Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Da li je neko od vas igrao Aurora Watching? To sam igrao kao klinac i ne mogu više naći tu igru a veoma mi se dopala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze se naci iz piratskih izvora, ali nema na stimu...Da li je neko od vas igrao Aurora Watching? To sam igrao kao klinac i ne mogu više naći tu igru a veoma mi se dopala.
![]()
Trazio sam ali nema. Ne kapiram zasto nema. Godinama. Ili ako cak i ima, seed 1. I nece ni da povuce. A verzija koju sam jedva nasao, po ucitavanju ucita samo deo menija. Ne vidim full meni da igram. Leva strana je u crnom...Moze se naci iz piratskih izvora, ali nema na stimu...
Rocket league sam igrao i zaboravio potpuno na tu igru. Ludilo je.Last day on earth (na telefonu)
i Rocket league
ja sam je igrala ranije i nisam se snalazila, ali sada sam se zainatila da je savladamRocket league sam igrao i zaboravio potpuno na tu igru. Ludilo je.
Ja igram hokej najviše. To jest igrao sam. Po zidovima se jurimo i guramo. Ali i igrao fudbal. Najgori osećaj je kad se zaletiš ko majmun, skočiš da poentiraš ubac i promašiš loptu.ja sam je igrala ranije i nisam se snalazila, ali sada sam se zainatila da je savladam

kolko vidim recommended je hardware iz 2014. Igra uopste nije zahtevna, sudeci po onome sto traze.FAR CRY 5 NA ULTRA NA MONITORU OD 2M.NE SECKA UKLJUČENO SVE.PRIČA I DOŽIVLJAJ SU ZA SVE IGRE DO SADA TATA.
meni to lici na ghost recom wildlands koji sad igram i odlican jeDa li je neko od vas igrao Aurora Watching? To sam igrao kao klinac i ne mogu više naći tu igru a veoma mi se dopala.
![]()
Nemam ja tako jaku mašinu da pokrenem to. Moj procesor je pentium, a ovo tražim i5. Pregoreće mi računar. Uzeo sam ranije neku VR igru gde se ljudi sakupe i pričaju po različitim sobama. Ali to je toliko kočilo. Ako je mali broj ljudi, sačekam dok učita. Pa i bude ok. Ali kad ih je 20, čekam 5 minuta da učita teksture skinova.meni to lici na ghost recom wildlands koji sad igram i odlican je
RYZEN NAJSLABIJI OD 55e DERE KO LUD IGRU.kolko vidim recommended je hardware iz 2014. Igra uopste nije zahtevna, sudeci po onome sto traze.
Ja sklapam igračke destop najjeftinije.Nemam ja tako jaku mašinu da pokrenem to. Moj procesor je pentium, a ovo tražim i5. Pregoreće mi računar. Uzeo sam ranije neku VR igru gde se ljudi sakupe i pričaju po različitim sobama. Ali to je toliko kočilo. Ako je mali broj ljudi, sačekam dok učita. Pa i bude ok. Ali kad ih je 20, čekam 5 minuta da učita teksture skinova.
Ja sklapam igračke destop najjeftinije.
nov Ryzen od 55e,Polovna XFX580 dovoljna sa 4gb 90e,Napajanje mora dobro seasonic tu ne sme da se žali,SSD 240 GB 30E NOV NARAVNO, 8GB RAMA na 3200. oko 4300 din. ako nemaš za 16GB. UBIJA SVE IGRE NA ULTRA PODEŠAVANJE LIČNO POSEDUJEM.Matična ispod sto evra ASUS PRIME B450M-A naravno nova.Sasim dovoljna za overclocking sa hladnjakom coolermaster na 4100GHz.COLER sa 6 pipline sam platio 20e.polovan.Nov ne mora.
Tom clancy traži slab hardver čak i za 2011. mislim da će ti raditi

Zasto polovna graficka? Moj drug uzo polovnu graficku i crkla muJa sklapam igračke destop najjeftinije.
nov Ryzen od 55e,Polovna XFX580 dovoljna sa 4gb 90e,Napajanje mora dobro seasonic tu ne sme da se žali,SSD 240 GB 30E NOV NARAVNO, 8GB RAMA na 3200. oko 4300 din. ako nemaš za 16GB. UBIJA SVE IGRE NA ULTRA PODEŠAVANJE LIČNO POSEDUJEM.Matična ispod sto evra ASUS PRIME B450M-A naravno nova.Sasim dovoljna za overclocking sa hladnjakom coolermaster na 4100GHz.COLER sa 6 pipline sam platio 20e.polovan.Nov ne mora.
Pa vidi brate kada uzmeš polovnu sa 8Gb ram memorije obično je korišćena za rudarenje gde prčkaju po biosu grafičke da joj podignu overlock do max i onda kada je neko kupi kao tvoj drug onda cvrc.Polovna je duplo jeftinija pa ti vidi.Drugo kupuješ samo kod onih koji neemaju negativne a pozitivne preko sto .Ako razmišljaš kao laiik onda odreši kesu i ne rizikuj.Zasto polovna graficka? Moj drug uzo polovnu graficku i crkla mu
Meni je GR Wildlands radio na I3 550 ali da ide sve na low možda nešto na medium i grafa od 2046 MB potpuno popunjena.Nemam ja tako jaku mašinu da pokrenem to. Moj procesor je pentium, a ovo tražim i5. Pregoreće mi računar. Uzeo sam ranije neku VR igru gde se ljudi sakupe i pričaju po različitim sobama. Ali to je toliko kočilo. Ako je mali broj ljudi, sačekam dok učita. Pa i bude ok. Ali kad ih je 20, čekam 5 minuta da učita teksture skinova.