gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Nema alternative evropskom putu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glup je pokusaj da e predstavi kako ce cela evropa da nam uvede sankcije i izolaciju .
Necemo uci u uniju ali to neznaci da netreba da saradjujemmo sa istom .Norveska nije u uniji pa joj nisu uveli sankcije .Zive normalno bolje od vecine clanica.
Postavlja se pitanje sta gubimo ulaskom ,a to je ogromno trziste jer kupci iz neevropskih zemalja morace da traze vizu za Srbiju a kao clanica eu moracemo da uvedemo rigorozne vize prema ostalima .
Dete...
Nama ne uvodi sankcije ( ili nas izoluje ) neko spolja, vec MI sami...sebe izolujemo...a zashto ???
Pa mora Mishkovici i Beko da vladaju Srbijom, tj. Miloshevici...A to je moguce SAMO ako srpski narod drzhe u GETU...
Dete...
Nama ne uvodi sankcije ( ili nas izoluje ) neko spolja, vec MI sami...sebe izolujemo...a zashto ???
Pa mora Mishkovici i Beko da vladaju Srbijom, tj. Miloshevici...A to je moguce SAMO ako srpski narod drzhe u GETU...
Mi sebe sami izolujemo od nekog ko nas mami a neće nas ? :shock:
To što ti zoveš "samoizolacijom" je otreženjenje koje treba da posluži da ne gubimo vreme. A ako ti voliš bajke onda sanjaj i dalje ... I zovi nas u taj san, to je u redu, ali ne očekuj preveliki odziv.
A nevedenu gospodu tajkune stavi na dušu DS-a. Vrlo se lepo slažu i sarađuju. I zajedno nas zaista drže u geto-u ali zbog laži i nerealnih pogleda. Dok ti tako žmuriš i sanjaš, ne vidiš kako te pljačkaju ... I nije to najgore, to je tvoja (vaša volja), nego nas koji "gledamo" takođe pljačkaju ali im ne možemo ništa jer su poluge vlasti i zakona u vašim rukama.
...shteta za njih...Da a cim udjemo u uniju oni ce da propadnu ,nece Miskovica i ostale gazde da unisti unija vec slobodno trziste a to nema veze sa ulaskom u uniju .
Hvala sto me podmladjujes lepo od tebe.
Pa jedino NS glasala protiv Miskovica cak i ceda nije ni prisustvovo ,i radikali i DS i DSS svi bili uz gazda Miska ,a da bi se doticni sputao potrebno je samo osloboditi trziste za uvoz ,netreba se zarobljavati u uniju da bi doticnog zamenio neki drugi gazda nemac ili englez.

А Исланд?I nemojte molim vas da se pozivate na Švajcarsku i Norvešku jer je to groteskno..

