Sta igrate trenutno?

Trine 5: A Clockwork Conspiracy
capsule_616x353.jpg

Volim ovaj serijal igara, odigrao sam i završio sve četiri prethodne igre, i svakako da sam odmah skinuo i peti deo čim je izašao. I dalje se drže oprobanog recepta, u grafici ne vidim neka veća poboljšanja u odnosu na "četvorku", ali to nije nužno mana jer igra i dalje izgleda predivno.

Je l čuo neko za Star citizen? Čitam da je ekstremno komplikovana i skupa igrica za razviti, jedno 10 godina je u fazi razvoja.
Kad bih imao jak komp i slobodnog vremena delovala bi mi kao izazov.
Igrao sam je pocetkom ove godine. Uprkos tome sto bi moj kompjuter tehnicki mogao da pokrene igru na Recommended settings (barem sudeci po njihovom zvanicnom sajtu), nisam mogao da postignem vise od 20 fps, i to na Very Low podesavanjima.
Takodje su redovno nestajale teksture i pojavljivali se bagovi.
Na forumu su mi rekli da mozda trenutni update ne odgovara mojoj konfiguraciji, i da sacekam malo.
Ali ni posle par update-a, nije se stanje poboljsalo, cak je postalo i gore...
U isto vreme sam na kompjuteru imao igre tipa Far Cry 6, Red Dead Redemption 2 koje sam pokretao na Very High/Ultra, i igrao na 60 fps, tako da ne mislim da je do mene. 😁
Za kratko vreme koje sam igrao, igra se bas cini nezavršenom. Takodje, cini mi se da vise ide ka tome da bude simulacija, nego neka klasicna igra sa pricom.

Hteo sam da refundiram, ali ipak sam je zadrzao. Igra ima potencijal, i mozda ce za par godina biti fenomen. Taman i dok ja nabavim novi gejming komp. 😁

Za kratko vreme koje sam igrao, igra se bas cini nezavršenom. Takodje, cini mi se da vise ide ka tome da bude simulacija, nego neka klasicna igra sa pricom.
Najbolje dve igre tog tipa do sad su Frontier: First Encounters iz 1995. i Freelancer iz 2003. To su ujedno jedine koje su me zainteresovale
da zavrsim. Ovo ostalo su genericke misije, bez price, jedino ovaj Elite Dangerous se konstantno razvija, ali sem tako nekih
desavanja, bez price, nije toliko interesatno...

Najbolje dve igre tog tipa do sad su Frontier: First Encounters iz 1995. i Freelancer iz 2003. To su ujedno jedine koje su me zainteresovale
da zavrsim. Ovo ostalo su genericke misije, bez price, jedino ovaj Elite Dangerous se konstantno razvija, ali sem tako nekih
desavanja, bez price, nije toliko interesatno...
Ne secam se da je Frontier :First Enounters imao kraj, mada prva verzike, one za Amigu. Tu sam prove dane igrajuci

Ne secam se da je Frontier :First Enounters imao kraj, mada prva verzike, one za Amigu. Tu sam prove dane igrajuci
Za Amigu je prvi deo, koji nema pricu. Drugi deo, koji je izasao 1995. nikad nije izasao za Amigu, jer
je Commodore propao. Ima dobru pricu, koja se zavrsava time, da dobijas targon brod, koji
moze jedno 150 svetlosnih godina da preleti i najbolje lasere. E sad, posto je to kraj price,
onda prestanes da igras :heart:
inace, sa obzirom na hardver tada, prica ide preko vesti sa jurnala

Za Amigu je prvi deo, koji nema pricu. Drugi deo, koji je izasao 1995. nikad nije izasao za Amigu, jer
je Commodore propao. Ima dobru pricu, koja se zavrsava time, da dobijas targon brod, koji
moze jedno 150 svetlosnih godina da preleti i najbolje lasere. E sad, posto je to kraj price,
onda prestanes da igras :heart:
inace, sa obzirom na hardver tada, prica ide preko vesti sa jurnala
Da nikada mi se nije dopao First Encounters, bolji mi je bio prvi deo.

Back