a sta cemo ako je neko spoznao smisao i ne traga za njim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће и тога. Размишљао сам да образложим три негативне ствари које сада могу бити повезане са паганством/родноверјем/политеизмом "у нас и у свету"
Ако треба могу да образложим, сада телеграфски то су:
1. Наци варијанта (расизам)
2. Антихришћанство
3. Деца цвећа (негирање друштвене стварности)
О осталом, мало касније.
Само још да кажем, задовољан сам јер се у целој овој дискусији појавила само спорадично трећа ствар, и друга ствар у реактивном смислу. Првог није било.
Додуше, није много нас бранило паганство![]()

1. Наци варијанта (расизам) - није тако лоше, али без расизма и мржње друге нације
2. Антихришћанство - тотална грешка, вера своја се не пропагира борбом против друге
3. Деца цвећа (негирање друштвене стварности) - делује ми тинејџерски
![]()
зашто би трагао ако сматра да је спознао, међутим то је немогуће, човек учи и трага цео живот.
неко се наново роди, неко не, остаје у поменутим ланцима и зачараном кругу.
pa to ti ja i kazem evo ja ne tragam iz prostog razloga sto sam spoznao najvecu zivotnu istinu a ona je da postoji granica koju ne mozes preci. sto bi se mucio oko necega sto nije rezervisano za ljude jer smo svi mentalno osakaceni na jedan ili drugi nacin.
i buba traga po travi pa moze da je zgazi cizma slucajnog pesaka namernika. otkini muvi glavu i gledaj sta radi. takvi su i ljudi.
док сам тренирао атлетику, увек сам покушавао да оборим свој рекорд, а то ми се и дешавало док сам имао вере

запад сматрам као једну трулеж споља гладац изнутра јадац.1.sale legendo... rasizam ne postoji ni pod razno ako sebe ne volis do boga a drugima se molis da crkne krava...a takav je danas zapad... ne javno, ali intimno u sebi, a takvi su i nasi ljudi u tudjini koji izgube ono slobodoumno nacisticko sto mi srbi imamo u genima a to je duhovna sloboda kroz pravoslavna krvna zrnca.
2. zanimljivo... sto onda nigde ne pisu i bune se sto je nato bombardovao prvo fabriku za prozivodnju vodovodnih cevi u libiji a zatim centralni vodovod i ostavio 70 posto ljudi.... znaci ljudi ne muslimana.... bez vode. znaci nema hriscanina na zapadu ni pod h vise, samo u promilima, a to je i cilj satanista koji su im isprali svest i napravili ih potrosackim robovima
јесте, али не заборави да оно што посејеш то и жањеш, увек добијаш оно што желиш, зато пажљиво са жељама.3. deluje i meni veruj ali neki put je to sjajan alibi za mach kojim posle otkfikaris hidri zla jednu po jednu glavu...alibi pred bogom, naravno.
ne znam sta si trenirao ali ako si npr skako u vis, mozes da verujes da si sergej bubka i da ti je sv. ilija gromovnik posto je jelte danas, dodo krisom motku da je mi ne vidimo ali 3 metra ne mozes da preskocis pa da se 'ebes.
не могу ти одговорити у вези овога јер једноставно не практикујем да везујем рат за верска осећања, сматрам да то нема никакве везе са религиозношћу.
јесте, али не заборави да оно што посејеш то и жањеш, увек добијаш оно што желиш, зато пажљиво са жељама.
кажу нама интелектуалци да нам је наметнуто - е па није сами смо то хтели.
од броза па на овамо, о томе бар могу да сведочим
постављаш границу, немаш веру, данас би још коњима путовали.
у нама је сво божанство, само тога нисмо свесни.
Наци варијанта (расизам) - није тако лоше, али без расизма и мржње друге нације

Извини морам
Мада у свакој шали помало истине. Лексички гледано у појму национал-социјализам нема расизма, али само у тој сложеници. Рецимо кад Чанак каже "национал-социјалистички режим Слободана Милошевића" он је формално у праву јер тај режим је бар (знамо колико успешно) бранио националне интересе и социјална права. Сада се од оба отворено одустало. Е сад то што Чанак алудира на нешто друго
Но, не морамо ван теме. Можда би било занимљиво гледати ко је од нациста био паган, пошто је лако сложити се да нису сви пагани нацисти. Колико знам Гебелс - ватрени католик, Адолф Хитлер - између атеизма и паганства, Хајнрих Химлер - паган са чудним теоријама. Лично мислим да корен идеологије није био у паганству, него у социјал-дарвинизму, еугеници, дакле томе како су они схватили чика Дарвина. И данас неки покушавају да тако "научно" објасне расну хијерархију.
Ма ко хоће да се занима кључне речи - ahnenerbe, thule society, vril society
Ово последње је најјаче![]()

A tebi nisu ?![]()
aha
mozda bas zato sto im poglavar sedi negde u vatikanu
Poglavar je sedeo u Vatikanu dok je templarski red postojao. Od trenutka kada je uništen, nemaju poglavara, logično. Grupe koje se danas nazivaju templarskim obično su skup budala i neznalica.