Sta igrate trenutno?

to Dacman92
najveci rpg ikad, ako se ne varam, najvise kvestova, lokacija i tako to. Kao potrebno 500 sati aktivnog igranja da se predje (pokusacu to i da dokazem i unistim sebi zivot :lol: ) Mada sam prvi put presao za mnogo krace.
I sta je csczds stao mi mozak?

to Twisted Transistor
Pih Eldare, aj nekrone ako smes. ;) Zezam se, ja dawn nikad i nisam znao da igram (pored moje "talentovanosti" mislim da je i neizbalansirana, mslm nekroni, ej!), vise sam za civ i tako to potezno

=BeliZec=:
Pih Eldare, aj nekrone ako smes. ;) Zezam se, ja dawn nikad i nisam znao da igram (pored moje "talentovanosti" mislim da je i neizbalansirana, mslm nekroni, ej!), vise sam za civ i tako to potezno
Evo sutra cu Nekrone i to na Hard :O
Sto je dobra strategija nego sto je pozadinska prica kompleksna i sve je tako mracno. Mmm 8)
Potezne isto valjaju, nisam ih mnogo igrao, samo Civ IV, Empire at War malo i dobro Rome Total War sto sam presao 7 puta, i Galactic Civilizations II koja igra kida. :D
Sto se Morrowinda tice, jedan od najboljih RPG-ova, grafika jeste zastarela, bitka nije nesto, ali ako covek hoce bitku neka cepa Oblivion. Ovo je vise za prave Role-playere koji vole da se udube u svet i lika i za one koje ne mrzi da u igri citaju knjige [sto ja ponekad bas volim da radim :)] Igru mozes da predjes za 15 minuta, video sam na Youtube-u :D, ali nije u tome fora, nego u tome da mozes da se izgubis i furas sve na svoj nacin i u svoje vreme. Magicna igra, nema sta..
Sve u svemu, CHAOS!... is the only *true* answer. :twisted:

Back