Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.539
kazem da niko ne zna sta oce pre 30e i ne smejem joj se,al je smesno sto drugi vide da je neko nezadovoljan ali zagovara srecu kompenzacijom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..smejete se chichku shto ne zna shta hoce sa 25, a zagovarate ideju da niko ne zna shta hoce do tridesete, bar..
![]()
..cool..![]()
..smejete se chichku shto ne zna shta hoce sa 25, a zagovarate ideju da niko ne zna shta hoce do tridesete, bar..
![]()
..cool..![]()
Pa bolje da sam ne znas sta hoces u 30 no da ne znas sta hoces u 30 sa muzem/zenom, kreditima za stan, kola i dvoje dece.
I sta si to mogla da dozivis do 22?
Nit si imala neki ozbiljan posao, nit si fax zavrsila (osim ako nisi neki genije), nit si mogla da promenis mnogo partnera (osim ako rano ne pocnes tamo negde u 12).
..neko se zaebe u dvadesetim, neko u tridesetim..godine nisu garancija nichega..
..samo to sam htela da kazem..
..a izuzeci na obe strane postoje, itekako, teshko ih je chak nazivati i izuzecima poshto pravilo kao pravilo ne stoji..![]()
Voli se.. nemoj tako...
Evo moja mama voli svoj posao...
Tata isto...
Nikad ih nisam cula da govore da ne vole itd...
Moj brat,.svekar, snaja... svi vole to sto rade...
Ne kazem da im je lako... mada iskreno ne kukaju...
ali vidis da ga rade strastveno, to su izabrali i trude se da daju svoj maximum u tome
..ko se sa 22 nije ispucao i iziveo dzaba mu i da se ne udaje/ ne zeni..![]()
Ja nemam te momente da bas nista necu. Desi se da se nekad smorim od svega ali uvek nesto, od gore navedenog hocu, i moze da mi podigne raspolozenje.Sta hocu?
Ne znam!
Ali hocu... sta? Pa ne znam!
Gladna sam... ali ne znam sta bi jela...
Kuva mi se... ali ne znam sta bih kuvala...
Radi mi se... ali ne znam sta...
Cita mi se... ali mi nijedna knjiga ne odgovara...
Ima film... ali mi se uopste ne svidja...
Hoces da kupis sebi nesto? Necu
Hoces da setas? Ne bih
A sta bi?
Ne znam...
Imate li ovakve momente?
Kako ih resavate?
to je delimično tačno
samo me zanima kad se povlači granica da si se iživeo
i onda rešiš da prestaneš da živiš
kazem da niko ne zna sta oce pre 30e i ne smejem joj se,al je smesno sto drugi vide da je neko nezadovoljan ali zagovara srecu kompenzacijom
uvek znam šta hoću
još kad bi mogo sve što hoću...
puste ženturadže![]()
Pa bolje da sam ne znas sta hoces u 30 no da ne znas sta hoces u 30 sa muzem/zenom, kreditima za stan, kola i dvoje dece.
I sta si to mogla da dozivis do 22?
Nit si imala neki ozbiljan posao, nit si fax zavrsila (osim ako nisi neki genije), nit si mogla da promenis mnogo partnera (osim ako rano ne pocnes tamo negde u 12).
..mozda je chichak trebalo da rodi dete tek kad izivi svoju potrebu da radi, tamo negde pred penziju valjda..![]()
Sta hocu?
Ne znam!
Ali hocu... sta? Pa ne znam!
Gladna sam... ali ne znam sta bi jela...
Kuva mi se... ali ne znam sta bih kuvala...
Radi mi se... ali ne znam sta...
Cita mi se... ali mi nijedna knjiga ne odgovara...
Ima film... ali mi se uopste ne svidja...
Hoces da kupis sebi nesto? Necu
Hoces da setas? Ne bih
A sta bi?
Ne znam...
Imate li ovakve momente?
Kako ih resavate?
Cicak, najpre je bilo samo da rodim pa cu biti srecna. Sada je samo da radim pa cu biti srecna. Dopuni niz...
Ko ne ume ds nadje lepotu, interesovanje, zadovoljstvo sam sa sobom, taj nikada nece biti srecan vec ce zauvek ostati tromo, lenjo prase, antipaticno i sebi i drugima. Nemam nikakvo sazaljenje spram lenjosti i njanjavosti.
E, vidis, neke mame zaborave da kazu bitnu istinu dok poducavaju cerke "nadji lepog, bogatog muza, da sve ima, da se ne mucis..." a propuste obicno: , tu prestaje devojacki zivot, treba da izrodis decu, cuvas ih, mazis, pazis,...kuvas, peres, peglas, sredjujes, i kad ti je po volji i kad nije, i kad pada kisa i kad greje sunce,...
Ali dobro, ako se ne odraste milom, ostaje ono strasnije - silom.![]()