Sta doruckuju Novosadjani

Kako nema, jel to nešto novo?
Ne znam, meni je sa sirom alfa i omega al volim i sa spanaćem. Njam. To je doduše više neka pita jel.

E a danas za doručak kroasan sas čokoladom, za ručak pohovane bukovače i blitva, za užinu lubenice i za večeru sladoled :lol:
Svinja

Daaa, ali ja jedem i suze ronim razumeš. Pre nedelju dana mi momak kaže, ajmo na more u septembar , našo nešto jeftino a meni draga Evo baš u taj trenutak pune čvalje kobasice, razumeš ti. Mislim to ti je da žvaćeš i suze roniš u isto vreme. Kakva je to veleizdaja, kakvo je to zlo da mi kaže sad kad sam seu debljala da idemo na more za mesec dana. Kad se ide na more to se najavi 4 meseca ranije da se zategne dupe a ne ovako bum tras .
Ja sad ne znam šta da radim. Šta svinja da uradi u mesec dana a imam ispite, ne stignem u teretanu a nisam ni učlanjena u teretanu nit bih se iskreno nešto učlanjivala, onako prosto da kažem.
Osim da jedem i smišljam pod koji kamen tamo da se zavučem.
Tako da nemoj da mi zavidiš!

To je genociod nad nevinim burekom. :(
Jeste, ali šta da radim, gadan mi taj sir njihov... Ne vadim kad ja napravim pitu ili tako nešto :)
...pa kad nema praznog :(

I nije bilo, mater joj, rče ona "sa sirom, krompirom ili mesom?" Ja rekoh "ja bih sa ničim" kaže ona "ti uzmi sa nečim pa izvadi!" i ja uzela, pa sam kasapila burek :D

Danas jajca sa paprikom i paradajzom :D Njaaami! I posle toga 4 breskve, i jednu veliku dlakavu breskvu, ali me od nje peče jezik, moram da ljuštim.

A i treba ići u sezoni, tad je gužva pa se i ne vidi sve :D

Back