Појасни.Onda..."dete" po razmishljanju...
U Srbiji nema slobodnog trzhishta...jer narod ne zna shta se deshava (mislim na cene) sa ISTIM proizvodima napolju...jer ne mozhe sebi da priushti odlazak...jer mo ogradjeni....iznutra...zapamti...IZNUTRA
videcesh ekonomsku sudbinu Beka i Mishkovica kada se narod srpski nadje na belom shengenu...
Не видим везу белог шенгена с тиме.morace drasticno da smanje CENE "svojih usluga"...
Nama se nudi SSP...ali ga SRS-DSS-NS-SPS NECEEEE...shteta za njih...
a navedeni tajkuni finansiraju SRS i DSS-NS,,,za tvoju informaciju...to shto se neko iz DS-a nashao na nekom mestu...pitaj pojedince ( navedene iz DS-a)
Prave demokrate.Не видим везу белог шенгена с тиме.Појасни поново.
Npr...
Ista Zarina jakna u Bechu koshta 40E - redovna cena...a u BG 100E redovna cena...
Prava Milka chokolada u Nemachkoj 0,59 euro centi, a kod nas Milka iz Bugarske o,89 euro centi....i milion drugih primera
lolOho. Kako ste fini ... dozvoljavate tajkunima-lopovima da plaćaju opoziciju ...Prave demokrate.
Samo još kad bi to imalo logike ... Miško je pametniji, on plaća sve a LJDP ima ekskluzivnog finansijera Bekoa.
Vidim, predsednik te je ubedio da u SSP stoji i 1244 ... Kako, ljudi, ne vidite ? Pa šta ako stoji 1244 ako su ti isti priznali Kosovo ? (Kao da su do sada poštovali međunarodno pravo!)
To 1244 stoji samo zato da bi vaš predsednik olakšano lagao. Mnogo je providno. Ali, neću više da vam kvarim snove ...;-)
Pa sta se bunis, ko je na vlasti zadnjih 8g?Ima se moze se
standard ... "zapadni partneri" , ovo ono
lol
Zima-proleće 1941. Trojni pakt nema alternativu.
Zima-proleće 2008. Evropska unija nema alternativu.
Između stavite slobodno znak jednakosti.
Pitate se: "Zbog čega". E pa, zbog toga što naš predsednik i njegovi istomišljenici tvrde da ako ne izaberemo uniju sledi nam izolacija od te iste unije. Izolacija znači siromaštvo, nezaposlenost, korumpiranost, mafija itd. Jednom rečju jad i beda. Znači to nas čeka ako se ne priklonimo. Zašto? Kvarimo im sliku novog svetskog poretka.
Dragi evro nastrojeni forumaši, to se zove nasilje, nehumanost, teror, a sve je to zločin.
Pa, to je kao ona pesma iz ww2: "Drma mi se, drma mi se na šubari cveće; ubićemo, zaklaćemo ko sa nama neće".
Sad dolazimo do znaka jednakosti između 1941. i 2008.
I tada su "samosvesni realisti" govorili da trojni pakt nema alternativu. Da će nas stići strašna odmazda ako ne uđemo u to "društvo", i bili su u pravu. Već 6. aprila 1941. se to pokazalo. Posle se 4 godine strašno ginulo.
Pitanje glasi: Da li bi se ginulo da smo ušli u trojni pakt? Odgovor je: Pitajte Rumune, Bugare, Mađare i sl. koliko ih je izginulo ratujući za treći rajh po istočnom i drugim frontovima. To ih je kasnije dodatno još koštalo 50-godišnje bede i patnje.
Danas se agresija na jedan narod i državu vrši uspešnije ekonomskim nego vojnim metodama, ali cilj je isti, skršiti neposlušne, one koji su se usudili da sami odlučuju o svom životu umesto da žive kako im "patron" kaže.
Zašto ta unija ne kaže: Nema problema ako ne želite da budete naši članovi. Mi smo vam prijateljski naklonjen savez sve dok poštujete evropske vrednosti i sarađivaćemo sa vama isto kao i sa npr. Islandom. Ali, NE! Islanđani ne mogu da budu "krajišnici" EU (čitaj Novog svetskog poretka), sem možda fokama i belim medvedima. Islanđana je svega 300.000, a njihovi vulkani i gejziri nikoga ne interesuju.
Da je EU nasilnička organizacija govori i sledeći primer.
Kada je vlada odlučila da proda JAT, pojavili su se kupci kako iz EU tako i iz Rusije. Ruski Aeroflot je ponudio najveću cenu i najbolje uslove. Evropske kompanije nisu htele da na to odgovore poštenim nadmetanjem, da ponude još bolju cenu i uslove nego su upotrebile euro mašineriju kako bi došli do svog plena. Naime EU je zapretila da će uvesti zabranu letova JAT-ovim avionima ukoliko vlada sklopi posao sa Rusima.
Je li to ta visokohumana i demokratska razvijena organizacija kojoj težite?
Džabe im sva razvijenost. Ostali su u svojim glavama obična varvarska plemena.
Ja bih sad namerno, ako treba, džabe dao Aeroflotu JAT, pa da vidim hoće li smeti Rujama da zabrane letove, a pri tom bi osoblje i dalje bilo srpsko. Neće Rusi dovesti svoje pilote i stjuardese.
Kakva cheap demagogija...za ovako neshto nije sposoban ni Musavi...
" Poshteno prodat NIS"...
sva sreca shto ugovor nije ratifikovan u skupshtini...!!!
Ne bavi se demagogijom ...
to mezhe da prodje sa drugim sagovornicima...
reci neshto realno, sa chinjenicama...onda mozhemo da prichamo...a hipotetichke izjave i stavove ostavi za Grobara i Musavog...
gde je sad Musavi sa dokumentom o ubistvu mladica u USA ambasadi???
i sa milion drugih "Top secret dokumenata"...
samo chinjenice uvazhavam
a 1244 stoji u SSP-u !!!
naravno da ima.Činjenice ? Pa eto ti 1244. Važi li to ili ne važi? Ako važi zašto su glavni EU-fašisti priznali Kosovo ? I šta će biti ako nas uteraju u EU ? Hoće li onda Kosovo više da ne važi?
Vidiš, ovo pitanje je toliko psihodelično da ne umem lepo ni pitanje da ti postavim, ali siguran sam da imaš lagan odgovor ...

ima,put u sibirske tajge,ili put u savanu, sto??kad je mogo arsenije,povedi nas mlohaNema alternative evropskom putu.

naravno da ima.
ti si demagog i nisi nista razumeo i .... ma znas vec, sta sad da se tu nesto ponavljamo:rolleyes: