Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Pa ok je.. znači voliš devojke koje imaju tu osobinu, da i one to vole i da te onda na takav način raduje..
Verovatno imaš i još neke kriterijume šta bi voleo.. i kada takva naiđe - daš 110% od sebe.. i ona od sebe.. i eto ga - i potpuna strast i potpuna ljubav se ostvari! :)
Nikad ne dajem 110 posto, to je matematicki neizvodljivo osim ako bih uzeo njenih 10 posto. E sad ako uzmem njenih 10 posto onda ona ima 90 posto. A ja vec izgradio kuce i hotele. Kapiras?

Nikad ne dajem 110 posto, to je matematicki neizvodljivo osim ako bih uzeo njenih 10 posto. E sad ako uzmem njenih 10 posto onda ona ima 90 posto. A ja vec izgradio kuce i hotele. Kapiras?
Zapravo je izvodljivo.. kao što sam već rekla, ako uključuje lični rast. To znači da ono što je na današnji dan kad pričamo tvojih 110%, na dan kada to daješ je tvojih 100%, možda i manje.. ako me razumeš šta želim da kažem? Mi nismo isti, menjamo se stalno, i u tom menjanju ili napredujemo/razvijamo se ili nazadujemo/odumiremo.. pa zdrav čovek uvek znači ovo prvo. Zato mi se i dopao tvoj iskaz, jer je upravo to kazivao.

Drugo - kakve veze ima ako si izgradio sve to? U svakom od ti procesa se ti razvijaš.. i cela poenta života je u tome: da se razvijamo u osobe kakve želimo da budemo. A uvek je moćniji onaj koji gradi od onog koji razara. I dete koje još nije prohodalo ume da kmeči i razara. Ničeg vrednog hvale nema u tome.

Zato je uvek skroz bzvz kada nas tuđa infantilna sposobnost da razara natera na lični zastoj.. u bilo kom i svakom pogledu.

Ovako zamišljam Lazara kad neka konačno i pristane sa njim otići na piće.
Nakon 90 min njegovog hvalisanja obraća joj se: i, sad ćemo kod mene da te ebem, pa ćemo se uzeti na ljeto.
-molim? ja tebe jedva poznajem...
Bum, tres, obara stolove, urliče: ali ja sam menadžer, imam kuću!! Imam audi, alooo! Šta nećeš, kako nećeš? Kako se usuđuješ odbiti mene koji izgledam super i sposoban sam za sve? Pa ja bre mogu da kresnem sve babe koje sa mnom rade!!!
U istom tekstu gđICA brani žene od Lazara i naziva babama "udate žene" weeeeee. Kako vas odaju suptilna skretanja, ne možete nikad ispravno odigrati ulogu koju ste zadali sebi, a da se ne odate tako predivno groteskno. Vazda nešto trulo trulo u cirkusu

Zapravo je izvodljivo.. kao što sam već rekla, ako uključuje lični rast. To znači da ono što je na današnji dan kad pričamo tvojih 110%, na dan kada to daješ je tvojih 100%, možda i manje.. ako me razumeš šta želim da kažem? Mi nismo isti, menjamo se stalno, i u tom menjanju ili napredujemo/razvijamo se ili nazadujemo/odumiremo.. pa zdrav čovek uvek znači ovo prvo. Zato mi se i dopao tvoj iskaz, jer je upravo to kazivao.

Drugo - kakve veze ima ako si izgradio sve to? U svakom od ti procesa se ti razvijaš.. i cela poenta života je u tome: da se razvijamo u osobe kakve želimo da budemo. A uvek je moćniji onaj koji gradi od onog koji razara. I dete koje još nije prohodalo ume da kmeči i razara. Ničeg vrednog hvale nema u tome.

Zato je uvek skroz bzvz kada nas tuđa infantilna sposobnost da razara natera na lični zastoj.. u bilo kom i svakom pogledu.
Sta ti konkretno podrazumevas pod licnim razvojem u ovom kontekstu?

ddsd.png

Back