Sta igrate trenutno?

Interesantno, ali obrisao sam sve online igre. Sad ću igrati neke stare igre, tipa

Dungeon Siege I / II
Virtua Tennis 3
Might and Magic VIII
Ja sam odavno batalio muliplayer igre. Mislim ono, udjes ubiju te ponovo se spawnujes, ubiju te. Tamo vise likovi 24/7 nema teoroje bez velike muke da igras malo. A ja nemam vremena da se bakcem igrama duze od pola sata dnevno :P

Ja sam odavno batalio muliplayer igre. Mislim ono, udjes ubiju te ponovo se spawnujes, ubiju te. Tamo vise likovi 24/7 nema teoroje bez velike muke da igras malo. A ja nemam vremena da se bakcem igrama duze od pola sata dnevno :P
Da, nije više kao što je nekada bilo, da ljudi rado provode više vremena napolju sa ortacima, umesto za računarom. Sad su klinci noliferi koji žive za igricu. Plus ubacimo element stream-ovanja gde mogu zaraditi keš. Još ubacimo element da postoji e-sport..

Mene hvata nostalgija i sad igram te jako stare igre. To što je obeležilo moje odrastanje.

Gwent

e61257e7807540408d7a07133adb22a8ddd5bf82bb689b4d4f6487188b567dad_product_card_v2_mobile_slider_639.jpg

Strategija bi odlično legla.
Onda 'vako:
1. Northgard
2. Loop Hero
3. Ultimate Admiral: Age of Sail
4. Warpips
5. Kenshi
6. I ovaj Kingdom, koji sam već spomenuo.
7. Banished

Pogledaj sve, mora da će ti se nešto svideti.

Evo, jos da dodam. Za mene, najbolji indie naslovi (a da nisu strategije). I da kazem, rade na slabijim računarima. Definitivno, broj jedan je. Hades. Nešto najjače ikad odigrano. Evo i još par naslova: HUNTDOWN, Stardew Valley, Graveyard Keeper, Darkest Dungeon, Dead cells..

Nadam se da nešto odgovara.

Onda 'vako:
1. Northgard
2. Loop Hero
3. Ultimate Admiral: Age of Sail
4. Warpips
5. Kenshi
6. I ovaj Kingdom, koji sam već spomenuo.
7. Banished

Pogledaj sve, mora da će ti se nešto svideti.

Evo, jos da dodam. Za mene, najbolji indie naslovi (a da nisu strategije). I da kazem, rade na slabijim računarima. Definitivno, broj jedan je. Hades. Nešto najjače ikad odigrano. Evo i još par naslova: HUNTDOWN, Stardew Valley, Graveyard Keeper, Darkest Dungeon, Dead cells..

Nadam se da nešto odgovara.
Hvala. Pogledam pa javim :)

Back