Sta hocu?!

:lol: ..smejete se chichku shto ne zna shta hoce sa 25, a zagovarate ideju da niko ne zna shta hoce do tridesete, bar.. :lol:
..cool.. :aha:

Pa bolje da sam ne znas sta hoces u 30 no da ne znas sta hoces u 30 sa muzem/zenom, kreditima za stan, kola i dvoje dece.

I sta si to mogla da dozivis do 22?

Nit si imala neki ozbiljan posao, nit si fax zavrsila (osim ako nisi neki genije), nit si mogla da promenis mnogo partnera (osim ako rano ne pocnes tamo negde u 12).

..neko se zaebe u dvadesetim, neko u tridesetim..godine nisu garancija nichega..
..samo to sam htela da kazem.. :)
..a izuzeci na obe strane postoje, itekako, teshko ih je chak nazivati i izuzecima poshto pravilo kao pravilo ne stoji.. :)

Pa bolje da sam ne znas sta hoces u 30 no da ne znas sta hoces u 30 sa muzem/zenom, kreditima za stan, kola i dvoje dece.

Nit si imala neki ozbiljan posao, nit si fax zavrsila (osim ako nisi neki genije), nit si mogla da promenis mnogo partnera (osim ako rano ne pocnes tamo negde u 12).

pa nek se mjesecno sashiva samo sa jednim, godisnje 12 komada, 5 godina to zensko jebalo 60 dusha :))))))))

- - - - - - - - - -

..neko se zaebe u dvadesetim, neko u tridesetim..godine nisu garancija nichega..
..samo to sam htela da kazem.. :)
..a izuzeci na obe strane postoje, itekako, teshko ih je chak nazivati i izuzecima poshto pravilo kao pravilo ne stoji.. :)

ma da, kao nisam tako mislila, aj ti seko u politichare :)))))))))

Mogu vam reci da i ovaj forum oduzima zivot...
Ne samo forum... vec net generalno...
Kad imas obaveza van kuce, sve stignes, uradis, uvece legnes, malo prelistas i opet nista ne propustis.
Kad nemas obaveze... stalno virkas ovde... Ocekujes nesto pametno da procitas, iako znas da je vrlo mala mogucnost,
i samo izgubis vreme...

Danas nisam jela slatko...
Zavrsila sve obaveze van kuce do 13h...
Sad kuvam.rucak i nemam pojma sto ovde palamudim sa vama...

Definitivno cu sebi da zabranim forum pre vecernjih sati... ne sluzi nicemu...

I jos nesto,
gresite kad sudite drugome,
pogotovo kad kazete meni da sam razmazena,
a niste nikada bili na istom mestu...
pogotovo oni koji rade dnevno 8-10 sati...
i to posao koji vole, koji ih ispunjava, u kojem se ostvaraju i
osecaju zadovoljnim...

Voli se.. nemoj tako...
Evo moja mama voli svoj posao...
Tata isto...
Nikad ih nisam cula da govore da ne vole itd...
Moj brat,.svekar, snaja... svi vole to sto rade...
Ne kazem da im je lako... mada iskreno ne kukaju...
ali vidis da ga rade strastveno, to su izabrali i trude se da daju svoj maximum u tome

Voli se.. nemoj tako...
Evo moja mama voli svoj posao...
Tata isto...
Nikad ih nisam cula da govore da ne vole itd...
Moj brat,.svekar, snaja... svi vole to sto rade...
Ne kazem da im je lako... mada iskreno ne kukaju...
ali vidis da ga rade strastveno, to su izabrali i trude se da daju svoj maximum u tome

ma to su sve budale, pametan covjek lezi i radi ono sto stvarno voli, a ne ide na poso!!!

Sta hocu?
Ne znam!
Ali hocu... sta? Pa ne znam!

Gladna sam... ali ne znam sta bi jela...
Kuva mi se... ali ne znam sta bih kuvala...
Radi mi se... ali ne znam sta...
Cita mi se... ali mi nijedna knjiga ne odgovara...
Ima film... ali mi se uopste ne svidja...
Hoces da kupis sebi nesto? Necu
Hoces da setas? Ne bih

A sta bi?
Ne znam...

