Sta igrate trenutno?

Hitman 2 (pokusavam), madden nfl 2004, prince of persia 2 (pokusavam), cs condition zero, gta vice city, half life 2, half life 1 (pokusavam), neighbours from hell, sven, chicken invaders 3, ghost recon adwanced warfighter 2, lost planet extreme condition, battlefield 1942 i battlefield 2 ali singleplayer tako da ni ne igram, worms forts under siege, worms 4 mayhem, nfs carbon al me smorio itd.. Nemam ja puno igrica al imam novi komp tek 3 nedelje, skupicu ja jos igrica

ma ja sam lud :D hehe to mi je instalirano na kompu al ne igram sve.. igram nekoliko igrica pomalo, najvise gta vc, hl2, cs, madden04 i hitman 2. i ponekad i prince of persia warrior within al me nervira igra jer ne znam kud da idem..cas napred cas nazad, cas u proslost cas u sadasnjost... ako ne verujete da imam sve te igre, napravicu screenshot pa cu da postavim ovde

ako se drzimo teme, onda treba da napisemo koju igru trenutno igramo! evo ja trenutno igram windows minesweeper jer mi ne radi net pa moram da idem preko glupog dial-up pa cekam da mi se otvore strane a to je dosadno :) al mislim da najvise igram gta vc

Nerevar:
Ja sam ga preso samo zbog price, cisto da se podsetim. Ako i ti prelazis zbog price ukucaj lepo tgm i nadji neku lavitaciju, ici ce mnogo brze. inace dokle si stigo?
Do Caldere :D igram 2 sata nedeljno, ako i toliko. Posto sam hteo da stvorim sebi pravi role-playing ikspiriens, ali kad igras WoW usput nije toliko lako naci vreme, tako da cuvam Morrowind za crne dane.

Vins pa vidis da sam ja napisao da je imam. Odma mi se cinila glupa. Igrica je super uradjena al meni je bas dosadna i koci mnooogo kad svetli sunce il neko jezgro iako imam jaku konfiguraciju. Stigo sam do dela kad nalazim caletov VS..igrica je na 2 dvd, 7gb na hardu..NE PREPORUCUJEM da je igrate ukoliko nemate dobar komp i niste ljubitelj trcanja unaokolo bez neprijatelja koji se moraju ubiti. Prakticno, ja sam dosta puta pobego bez bitke, al moras kad tad da ubijes nekog da bi dobio energiju..za mene je to bacanje 300 dinara

@KENTORA: brate nemoguce da te ne zbuni da ides negde da bi vratio proslost i onda se vracas na pocetak..cela igrica je puna dezavi, dezavu..kako se vec kaze..sad se opet vracam u nazad i ne znam kojim putem da idem jer mapa nije mogla da bude gora..e koji je najbolji deo? Ja se nadam da je ovo najgori

Kentora pa to je super vest! :) Prince of Persia 4 :) Igrala sam 2 i 3 deo,1 sam gledala ...Najvise mi se svidja 2..3 je razvodnjena ponekad preteska i cini mi se kraca od ostale 2 verzije..Ima li kojih naznaka jos...kakav ce biti itd..

Dacman potrudi se da nadjes walkround imas i textualni i video tako da ne mozes da pogresis...

@ Dacman--Ne znam sta da ti odgovorim, mozda bi trebali da otvorimo novu temu...posle 2 dana igranja i 7 predjenih nivoa, mogu reci da je veoma dobro portovana igra s obzirom da je u pitanju Capcom (setimo se samo Dino Crisis2, DMC 3...)Igram u nekoj cudnoj rezoluciji (1024x576), jer nemam 16:9 monitor, vec obican 17CRT...lepi efekti, lepa napucavanja, generalno zadovoljan sam. Sto se tice hardverske zahtevnosti, promenio sam skoro VGA, pa nemam problema....

Back