam rekla "da naiđe" (to znači tamo gde se ti već krećeš prema svojim naklonostima), bunio si se najstrašnije! :lol:
Ali mislim da je tvoj iskaz ipak bio bolji, jer kazuje da treba da izađeš negde, da istupiš tako da te žene mogu videti i da možete da komunicirate..
I naročito mi se dopalo ono da daš 110% od sebe.. zato što ukazuje na lični razvoj.. a to je glavna karakteristika svakog zdravog bića.. :)

zamalo da me navuces na foru. Obraticu paznju na tebe
Da, daaaa.. take care.. :heart:

Npr., ja mislim da ti uopšte nisi ono za šta se ovde izdaješ.. i da si u svojoj esenciji jedno krajnje nežno biće koje ne zna da li bi više voleo i želeo da voli ili bude voljen.. :) Ali šta ja znam.. ne slušaj me.. ;)

Dobra okolnost je što ja uglavnom kačim slike po forumu.. tako da ne treba puno brige.. :)

E pa.. a kad sam rekla "da naiđe" (to znači tamo gde se ti već krećeš prema svojim naklonostima), bunio si se najstrašnije! :lol:
Ali mislim da je tvoj iskaz ipak bio bolji, jer kazuje da treba da izađeš negde, da istupiš tako da te žene mogu videti i da možete da komunicirate..
I naročito mi se dopalo ono da daš 110% od sebe.. zato što ukazuje na lični razvoj.. a to je glavna karakteristika svakog zdravog bića.. :)

Da, daaaa.. take care.. :heart:

Npr., ja mislim da ti uopšte nisi ono za šta se ovde izdaješ.. i da si u svojoj esenciji jedno krajnje nežno biće koje ne zna da li bi više voleo i želeo da voli ili bude voljen.. :) Ali šta ja znam.. ne slušaj me.. ;)

Dobra okolnost je što ja uglavnom kačim slike po forumu.. tako da ne treba puno brige.. :)
Pa svako voli da voli i da bude voljen.
Ali se ne bih bunio protiv jedne nonsalantne neobavezujuce seksi nasmejane uzbudljive kinki lujke da mi pozvoni na vrata kostimirana za bizarnu sado mazo seansu i kaze: tu sam, spremna sam, ne treba vam uputstvo.

Pa svako voli da voli i da bude voljen.
Ali se ne bih bunio protiv jedne nonsalantne neobavezujuce seksi nasmejane uzbudljive kinki lujke da mi pozvoni na vrata kostimirana za bizarnu sado mazo seansu i kaze: tu sam, spremna sam, ne treba vam uputstvo.
Pa ok je.. znači voliš devojke koje imaju tu osobinu, da i one to vole i da te onda na takav način raduje..
Verovatno imaš i još neke kriterijume šta bi voleo.. i kada takva naiđe - daš 110% od sebe.. i ona od sebe.. i eto ga - i potpuna strast i potpuna ljubav se ostvari! :)

Back