Ако је оборен ф117 онда ћемо се и са њим изборити.
А и ми коња за трку имамо,мобилисаћемо Марка и Шарца.
Marko vam je bio turski vazal ali ga vi svojtate hhehehehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако је оборен ф117 онда ћемо се и са њим изборити.
kako mislis ko laze ti me pitala ja ti odgovorio i ti opet isto znaci tebe ne interesuje sta ja kazem nego sta bi voljela

ALI izvrcu istoriju kako im pase samo su se srpske knjige stampale cim bi neko napiso nesto istine odma nije bio podoban za komunjare
Skreces sa teme,tali,opet.Kako ces ti,ziv bio,siriti veru kad ne mozes sa prosecnim forumasima da se obracunas?Jos imas fore da razmislis sta ce si kako da napises?Kako bi odgovorio nekom oci u oci>
Tuzno.
i ja sam prosecni forumas i to sam ja sam ti objasnio ali ti neces da vjerujes jer ti to ne pase tebi bi pasalo da sam reko6 godina onda bi mi vjeroval ali za 16 i vise nepase ali nema veze zi vi sa tim ako hoces

Ajša je imala šest godina kad se udala, a u seksualne odnose stupila tek sa devet. Kako je to među beduinima onog vremena bila sasvim normalna praksa, i ovo nije ništa bilo čudno, neki muslimanski istoričari se čak ponose time jer smatraju to kao dodatni dokaz da je bila nevina, a jedino takva je mogla biti dostojna Proroka. O pedofiliji niko ništa ne priča, pošto je pedofilija izmišljena kasnije.
Naravno, nekad je bilo normalno imati i robove (čitaj Stari Zavet) - a danas nije.
Sve su to samo dokazi da je religiju izmislio čovek, i da mitovi uvek odgovaraju onom vremenu u kom su izmišljeni. Zato danas postoji crkva Googla, a ako za 500 godina ona postane jača od hrišćanstva i islama zajedno, ne bi me čudilo...![]()
))Šarac je malo dete prema Buraku.Ако је оборен ф117 онда ћемо се и са њим изборити.

Gde nam ode tali bali?
Ако је ислам толерантан зашто је положај немуслимана у тим земљама очајан.
У Европи муслимани имају далеко више слободе и права него хришћани у муслиманским земљама.
У Саудијској Арабији и многим земљама је забрањено исповиједање друге религије.
ISLAM je nacin zivota a ko nema ISLAMA nema ni zivota

Primeti kako se Jevreji bore za veru, a kako muslimani... Pa oceni sta je civilizovana i inteligentna borba....

Izvini, ali ja ne vidim neku razliku, osim u tehnologiji.![]()
Primeti kako se Jevreji bore za veru, a kako muslimani... Pa oceni sta je civilizovana i inteligentna borba....
Onda bi trebalo malo bolje da pogledas.... Kada je neki Jevrej razneo neku zgradu u nekoj svetskoj metropoli zato sto, eto, nije jevrejska?

Tako, nije nikakvo cudo ono sto se danas desava na Bliskom Istoku ali i po svetu, koren zla i mrznje se nalazi u islamskoj svetoj reci-Kuran.![]()
Onda bi trebalo malo bolje da pogledas.... Kada je neki Jevrej razneo neku zgradu u nekoj svetskoj metropoli zato sto, eto, nije jevrejska?
O vjernici, ne uzimajte jevreje i hriscane za saveznike i pomocnike, oni ne vole vernike. Jevreji se medzusobno pomazu a takodje i hriscane. Obe grupe se udruzivaju u neprijateljstvu prema vama. Vama vernicima prilici da se pomazete medjusobno".
Ovo je samo jedan od mnogih citata kojima izobiluje kuran. Na svakoj strani se poziva na neprijateljstvo prema jevrejima i kriscanima. Cak i Bukhari (8:427) navodi da su posljednje prorokove reci bile : Nek Alah proklinje Jevreje i Kriscane". Tako, nije nikakvo cudo ono sto se danas desava na Bliskom Istoku ali i po svetu, koren zla i mrznje se nalazi u islamskoj svetoj reci-Kuran.![]()
Da,da ,pise jos svasta nesto,pa se vade citati kad koji odgovara...
Moras uzeti u obzir da muslimani smatraju da je jedino Kuran Bozja rec, a da su jevreji i hriscani po njima sve izmenili, lagali i da su nevernici..u tom smislu je to receno..jer inace u Kuranu izmedju ostalog pise i da muslimani treba da razgovaraju sa "sledbenicima knjige" na najlepsi moguci nacin..