Imate li ovakve momente?
Kako ih resavate?
Ja nemam te momente da bas nista necu. Desi se da se nekad smorim od svega ali uvek nesto, od gore navedenog hocu, i moze da mi podigne raspolozenje.

kazem da niko ne zna sta oce pre 30e i ne smejem joj se,al je smesno sto drugi vide da je neko nezadovoljan ali zagovara srecu kompenzacijom

ma dje ne zna...nego ovdje ljudi zive neke nenormalne zivote
za koje i nisu sami krivi, ruku na srce - tipa posao trazis i prosjeku 3 god
kad ga nadjes placa bas i nije tolika da se odselis sa gajbe i osiguras sebi krov nad glavom
ozenis se pa dovedes caletu i kevi jps i zenu i potomke na kazance...ili zivite ko podstanari...dok mozete...
dje to normalno da u 40-60 kvadrata stana zive po tri generacije...
e, ako si zeru pametniji onda to sto vidis oko sebe moras nekako amortizirat...iako
u dubini duse znas koliko je sve to suludo...i tako...otkrijes da ne znas sta oces do tridesete...
posto je to puno...lakse nego da se dzabe nerviras jer znas sta hoces, ali ne biva...sta god da probas...

uvek znam šta hoću
još kad bi mogo sve što hoću...
puste ženturadže :)

e, ovo je puno gadniji i realniji problem...kad znas sta pces, al me biva
nabavi i ti chicak jedan vaki problem i bog da te vidi :lol:

- - - - - - - - - -

sta ti radis Jacobe, misism, sta si po zanimanju i sta radis, ako nije tajna?

Znam cime je uzrokovano moje nezadovoljstvo
ali me cinjenica da to nece biti reseno uskoro i
da ne znam uopste kad ce biti reseno i da li ce
jer ne zavisi samo od mene
vrlo sputava i cini nesrecnom

pritom mi hormoni ne idu na ruku
pa kad pokusam na tren da se izolujem
shvatim da nista sem tog resenja ne zelim
a o tom potom

ok, znaci na dugackom je stapu...onda to prihvati kao takvo
i iskuliraj se...to je jedini nacin da sama sebi ne pojedes dzigericu
i da ne smoris sve sto dise oko sebe
ako mozes sebi omoguciti jos i neki ventil, super
i naravno batali eurokrem :lol:

А ово је инспирација да ли сте се...
Ајте, ајте, иживљени мушкарац са 22 хехехе, па да су Слоба и Мира, то је по партијском задатку.

Sta hocu?
Ne znam!
Ali hocu... sta? Pa ne znam!

Gladna sam... ali ne znam sta bi jela...
Kuva mi se... ali ne znam sta bih kuvala...
Radi mi se... ali ne znam sta...
Cita mi se... ali mi nijedna knjiga ne odgovara...
Ima film... ali mi se uopste ne svidja...
Hoces da kupis sebi nesto? Necu
Hoces da setas? Ne bih

A sta bi?
Ne znam...

Imate li ovakve momente?
Kako ih resavate?

Izdr.ckaj srećo, dobićeš elana da živiš.

Cicak, najpre je bilo samo da rodim pa cu biti srecna. Sada je samo da radim pa cu biti srecna. Dopuni niz...
Ko ne ume ds nadje lepotu, interesovanje, zadovoljstvo sam sa sobom, taj nikada nece biti srecan vec ce zauvek ostati tromo, lenjo prase, antipaticno i sebi i drugima. Nemam nikakvo sazaljenje spram lenjosti i njanjavosti.

Cicak, najpre je bilo samo da rodim pa cu biti srecna. Sada je samo da radim pa cu biti srecna. Dopuni niz...
Ko ne ume ds nadje lepotu, interesovanje, zadovoljstvo sam sa sobom, taj nikada nece biti srecan vec ce zauvek ostati tromo, lenjo prase, antipaticno i sebi i drugima. Nemam nikakvo sazaljenje spram lenjosti i njanjavosti.

Ok.
Postujem.
Blago svima koji su do svoje 25.godine znali sta zele u zivotu. Tacno i precizno!
Ja tek sad znam sta ne zelim... a sta je to cime zelim da se bavim ostatak zivota,
strastveno i s ljubavlju, koji je to posao koji ce me ispuniti kao osobu, mislim da ne znam...
Mogu da pretpostavim... ali bez iskustva u nista ne mogu biti sigurna

E, vidis, neke mame zaborave da kazu bitnu istinu dok poducavaju cerke "nadji lepog, bogatog muza, da sve ima, da se ne mucis..." a propuste obicno: , tu prestaje devojacki zivot, treba da izrodis decu, cuvas ih, mazis, pazis,...kuvas, peres, peglas, sredjujes, i kad ti je po volji i kad nije, i kad pada kisa i kad greje sunce,...
Ali dobro, ako se ne odraste milom, ostaje ono strasnije - silom. :lol:

Ili beskrupoloznim smaranjem 4umashke populacije sa svojim nedoumicama i problemima...

Back