...i moje su iskakale, doduse nisu bas padale, ali moze valjda da se spusti ogradica pa da u krajnjem slucaju izadje bez padanja....
...reci mu da ti jeste zao, i normalno je da ti bude zao, ali za dobro svih vas on mora da nauci
da spava u svom krevetu...sta ce biti kad dodje druga beba, a to ce biti za cas....
On ne moze da iskoci, a ne moze ni da se spusti ogradica krevetca.
Tj. dosad nije preskakao.
Mene najvise brine kako cemo kad dodje beba?
Cicak, pusti muza neka spava sa njim.
Ako izdrzi duze od dve noci, seci me gde sam najtanja...
Znas kada su pitali psihologa kada je pravo vreme da se pocne sa vaspitanjem, psiholog je kazao- cim me pitate, znaci da ste zakasnili
Mm moze i hoce s njim da spava.
Ja ne znam kako, ali on spava kao top, a probudi se svaki put kad Pedja drekne, uvek ga on prebacuje kod nas,
nije da spava...
I ujutru naspavan!
A ja, valjda lak san, pa mi treba dok se uspavam sto godina, a lako se probudim...
Da ne gresim dusu,
Evo posle 6 meseci moje trudnoce,
mm je nesto kliknulo,
i kad predjem u toku noci u drugu sobu, on ustane sa malim, da mu dorucak,
presvuce ga, igraju se... nekad do 9... Uopste me ne diraju...
Doduse cujem ja njih, ali vrata su zatvorena i on mu ne da da udje...
Cak i kad ostanem u krevetu, on ga ujutru odnese u dnevnu, zatvori vrata i puste me da odspavam.jos malo...
Meni to znaci do neba!
Posle kad ustanem, mogu ceo dan da jurcam ako treba...
i sta onda, izadje i dodje do kreveta, opet te probudi, place, nece da se vrati, vristi kad ga spustis nazad, opet preskoci, dodje kod tebe...

i tako sto puta na noc, a ona trudna i treba joj san i odmor
dete treba navici na krevetac od starta, dok je jos malo i ne zna... a nama je tad najsladje da spava kraj nas, a i najlakse s obzirom da doje na svaka 2-3 sata, pa te mrzi da ustajes zimi, da uspavljues posle podoja... a niko nam ne kaze da cemo posle to sitno zadovoljstvo skupo da platimo

kad se jednom uvuce u roditeljski krevet, tesko da ce lako da izadje
E i tu ima par zackoljica.
Ja podrzavam.da beba tj.dete spava u svom kreveticu, s jedne strane
S druge strane, Procitala sam mnoge knjige gde savetuju da bebe spavaju sa roditeljima,
jer kad provedu 9 meseci u nasem stomaku, osecaju se napusteno u velikom krevetcu
bez mame, njenih mirisa, dodira, koze...
I ima nekog smisla... slazem se i sa tim...
Samo nikako da prihvatim da imam los san i da to nije za mene.