- Poruka
- 23.453
To su sve gluposti. Svi poznati naslovi kao što su film o Betmenu "Dark Knight Rises," ili "Wall Street 2: Money Never Sleeps" su iz holivudske produkcije.koliko si gledao novih ruskih filmova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su sve gluposti. Svi poznati naslovi kao što su film o Betmenu "Dark Knight Rises," ili "Wall Street 2: Money Never Sleeps" su iz holivudske produkcije.koliko si gledao novih ruskih filmova?
Bojim se da je najpoznatiji ruski popularno-kulturoloski brend, nakon penzionisanja Shostakovicha, grupa Ta-Tu i njihov hit singl "All the things she said".
Nazalost, Ta-tu je zabranjena novim zakonima o lezbejskoj propagandi.
To su fenomenalne cure, potrebno je sto vise Rusa i Ruskinja kao sto su one. Rusiji pre svega, a onda i svetu.
Bojim se da je najpoznatiji ruski popularno-kulturoloski brend, nakon penzionisanja Shostakovicha, grupa Ta-Tu i njihov hit singl "All the things she said".
Ni Windows? Svi smo zaboravili da na ovim kuckalima imamo instaliranu americku pamet. Cuo sam da su poslednjih godina Rusi smislili nesto tako svoje, ali mi nije poznato da neko i ovde to ima.
Ponovo, to su mi nepoznate melodije. Da li ti znaš ko je Madonna ("La isla bonita") i Sisqo ("Thong Song")?
Znači da je zapad lider ne samo u filmovima, nego i u soničnoj sferi.
Amerika se najvise pominje zato sto pravi najvecu Coca Cola propagandu.
Objektivno,na svet najveci uticaj imaju Evropska i Azijska industrija.
Ameri se namecu silom ali kad se dresi kesa onda se kupuje Nemacko ili Japansko.
Ma je ovde je reč o izboru kavijar-vodka ili mek-kola .Otmenost pre svega![]()
Ma je ovde je reč o izboru kavijar-vodka ili mek-kola .Otmenost pre svega![]()
Da, ali Kavijar-Vodka tandem je bolje porediti sa Maine Sea Food-Kentacky Bourbon tandemom, i oba su svakako neprikosnovena.
Meni ovo ništa ne znači. Ali mek- kola je zakon![]()
tatu ne postoji već dugo a i lezbejski fazoni su im bili samo marketingBojim se da je najpoznatiji ruski popularno-kulturoloski brend, nakon penzionisanja Shostakovicha, grupa Ta-Tu i njihov hit singl "All the things she said".
Kentucky Bourbon je savrsenstvo sipano u casu. To moras da probas.
tatu ne postoji već dugo a i lezbejski fazoni su im bili samo marketing
žao mi je, ne gledam holivudska srhanja. gledam uglavnom evropske filmove (uključujući ruske), mada sam iznenađen koliko dobrih filmova imaju nama nepoznate kinematografije (Iran, Izrael)To su sve gluposti. Svi poznati naslovi kao što su film o Betmenu "Dark Knight Rises," ili "Wall Street 2: Money Never Sleeps" su iz holivudske produkcije.
Americki viski ne moze da pridje Skotskom.
Kraj price.
žao mi je, ne gledam holivudska srhanja. gledam uglavnom evropske filmove (uključujući ruske), mada sam iznenađen koliko dobrih filmova imaju nama nepoznate kinematografije (Iran, Izrael)