Sta igrate trenutno?

Evo, uhvatio sam malo vremena za ovo.

forge-of-empires.jpg

Malo me nostalgija uhvatila pa prelazim kampanju u Age of Mithology. Uzeo Age of Empire i onako ostrim se za ovaj Total War Warhammer kasnije :D
Osim toga Overwatch se gura kada je smor i Battlefront + Uncharted 2 Remaster po prvi put na PS4.

Divinity : Original Sin Enhanced Edition

Trenutno u Phantom Forest

phantom_forest_image.jpg

Mislim da mi je preostalo jedino da odem u Source Temple. Bilo mi je zanimljivo kada je Orc Grutilda išla okolo gradom i ubijala svoje orkove, pa ih posle obesili na sred grada.

Grutilda-Divinity-700x393.jpg

Takođe sam odlučio da ubijem The Rat King

latest

Igram sa Inquisitor klasom, totalno je OP. Koristim sve vrste WANDS koje sam lično pravio tako da daju +2 CON (Fire, Air, Water, Earth), a kupio sam par Tenebrium čisto za neprijatelje koji su prejaki za sve drugo ili imaju +100% resistance na element damage.

STR 10 (equipment requirement) + par prstenja koji povećavaju +4 STR za svaki slučaj
DEX 10 (equipment requirement) + par prstenja koji povećavaju +4 DEX za svaki slučaj
INT 20 (+3 Int potion) Spells 100% + 60% high intelligence (ugl koristim buffs +40% damage ili teleport)
CON 26 (4 wands + health boost skill)
SPD 26 (+3 Speed potion +Hastened)
PERCEPTION 8 (+2 ring +3 potion +2 Burn my Eyes skill) - Crit chance 20%.

Svi wands su od Wood (najviši damage per wand). Draconic wands imaju samo najviši stepen Magic use (koji nikada ne koristim). Idu do tri uses per wand (4 ako je uzet skill za to). Trenutno oko 180-190+40%boost damage per wand (360-380 Crit+40% boost bude oko 608 damage per hit, što nije malo, još ako se neprijatelju skine armor i elemental resistances bude oko 800 damage per hit kada je crit)

Zbog visokog speed i con imam puno napada preko wands, često bude i 10 napada (20 udaraca) i gotovo uvek smrt jednog ili dva neprijatelja. Imam minimum po 3 points u svim školama magije (+ Witchcraft). Ukoliko neko od neprijatelja priđe blizu dobiju Lower Resistances debuff i nestaju u dva poteza. Trenutno, bitke mi ne traju više od 3-4 turns. Uzeo sam Lone Wolf skill s obzirom da bi me smorilo da vodim više likova sa sobom.

U odgovorima kroz igru sam uvek igrao na practical-materialistic koncept jer daje boost na crit. equipment mi je skoro ceo Divine.

Imam 100% resistance na sve elemental types, 68% tenebrium resistance i 90% poison resistance. Koristim 4 prstena po potrebi sa resist stun, freeze, burning i petrified. Svaki od njih daje +2 speed i +2 int uz poison ili tenebrium resistance (što je superepic). :mrgreen:

počeo sam igru i na Tactician mode i mogu reći da nije naivno, ali mi se sviđa izazov sa strateške perspektive.

Ја инсталир'о сва три Вичера па кренуо од првог. Дошао негдје до половине. Јако ми се свиђа игра иако је стара десетак година.

Croc: Legend of the Gobbos

51943-Croc_-_Legend_of_the_Gobbos_(E)-1.jpg

Zapravo, nikada nisam bio neki zagriženi ljubitelj ove igre (majka ju je više volela/igrala od mene), ali svejedno sam uzeo malo da se podsetim, nostalgije radi. Jedna muzička tema u igri (ne znam joj ime, zaista) mi se posebno sviđa i vraća me u detinjstvo i ranu mladost.

Zanimljivo.

Trenutno igram Starbound (nova edicija).

starbound-campaign.jpg

Igra je i dalje veoma loše optimizovana po pitanju biljaka i kontrole svetla te je FPS drop stravičan u prenaseljenim lokacijama.

Osim toga je sve super.

Probao sam GTA V sa 2 x RX 480 na 1080p i bilo je oko 120-180fps. Na 4K je bilo od 27-73 fps. Izgleda da još uvek nije crossfire dobro optimizovan, mada će se to u budućem periodu drastično promeniti :)
Ostale novije igre bukvalno lete i onda je zanimljivo igrati na tri monitora.

Preporučujem svima, ako naiđete, da kupite ovaj gamepad. Jeste malo skuplji (9000 din, relativno), ali je najkvalitetniji koji sam isprobao. :ok: Šake se nimalo ne umaraju. :super:
17334.png

Taj RPG je fantastičan što se tiče naracije. :mrgreen: :ok:

Ja sam počeo da igram neki mmorpg Riders of Icarus.MMORPG taman po meri, nit previše zahtevni quests, nit previše zahtevno equipovanje. Veoma lak crafting system, a ipak kompleksan. Prost za igranje i veoma vizuelno lep.

Može se igrati i na low PC i na high PC buildovima. Lako se dolazi do novca, a sav crafting se može kupiti tako da će crafting uvek imati regularnu cenu. Neće biti 1.000.000.000.000 gold za neki trinket na aukciji zahvaljujući tome.

Kao i svi MMORPG, i ovi pate od botova i kineskih farmera. Cene na crnom tržištu su 2$ za 100 golda (koji se mogu nafarmovati za relativnih 5-6 dana intezivnog igranja i to na low level).

Većina epic mounts se prodaje za ne više od 300 gold.

Founders pack je oko 80 dolara, daje super-epic mount i još neke gluposti, tipična otimačina parica. U igri se većina neprijatelja može uzjahati. Ako neki boss jaše mount-a, vrloje verovatno da se taj mount može posle pripitomiti.
Svaki mount može postati battle pet, zahvaljujući scroll-u. Svaki od njih dobija experience i level u zavisnosti od vremena u kom su equipovani odnosno aktivni, što znači da ne morate ništa da radite - pets se sami leveluju dokle god su u upotrebi.

Ovo je verovatno video sa korejskih servera

Back