Sta igrate trenutno?

succubus, neobitchna erotska igra sa umetnichkom grafikom i nestvarnim scenariom. Samo ime kazhe.
Interesatno da sam kupio na GOG, a igra je za Windows, pa sam morao posebno sa sajta da skinem
poshto nema Linux klijent, onda sam instalirao na L|inux-u iz tih fajlova starttovao preko wine,
a sa Mac-a igrao preko Steam Link-a, koji je btw bolji od Anydesk spyaware-a ili Tim Viewer-a :P
Igrao sam Agony, ciji je ovaj Succubus valjda nastavak. Bila ok igrica, dobra grafika i setting, mada ostalo nizerazredno. Losije znatno od Soma/Amnesia/Outlast

Project Wingman, igra po uzoru na Ace Combat, ali Indie, arkadna simulacija modernih lovaca:
Screenshot 2021-10-16 at 17.13.14 Large.jpeg
Screenshot 2021-10-16 at 17.14.53 Large.jpeg
Screenshot 2021-10-16 at 17.15.43.png

Ni hearthstone nije besplatna a gwent ne mozhe offline backup da se skine sa GOG :P
Osim toga hearthstone ne mozhe da se kupi na GOG, znatchi nije DRM free :P
A Fareia i Slay the spire su DRM free pa mozhes da skinesh :P
Hearthstone je besplatna igra, a to što je cash shop ne znači da nije besplatna.
GWENT je free jer svako je može preuzeti i igrati. Ja čak nisam dinar uložio i imam solidan deck. Jednostavno se može nafarmati trudom.

Hearthstone je besplatna igra, a to što je cash shop ne znači da nije besplatna.
GWENT je free jer svako je može preuzeti i igrati. Ja čak nisam dinar uložio i imam solidan deck. Jednostavno se može nafarmati trudom.
Skini sa GOG-a offline backup instalaciju pa onda pritchaj da su besplatne :P
Ako hothesh mogu da ti dam i Slay i Fareiu offline instalaciju malware free 100% :P

Torment: Tides of Numenera is the thematic successor to Planescape: Torment, one of the most critically acclaimed role-playing games of all time. Immerse yourself in a single-player, isometric, story-driven RPG set in Monte Cook’s Numenera universe. What does one life matter? Find your answer.

Screenshot 2021-10-19 at 20.28.16.png
Screenshot 2021-10-19 at 20.26.52.png

Back