STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa mozda me je briga zato sto pripadam tom istom zenskom rodu?:zgrudvanje:
otkud tamo?
ko ih je doveo?
zasto ih je toliko?
zasto je vazmo da su device?
sta je sa zenam ovih sehida?

pa...dzaba ti to briganje...ako si zensko...ko te pita...cuti i slusaj gospodara... (naravno, ovo je ironicno)
sama cinjenica da je to gomila 'nevinog' zenskog mesa - pojasnjava njihovu svrhu...samim tim je smesno pominjanje postovanje zena u celoj toj prici...
kao sto rekoh...jako je tesko razlikovati tumacenja nekih veroispovesti sa teskim sovinizmom...i napraviti granicu tolerancije...

Ако је нешто дозвољено не значи да је добро.
Некада је било дозвољено жене палити на ломачи,сад се сматра ненормалним.

Sta to u zenidbi ima lose .Svaki normalan covjek se zeni. Imam jedan primjer radni kolega srbin iz srbije ozenio se sa21 godinu a zena mu bila 12 i sad ima unucadi i sta

Vidi se da si zena z:mrgreen:
Po Kuranu i onom ajetu sto sam naveo,dve zene vrede kao jedan muskarac.
Fali ti jos jedna zenska osoba da bi bila jednak sagovornik tali-baliju,po islamu nisi mu u rangu.:zgrudvanje:

pa procitaj bibliju pa da vidis kako se tamo zena tretira ,u evropi su zene zene potlacene ili ti mislis sto hodaju polu gole da je to znak nepotlacenosti pa nigdje nemogu proci ako ne pokaze malo guze

TALI,VEC SAM TE PITALA NESTO.KOLIKO JE GODINA IMALA AJSA KADA JE STUPILA U BRAK SA PROPROKOM?KOLIKO JE IMALA GOSINA KADA JE IMALA PRVI SEKSUALNI ODNOS SA NJIM?ZASTO MI NE ODGOVARAS?ZELIM TVOJ ODGOVOR NA OSNOVU HADISA.U CEMU JE PROBLEM?
I DA,U ZENIDBI NEMA BAS NICEG LOSEG,ALI U ZENIDBI SA NEKIM KO NE ZELI DA SE UDA ZA TEBE,NE PITA SE O TOME I PRI TOM IMA JAKO MALO GODINA,I TE KAKO IMA.

oces da mi se pridruzis pa d abudemo jedna i po persona?z:)

Da imas boljeg protivnika u diskusiji o islamu koji bi za razliku od tali-balija na primer poznavao islam mozda i bi.Ovako ne vredi diskutovati sa njim,zar ne vidite da vas samo provocira a nista pametno nije napisao o islamu,samo neke nepovezane recenice.
Nije mi u rangu u vezi poznavanja islama z:)

pa procitaj bibliju pa da vidis kako se tamo zena tretira ,u evropi su zene zene potlacene ili ti mislis sto hodaju polu gole da je to znak nepotlacenosti pa nigdje nemogu proci ako ne pokaze malo guze

Tipicno,nisam ni ocekivao drugaciji odgovor.Kad se nema nista reci pametno,onda napad najbolja odbrana.A kakve veze sad ima Biblija?Pa vi je ne priznajete za verodostojnu.

Третирају се сигурно боље него у Европи,у Саудијској Арабији им је забрењено да полажу возачки и да излаз саме,тј. без пратње на улицу.
У већини земаља немају право да раде.
Ако ти сметају дјевојке у минићима зашто их гледаш.

Da imas boljeg protivnika u diskusiji o islamu koji bi za razliku od tali-balija na primer poznavao islam mozda i bi.Ovako ne vredi diskutovati sa njim,zar ne vidite da vas samo provocira a nista pametno nije napisao o islamu,samo neke nepovezane recenice.
Nije mi u rangu u vezi poznavanja islama z:)

Ne znam za ostale,ali mene ama bas nista njegovo nije isprovociralo.da je nepovezan,jeste,ali izgleda da ne ume bolje,pa ne bih vise da insistiram na uoblicavanju postova.
Nema veze,neki drugi put.z:poz:

TALI,VEC SAM TE PITALA NESTO.KOLIKO JE GODINA IMALA AJSA KADA JE STUPILA U BRAK SA PROPROKOM?KOLIKO JE IMALA GOSINA KADA JE IMALA PRVI SEKSUALNI ODNOS SA NJIM?ZASTO MI NE ODGOVARAS?ZELIM TVOJ ODGOVOR NA OSNOVU HADISA.U CEMU JE PROBLEM?
I DA,U ZENIDBI NEMA BAS NICEG LOSEG,ALI U ZENIDBI SA NEKIM KO NE ZELI DA SE UDA ZA TEBE,NE PITA SE O TOME I PRI TOM IMA JAKO MALO GODINA,I TE KAKO IMA.

