proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
ima se u frizideru,a moze se na meni![]()
sigurno?

elem, ja sam na vranjanskoj domacoj piti i ajvaru od ljutih paprika
to je ajvar u koji nema ni jedne slatke paprike niti plavog patidzana i sl
samo ko otrov ljute paprike

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima se u frizideru,a moze se na meni![]()

Mmmmm...baš bih da probam ali bez slanine.![]()
samo reci kad zelis, i to je sve![]()

A Marko što u vodu, možeš u toplo mleko, bude finije
Danas sam doručkovala 'lebac i pavlake...![]()
Pa ni hleb nije zdrav,niti pahuljice toliko koliko ljudi misle,jer ako na njima pise da su integralne ne znaci da su zdrave,Za dorucak je mnogo zdravije pojesti npr pojesti 3 jajeta sa povrcem ili salatom nego ovsene pahuljice.A sto se tice mleka ja smatram da postoje mnoge predrasude prema njemu.Ja sam ga pila do 8 ili 9 god ne secam se tacno i u zivotu nisam slomila nijednu koscicu.Ne verujte ljudi svemu sto vam plasiraju mediji i velike marketinske kuce jer oni tako samo obrcu velike pare
Pa ni hleb nije zdrav,niti pahuljice toliko koliko ljudi misle,jer ako na njima pise da su integralne ne znaci da su zdrave,Za dorucak je mnogo zdravije pojesti npr pojesti 3 jajeta sa povrcem ili salatom nego ovsene pahuljice.A sto se tice mleka ja smatram da postoje mnoge predrasude prema njemu.Ja sam ga pila do 8 ili 9 god ne secam se tacno i u zivotu nisam slomila nijednu koscicu.Ne verujte ljudi svemu sto vam plasiraju mediji i velike marketinske kuce jer oni tako samo obrcu velike pare