Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Dobrodošao na forum gejmeru.Quake Live i DayZ mod..klasika![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodošao na forum gejmeru.Quake Live i DayZ mod..klasika![]()

Ja sam odavno batalio muliplayer igre. Mislim ono, udjes ubiju te ponovo se spawnujes, ubiju te. Tamo vise likovi 24/7 nema teoroje bez velike muke da igras malo. A ja nemam vremena da se bakcem igrama duze od pola sata dnevnoInteresantno, ali obrisao sam sve online igre. Sad ću igrati neke stare igre, tipa
Dungeon Siege I / II
Virtua Tennis 3
Might and Magic VIII

Da, nije više kao što je nekada bilo, da ljudi rado provode više vremena napolju sa ortacima, umesto za računarom. Sad su klinci noliferi koji žive za igricu. Plus ubacimo element stream-ovanja gde mogu zaraditi keš. Još ubacimo element da postoji e-sport..Ja sam odavno batalio muliplayer igre. Mislim ono, udjes ubiju te ponovo se spawnujes, ubiju te. Tamo vise likovi 24/7 nema teoroje bez velike muke da igras malo. A ja nemam vremena da se bakcem igrama duze od pola sata dnevno![]()

Sta se sekiras kad su najbolje igre 2 D ostalo su filmoviLebac vam ebem, svi imate neke jake konfiguracije, a ja nešto siromašno, sve na low. A te vaše igre jedva da pokrenem, da mi se zapali računar.![]()

Sve te old time igre imaju bolju priču nego ovi filmovi.Sta se sekiras kad su najbolje igre 2 D ostalo su filmovi![]()
Mene ne zanima tolko prica ja trazim igrivost. Ni jedna 3 D igra ne moze da se meri sa Super Mariom. Secam se kad sam prvi put igrao super mario na game boyu kao klinac, taj osecaj i to odusevljenje kasnije ni jedna PC 3d igra nije ponovila. FactsSve te old time igre imaju bolju priču nego ovi filmovi.![]()
A cuj Elite Odissey mi seckaLebac vam ebem, svi imate neke jake konfiguracije, a ja nešto siromašno, sve na low. A te vaše igre jedva da pokrenem, da mi se zapali računar.![]()
Onda druže, samo indie naslovi.. I uživaj. Ima toliko dobrih igara, haos. Dosta pratim indi scenu. Pa ako treba nesto, pevaj. Daj žanr, i završimo nešto.Lebac vam ebem, svi imate neke jake konfiguracije, a ja nešto siromašno, sve na low. A te vaše igre jedva da pokrenem, da mi se zapali računar.![]()

Strategija bi odlično legla.Onda druže, samo indie naslovi.. I uživaj. Ima toliko dobrih igara, haos. Dosta pratim indi scenu. Pa ako treba nesto, pevaj. Daj žanr, i završimo nešto.
Ja trenutno igram, Kingdom: New Lands
Onda 'vako:Strategija bi odlično legla.
Hvala. Pogledam pa javimOnda 'vako:
1. Northgard
2. Loop Hero
3. Ultimate Admiral: Age of Sail
4. Warpips
5. Kenshi
6. I ovaj Kingdom, koji sam već spomenuo.
7. Banished
Pogledaj sve, mora da će ti se nešto svideti.
Evo, jos da dodam. Za mene, najbolji indie naslovi (a da nisu strategije). I da kazem, rade na slabijim računarima. Definitivno, broj jedan je. Hades. Nešto najjače ikad odigrano. Evo i još par naslova: HUNTDOWN, Stardew Valley, Graveyard Keeper, Darkest Dungeon, Dead cells..
Nadam se da nešto odgovara.