Sta igrate trenutno?

Da li je neko od vas igrao Aurora Watching? To sam igrao kao klinac i ne mogu više naći tu igru a veoma mi se dopala.
ingame_16x9_0.jpg

I ja tako... Poletim u 23.00. Oluja. Bočni vetar 8kts. Grmljavina. na pola puta mi se pokvari INS. U oblacima. Na destinaciji nemam ATC. Ostrvo u sred okeana. Najbliži ATC 90nm. Zovem njega. Daje mi vektor. Od njega pokušavam VFR-om da nađem moj aerodrom. Mračan okean. Mračno nebo. Bingo fuel. Dva puta promašujem, treći put vidim slaba svetla. Prelet da utvrdim da li je to to. Izgleda da jeste. Na sletanju bočni vetar još jači. Ne znam koji je QFI. Gorivo 600 funti. Sletanje u neljudskim uslovima završeno. Ajkule ostale gladne noćas.

... Nego kažeš zajebano kad promašiš loptu...

meni to lici na ghost recom wildlands koji sad igram i odlican je

Nemam ja tako jaku mašinu da pokrenem to. Moj procesor je pentium, a ovo tražim i5. Pregoreće mi računar. Uzeo sam ranije neku VR igru gde se ljudi sakupe i pričaju po različitim sobama. Ali to je toliko kočilo. Ako je mali broj ljudi, sačekam dok učita. Pa i bude ok. Ali kad ih je 20, čekam 5 minuta da učita teksture skinova.

Nemam ja tako jaku mašinu da pokrenem to. Moj procesor je pentium, a ovo tražim i5. Pregoreće mi računar. Uzeo sam ranije neku VR igru gde se ljudi sakupe i pričaju po različitim sobama. Ali to je toliko kočilo. Ako je mali broj ljudi, sačekam dok učita. Pa i bude ok. Ali kad ih je 20, čekam 5 minuta da učita teksture skinova.
Ja sklapam igračke destop najjeftinije.
nov Ryzen od 55e,Polovna XFX580 dovoljna sa 4gb 90e,Napajanje mora dobro seasonic tu ne sme da se žali,SSD 240 GB 30E NOV NARAVNO, 8GB RAMA na 3200. oko 4300 din. ako nemaš za 16GB. UBIJA SVE IGRE NA ULTRA PODEŠAVANJE LIČNO POSEDUJEM.Matična ispod sto evra ASUS PRIME B450M-A naravno nova.Sasim dovoljna za overclocking sa hladnjakom coolermaster na 4100GHz.COLER sa 6 pipline sam platio 20e.polovan.Nov ne mora.

nov Ryzen od 55e,Polovna XFX580 dovoljna sa 4gb 90e,Napajanje mora dobro seasonic tu ne sme da se žali,SSD 240 GB 30E NOV NARAVNO, 8GB RAMA na 3200. oko 4300 din. ako nemaš za 16GB. UBIJA SVE IGRE NA ULTRA PODEŠAVANJE LIČNO POSEDUJEM.Matična ispod sto evra ASUS PRIME B450M-A naravno nova.Sasim dovoljna za overclocking sa hladnjakom coolermaster na 4100GHz.COLER sa 6 pipline sam platio 20e.polovan.Nov ne mora.
giphy.gif

Zasto polovna graficka? Moj drug uzo polovnu graficku i crkla mu

Zasto polovna graficka? Moj drug uzo polovnu graficku i crkla mu
Pa vidi brate kada uzmeš polovnu sa 8Gb ram memorije obično je korišćena za rudarenje gde prčkaju po biosu grafičke da joj podignu overlock do max i onda kada je neko kupi kao tvoj drug onda cvrc.Polovna je duplo jeftinija pa ti vidi.Drugo kupuješ samo kod onih koji neemaju negativne a pozitivne preko sto .Ako razmišljaš kao laiik onda odreši kesu i ne rizikuj.

Meni je GR Wildlands radio na I3 550 ali da ide sve na low možda nešto na medium i grafa od 2046 MB potpuno popunjena.
Ne znam kako mi je dao uopšte da uđem u igru , al eto, bilo pre tri godine.

Back