Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako je bitno da imaš poverenje u tog lekara. Ja sam imala sreće da mi je prijateljica dr, tako da sam uz njenu pomoć uspela da se izborim, mada ne u potpunosti, dešava se i dalje ali u mnogo manjoj meri...mislim na napade panike i anksioznosti. Neko ovde pomenu, jako je bitno da se prvo izboriš sam sa sobom i svojim mozgom. Najteža bitka.Previše se ovde potencira na "idi leči se".
Ne kažem u lošem smislu (nije sramota) nego jednostavno - ne pomaže.
Naći stručnjaka i to da ti odgovara je igla u plastu sena.
,,,mozhda ne bi bilo loshe,,,da chujemo koje su te stvari shto te sputavaju,,,mozhda razmenom rechi i misli vidimo zashto su,,, i ,,,takve te stvari,,, sa kojima se ne slazhesh,,,
Da li mozes da promenis vreme u kome zivis? Ne.
Dakle, ostaje ti da nadjes najbolji nacin za sebe da zivis u vremenu u kom zivis.
Mislila sam na to koji instrumentnarodnjake, kafana .
gitare i basMislila sam na to koji instrument![]()
Некада смо имали Књаза којем су се људи дивили док је јездио на коњу београдским улицама, а данас имамо Председника који седи на хоклици испред америчког Председника, то је неки сликовит опис разлике између цивилизације и циркуса
У чему предњаче жене, зато је направљено Марксово женско друштво, које је орјентисано према забави и потрошњи, јер то је оно што жене највише воле, да се забављају и да троше
Потпуно се слажем, и нажалост не можемо вратити то време.
Нису све жене такве. Постоје и оне другачије. Оне које поштују традиционалне вредности, оне које нису феминисткиње и које нису искревељене кловнице намазане по фаци.
Да ли те ове ствари много муче?
Bravo, doslovno je tako, život u sadašnjem trenutku. Treba i to, doduše, savladati, da je lako - nije.Bela Hadid o svojoj anksioznosti:
„Kada teret postane pretežak, a budućnost izgleda mračno, u redu je uzeti trenutak – ako osećaš da si izgubio svoju iskru. Kada se osećaš kao da si izvan sopstvenog tela, nesposoban da prihvatiš šta se dešava, ne moraš uvek da pronalaziš lepotu u svemu. Ponekad, kada stvari postanu zastrašujuće, uključi se način preživljavanja i fokusiramo se samo na ono što moramo, jer je to borba – potonuti ili plivati. Sve ostalo bude zaboravljeno jer samo želiš da se osećaš bezbedno, a možda ne možeš da se koncentrišeš ni na šta drugo, dok ti misli jure. Uspori i duboko udahni. Bićeš dobro. Ne fokusiraj se na budućnost, samo razmišljaj o današnjem danu. Ponekad su ‘šta ako’ misli previše zastrašujuće. Zato se seti – ovaj trenutak je jedini koji je zagarantovan. Samo se usredsredi na ono što sada radiš i ne zaboravi – samo diši“.