bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
imperiaslim 2 iz 1999. Dokaz da fenomenalna strategija uopste ne mora da ima dobru grafiku :>P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao počela Elder Scrolls Online ali nije isti interface kada se skine free sa Epic Game-a i kada se kupi.
Nešto mi ne štima. Pokušaću ponovo da se uživim.
Dragonknight Nord...Ja uvek biram da igram warrijaNe znam kako izgleda na Epic, meni čiča javio za akciju kada je bio skoro dzabe na Steam.
Koju radu i klasu igraš?![]()
Dragonknight Nord...Ja uvek biram da igram warrija![]()
Joj pa nije da je nesto aktivno igram...Mislim da mi komp smeta tj. grafika je ocajna...tek sam odradila tih prvih par questova i usla u nesto W...fall
![]()
kada budem redovno igrala, javim seZaboravio sam mapu
Nisam mi ja puno aktivan, nisam igrao nekoliko meseci.
Ta igra se razvija preko 10 godina, veoma ambiciozan projekt. No ljudi su izgubili interesovanje cekajuci...Je l čuo neko za Star citizen? Čitam da je ekstremno komplikovana i skupa igrica za razviti, jedno 10 godina je u fazi razvoja.
Kad bih imao jak komp i slobodnog vremena delovala bi mi kao izazov.
Igrao sam je pocetkom ove godine. Uprkos tome sto bi moj kompjuter tehnicki mogao da pokrene igru na Recommended settings (barem sudeci po njihovom zvanicnom sajtu), nisam mogao da postignem vise od 20 fps, i to na Very Low podesavanjima.Je l čuo neko za Star citizen? Čitam da je ekstremno komplikovana i skupa igrica za razviti, jedno 10 godina je u fazi razvoja.
Kad bih imao jak komp i slobodnog vremena delovala bi mi kao izazov.
Najbolje dve igre tog tipa do sad su Frontier: First Encounters iz 1995. i Freelancer iz 2003. To su ujedno jedine koje su me zainteresovaleZa kratko vreme koje sam igrao, igra se bas cini nezavršenom. Takodje, cini mi se da vise ide ka tome da bude simulacija, nego neka klasicna igra sa pricom.
Ne secam se da je Frontier :First Enounters imao kraj, mada prva verzike, one za Amigu. Tu sam prove dane igrajuciNajbolje dve igre tog tipa do sad su Frontier: First Encounters iz 1995. i Freelancer iz 2003. To su ujedno jedine koje su me zainteresovale
da zavrsim. Ovo ostalo su genericke misije, bez price, jedino ovaj Elite Dangerous se konstantno razvija, ali sem tako nekih
desavanja, bez price, nije toliko interesatno...
Za Amigu je prvi deo, koji nema pricu. Drugi deo, koji je izasao 1995. nikad nije izasao za Amigu, jerNe secam se da je Frontier :First Enounters imao kraj, mada prva verzike, one za Amigu. Tu sam prove dane igrajuci
Da nikada mi se nije dopao First Encounters, bolji mi je bio prvi deo.Za Amigu je prvi deo, koji nema pricu. Drugi deo, koji je izasao 1995. nikad nije izasao za Amigu, jer
je Commodore propao. Ima dobru pricu, koja se zavrsava time, da dobijas targon brod, koji
moze jedno 150 svetlosnih godina da preleti i najbolje lasere. E sad, posto je to kraj price,
onda prestanes da igras
inace, sa obzirom na hardver tada, prica ide preko vesti sa jurnala