R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
put svile 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada je bolje cutati...Mislim sta reci ?

Činjenice ? Pa eto ti 1244. Važi li to ili ne važi? Ako važi zašto su glavni EU-fašisti priznali Kosovo ? I šta će biti ako nas uteraju u EU ? Hoće li onda Kosovo više da ne važi?
Vidiš, ovo pitanje je toliko psihodelično da ne umem lepo ni pitanje da ti postavim, ali siguran sam da imaš lagan odgovor ...
Srbija se 1903. nalazila između dve velike sile, Austrougarske i Turske, do tada je sarađivala sa Austrougarskom jer je mislila da s' obzirom na položaj u kome se nalazi, saradnja sa Austrougarskom nema alternativu, i do tada je propadala, svi su bili nezadovoljni vlašću Obrenovića koji su se ulizivali Austrougarima, sve do puča, kada su Obrenovići svrgnuti, a Srbija, koja je do tada celu svoju spoljnotrgovinsku saradnju imala sa Austrougarskom, istoj okreće leđa, jer je i ona smatrala da Srbija treba da bude što manja, i pomagala je onima koji su imali pretenzije na srpsku zemlju. Međutim iako je bilo mnogo skeptika u pogledu okretanja leđa Austrougarskoj, jer je Austrougarska bila ogromna a Srbija mala zemlja, i uz to joj je ista nametnula trgovinske sankcije, Srbiji se isplatilo to odvajanje od takve Evrope, jer je ubrzo i ekonomski ojačala i teritorijalno se proširila.Zanima me odgovor na ovo pitanje,pa neka mi pojasne oni koji pričaju o drugim putevima: ko će biti prijatelji Srbije,ko će ulagati u proizvodnju i radna mesta,čuvati leđa,sa kim ćemo trgovati,kako ćemo stizati do svojih novih prijatelja i slično? Da vidimo kompletnu viziju Srbije na "drugim putevima"..
Zašto nijedna druga zemlja regiona nije krenula tim putevima? Zašto jedna Turska,iako mnogo veća i jača od Srbije i pulen Amerike već decenijama cupka pred evropskim vratima? Da li su Turci i svi ostali glupi,a naše patriJote pametne? Slušam..
PA TO SU OSTALI IGRACI, OVAJ ZELENI JE NAMERACIO NAJTEZI ZADATAK. PITANJE JE KOJI JE TO ZADATAK?
zeleni su priznali Kosovo. Au, al se plaaviii.
Ali vidim da nama "draga nam Evropa" je pozelenela. Za sad od bezobrazluka, a uskoro će od muke.
ko će biti prijatelji Srbije
ko će ulagati u proizvodnju i radna mesta
sa kim ćemo trgovati
kako ćemo stizati do svojih novih prijatelja
Zašto nijedna druga zemlja regiona nije krenula tim putevima
Zašto jedna Turska,iako mnogo veća i jača od Srbije i pulen Amerike već decenijama cupka pred evropskim vratima?
SSP se potpisuje sa Evropskom Unijom...
Evropska Unija nije, nece priznati Kosovo, ne mozhe...
Neke chlanice EU su priznale , neke NE i nikada nece...
Kosovo nema mesto u UN...i nece imati...
Jel' sada trebam i da crtam???
To, shto je "tim", loshe kotiran...ili ima loshu liniju vodilju...se ne ispravlja DEMAGOGIJOM...zamenom teza...itd., nego samo chinjenicama...
a chinjenice su navedene u ovom postu...ako treba josh...uzimam vodene bojice...samo recite gde da slikam...
A sad mi reci ako u SSP stoji 1244 kako mogu da ne prime Kosovu u EU ?
) ali jos nisam procitala validan odgovor na postavljeno pitanje "sta je alternativa evropskom putu". To sto se desilo pre 50, 10, 1000 godina nije odgovor, vec upozorenje da se mozda ne treba zaletati za "evropski put". Ipak, ima li iko ideju sta je alternativa?Dobro, nacrtao siA sad mi reci ako u SSP stoji 1244 kako mogu da ne prime Kosovu u EU ?
Ili će da ga prime po automatizmu ? Pa će onda oni iz EU što su ih priznali da ih poreknu. Pa pošto će to ponovo biti Srbija, izbaciće nas iz EU jer NARKO-NATO treitorija nije kompatibilna ni s divljim zapadom a kamo li s Evropom ... Ili može EU i tako ?
Još jedna sitnica : Ako ikad povratimo ingerencije na KiM, jedna od prvih stvari jeste da se naredi Amerikancima da isele bazu Bondstil. E zbog toga, taj glavni baja nikad neće (dok je u moći) dozvoliti da se nešto tako desi. Time i KiM neće biti u rukama Srbije, a tako Srbija bez Kosova ne ide u EU jer u SSP-u stoji 1244 koja kaže da mora ...
Aj opet bojice ... ;-) mnogo mi nejasno ...
To, shto je "tim", loshe kotiran...ili ima loshu liniju vodilju...se ne ispravlja DEMAGOGIJOM...zamenom teza...itd., nego samo chinjenicama...
a chinjenice su navedene u ovom postu...ako treba josh...uzimam vodene bojice...samo recite gde da slikam...
Nemojte pogresno da me shvatite (mada, ako zelite, nemam nista protiv) ali jos nisam procitala validan odgovor na postavljeno pitanje "sta je alternativa evropskom putu". To sto se desilo pre 50, 10, 1000 godina nije odgovor, vec upozorenje da se mozda ne treba zaletati za "evropski put". Ipak, ima li iko ideju sta je alternativa?
samo za teritoriju Srbije.I ona sama je proizvela ovoliko nezadovoljstvo ovde koje je po meni opravdano
...znaci Kostunica laze da potpisivanje onog sporazuma sa EU znaci nase priznavanje nezavisnosti Kosovu... e sad ako je Tadic u pravu da nije tako onda samo treba da glasamo za njega i da bude " i vuci siti i ovce na broju"
... mislim da ipak nije tako i da se samo ceka da mi priznamo to Kosovo pa da to uradi i ostatak sveta...e sad ono sto mene nervira je sto prave budale od nas i sto nam to otvoreno ne kazu nego nas ovako zavlace
Evropska Unija jeste priznala Kosovo na posredan način. Prvo, većina država unije je to učinila, drugo zvaničnici EU su to učinili. Ako prvi čovek EU, onaj ljigavi Solana, poseti Prištinu odmah posle proglašenja, smeška se sa Šiptarima i ničim im ne stavlja do znanja da su uradili nešto loše, jel se to ne zove priznanje?
Ili je on to možda išao privatno, da kupi čovek kilo belog?
Užasno je šta ste vi gladni šengena u stanju da progutate, a da vam ne zastane u grlu.
Kako ćete biti razočarani ako jednog dana ipak uđemo tamo, i vi se zaletite da prošvrljate tom Evropom kao ravnopravni građani, a iza leđa čujete ono staro: "Zerbiše švajne".