Ovako po vjerodostjnim hadisima ,Muhamed se ozenio sa Aisom poslije jedne veoma vazne bitke ,Muhamed je zabranio svima ispod 16 godina da ucestvuju u btki a Aisa je ucestvoval ZNACI bila je starija od 16 a vi i dalje baljezgajte .ako te zanima povod udaje bujrum

Ovako po vjerodostjnim hadisima ,Muhamed se ozenio sa Aisom poslije jedne veoma vazne bitke ,Muhamed je zabranio svima ispod 16 godina da ucestvuju u btki a Aisa je ucestvoval ZNACI bila je starija od 16 a vi i dalje baljezgajte .ako te zanima povod udaje bujrum
Znam da je bio neki dil izmedju njenog caleta i proroka posto je Abu hteo d amu unuce bud eprorokovo dete.Ak oima jos nesto ,pisi.
Koji hadisi?
Znas ono,lanac prenosilaca?
Kako je Ajsa ucestvovala u bici kad je zensko?

Које битке?
И зашто је жену повео у битку?
Забранио је свима испод 16 да иду у рат,а данас већина клинаца самоубица гине у његово име и говоре да је то по исламу.
Чудно.

Pričajte vi šta hoćete, ali Muhamed je leteo na krilatom konju... ja se s takvim likom ne bih kačio. Isus je hodao po vodi, pretvarao vodu u vino - to su jeftini trikovi u odnosu na krilate konje.

Znam da je bio neki dil izmedju njenog caleta i proroka posto je Abu hteo d amu unuce bud eprorokovo dete.Ak oima jos nesto ,pisi.
Koji hadisi?
Znas ono,lanac prenosilaca?
Kako je Ajsa ucestvovala u bici kad je zensko?

Pa u to vrijeme je puno zena ucestvovalo u ratu jer se islam tek sirio i nije bilo dovoljno muskaraca ,a sta je to cudno to ti je jedan dokaz da su zene ravnopravne.A sad malo objasnjenje sve sto se tice zena preneseno je od Aise jer je ona najduze zivjela poslije i sa Muhamedom ,i uopste najvise hadisa je doslo od nje jer mnoga pitanja koja su imale zene Muhamed je preko Aise objasnjavo jer su to uglavnom bila intimna pitanja pa je on to prepustio AISI zamisli da sad cerka dodje kod oca i pita ga za nesto nebi bilo ok zato ima mater

Sahih Muslim Book 008, Number 3310:
'A'isha (Allah be pleased with her) reported: Allah's Apostle (may peace be upon him) married me when I was six years old, and I was admitted to his house when I was nine years old.

Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 64
Narrated 'Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 65
Narrated 'Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: I have been informed that 'Aisha remained with the Prophet for nine years (i.e. till his death)." what you know of the Quran (by heart)'
Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 88
Narrated 'Ursa:
The Prophet wrote the (marriage contract) with 'Aisha while she was six years old and consummated his marriage with her while she was nine years old and she remained with him for nine years (i.e. till his death).
Some Muslims claim that it was Abu Bakr who approached Muhammad asking him to marry his daughter. This is of course not true and here is the proof.
Sahih Bukhari 7.18
Narrated 'Ursa:
The Prophet asked Abu Bakr for 'Aisha's hand in marriage. Abu Bakr said "But I am your brother." The Prophet said, "You are my brother in Allah's religion and His Book, but she (Aisha) is lawful for me to marry."

Pričajte vi šta hoćete, ali Muhamed je leteo na krilatom konju... ja se s takvim likom ne bih kačio. Isus je hodao po vodi, pretvarao vodu u vino - to su jeftini trikovi u odnosu na krilate konje.

Ако је оборен ф117 онда ћемо се и са њим изборити.
А и ми коња за трку имамо,мобилисаћемо Марка и Шарца.

Pa u to vrijeme je puno zena ucestvovalo u ratu jer se islam tek sirio i nije bilo dovoljno muskaraca ,a sta je to cudno to ti je jedan dokaz da su zene ravnopravne.

Жене су изгледа равноправне кад треба да се гине.
Кад треба да се ради и живи онда други ајет се цитира.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back