- Poruka
- 145
Sveen 2 ovcicie maloDacman 92:Malocas sam igrao Sven :d kako zarazna igra![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sveen 2 ovcicie maloDacman 92:Malocas sam igrao Sven :d kako zarazna igra![]()
Fina igraBigMazi:CSI-3 Dimensions of Murder![]()
Kakva je? Obozavam da rastrgavam stvari pa pitamtommy gun:Jaws Unleashed-kao fora vi ste ajkula koja raskomadawa sve pred sobom,od najamanje ribice,pa sve do nosaca aviona!
Kazu da je 2 bolji od 2142. Mislim dvojke caruju.Master of Pupets:Medieval 2,Battlefield 2,Call of Duty 2,Lotr The Battle for Middle-earth (tm) II.Sve to preko neta.Da li je bolji Battlefield 2142 od 2 ,da li je vredno kupovati. :wink: :wink:
Twisted Transistor:Ja sam Morrowind cini mi se isto dva puta.. sad ga radim treci put.. ali ide sporo..
Skidam C&C iz `95, jel dobar?![]()
Odlicna je!Znaci slobodan si kao u GTA,i sad ima morskih pasa,hobotnica,pirana,obicnih ribica,pa i kitova!Sve mozes da ih raskomadas!Onda ima brodici pa kupaci,pa gnjurci,pa camci,pa onda ima i da srusic i brod pa i splav i dokove!I jos imas i misije neke,ma dobra je!:wink:markoca:Kakva je? Obozavam da rastrgavam stvari pa pitam![]()
Jbg video sam je juce kod Jack Sparrowa kada sam uzimao Total Overdose...tommy gun:Odlicna je!Znaci slobodan si kao u GTA,i sad ima morskih pasa,hobotnica,pirana,obicnih ribica,pa i kitova!Sve mozes da ih raskomadas!Onda ima brodici pa kupaci,pa gnjurci,pa camci,pa onda ima i da srusic i brod pa i splav i dokove!I jos imas i misije neke,ma dobra je!:wink:
Ma extra je!markoca:Kakva je? Obozavam da rastrgavam stvari pa pitam![]()