Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Da.. samo ne ja.. :)
Ja sam danas prevazišla sebe u forumašenju tekstom.. samo jer mi je baš stalo do takvih ljudi i vrednosti koje Lazar zastupa..
Inače, ja volim da kačim slike.. i da čitam.. ne volim da pričam i pišem.. :)

Da.. samo ne ja.. :)
Ja sam danas prevazišla sebe u forumašenju tekstom.. samo jer mi je baš stalo do takvih ljudi i vrednosti koje Lazar zastupa..
Inače, ja volim da kačim slike.. i da čitam.. ne volim da pričam i pišem.. :)
ajd izadji iz te konfort-zone, pisi nam nesto - lepo pises

ajd izadji iz te konfort-zone, pisi nam nesto - lepo pises
Hvala ti. :heart:
Ali ja dosta pišem u okviru svog posla i na profesionalnim forumima.. i onda ovde dođem da se odmorim i da osvežim misli.. kroz neke lepe slike i muziku koju volim..
Usput malo čitam šta ste vi pisali.. svašta novo od vas naučim.. :)
A samo onda kad nešto jako želim da podržim (a smatram da je podrška potrebna) se umešam kroz diskusiju.

Hvala ti. :heart:
Ali ja dosta pišem u okviru svog posla i na profesionalnim forumima.. i onda ovde dođem da se odmorim i da osvežim misli.. kroz neke lepe slike i muziku koju volim..
Usput malo čitam šta ste vi pisali.. svašta novo od vas naučim.. :)
A samo onda kad nešto jako želim da podržim (a smatram da je podrška potrebna) se umešam kroz diskusiju.

Dobro, onda cemo da te prozovemo - Djurdjija na kasicicu!
nema ljutis :)

Dobro, onda cemo da te prozovemo - Djurdjija na kasicicu!
nema ljutis :)
Nema.. :heart::ljub:
Ali bird je u pravu.. kada se oglasim, onda to više liči na lavinu.. :zaljubljena:
I nikad ne stajem dok ne izguram svoje.. pa šta da radim.. svi smo mi nekakvi..
01.gif

Nije u pravu što misli da može da određuje vlasništva nad temama.. pa još i ko koje valja da se drži.. to je baš bezveze.. ali OK, svako ima svoje ambicije.. ;)

Nema.. :heart::ljub:
Ali bird je u pravu.. kada se oglasim, onda to više liči na lavinu.. :zaljubljena:
I nikad ne stajem dok ne izguram svoje.. pa šta da radim.. svi smo mi nekakvi.. Pogledajte prilog 1657619

Nije u pravu što misli da može da određuje vlasništva nad temama.. pa još i ko koje valja da se drži.. to je baš bezveze.. ali OK, svako ima svoje ambicije.. ;)
Ne mislim to, nravno, ali otkad si ovde bukvalno upala, odose svi ljudi sa teme :eek: !

Ovo je bas danas bila kasicica :lol:
Bolje neka se svako drzi svojih tema :lol:
nije ni tebi lako, slazem se, ali mislim da imas snage da branis svoj stav jer u ovoj temi se svi nekako osecaju napadnuto i svi se brane.
Ajd na m-z liniji je cesto, ali ovde je doslo i do z-z linije sto nije bas tako cesto vidjeno na ovom forumu.
Mozda na ljisu treba jos regularnih zena.

nije ni tebi lako, slazem se, ali mislim da imas snage da branis svoj stav jer u ovoj temi se svi nekako osecaju napadnuto i svi se brane.
Ajd na m-z liniji je cesto, ali ovde je doslo i do z-z linije sto nije bas tako cesto vidjeno na ovom forumu.
Mozda na ljisu treba jos regularnih zena.
lako je meni :hahaha: ne brini
imam drugih stvari za ciniti ;)

Kako bi se mi nasalili nekad: to ti pricam sve vreme?
Sta je muskarac danas? Koja je to definicija - budi musko? To se nekad znalo, i tako su se vaspitavala muska deca. Ali to je bilo NEKAD!

Ali ja nisam reper i etalon po bilo kakvom smislu - ne znam koja je definicija modernog (a pogotovo modernog mladog) muskarca.
Polna odrednica ili drustvena uloga?
Tu je sve i jasnije.
Sto se polne odrednice tice - vrlo jednostavno- dodji da proveris.
Sto se drustvene tice, ne proveravaj, jer cu ja krenuti da preispitujem tvoju zensku drustvenu odrednicu. Drugim recima, shat ap end mejk mi a sendvich.
Jer drustvo vise nije kao nekad da se uloge dele polno. Pravno nije. A sigurno nije da ide u obostrani interes. Tako da sta te boli ona stvar ako te neko na taj nacin posmatra manje ili vise muskarcem?

Back