Sta da uradim da ga raspametim ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
384.120
Citam razne savete o seksu sta i kako u krevetu, svaki put me hvata vrtoglavica od tih saveta na papiru pa resih da otvorim temu jer nema boljeg saveta nego iz licnog iskustva.
Sta vi zene radite da ga raspametite ili muskarci da raspametite zenu u krevetu i budete ekstra u seksu.
Volela bih da svako iz svog iskustva kaze kao savet i sta volite da vam zena ili muskarac rade tokom seksa da ne bi upali u rutinu stalno istih poza i pokreta do svrsavanja...Pri tom ne mislim na menjanje poza , niti na seksi ves, niti na oral, to je sve klasika, vec sta je to sto zenu ili muskarca cine posebnim i razlicitim u seksu ..sta oni rade a da vam se svidja?

Citam razne savete o seksu sta i kako u krevetu, svaki put me hvata vrtoglavica od tih saveta na papiru pa resih da otvorim temu jer nema boljeg saveta nego iz licnog iskustva.
Sta vi zene radite da ga raspametite ili muskarci da raspametite zenu u krevetu i budete ekstra u seksu.
Volela bih da svako iz svog iskustva kaze kao savet i sta volite da vam zena ili muskarac rade tokom seksa da ne bi upali u rutinu stalno istih poza i pokreta do svrsavanja...Pri tom ne mislim na menjanje poza , niti na seksi ves, niti na oral, to je sve klasika, vec sta je to sto zenu ili muskarca cine posebnim i razlicitim u seksu ..sta oni rade a da vam se svidja?

Ja volim klasiku jer je razumem.

Draga neiskusna,do danas dan oralni seks je bio bog i batina...
Ali nazalost samo analni seks je sada u modi...videci poluimpotente sa kojima se ..
Tako tvom dragom daj guzu i u trendu si...ljubav ce trajati malo duze...:guza::bicikl2:

Poslednja izmena od moderatora:
A ja mislio samo mi muskarci perverznjaci... :D

Pa svaka zena kao i muskarac ne vole iste stvari, ima onih koji se razlikuju, neki vole to brzo i zestoko sa dodacima :) a neki polako i nezno. Medjutim, treba isprobati neke stvari koje do sada nisu radjene, tako i ti Nina sa tvojim partnerom, sta nisi radila nikad, sada probaj da uradis.

Ako nisi radila nesto kao na filmu 50 nijansi, ti onda probaj, mozda mu se svidi. :)

Poslednja izmena:
U cemu je perverzija kada vam zema u toku seksa stisne penis vaginalnim misicem
ne jednom sam cula od muskaraca da ih to pali i pojacava uzivanje..ili kod orala kada pravi pokrete jezikom koji vam najvise prijaju
kada sam postavljala temu na ovakve stvari sam mislila

msm da bi mu bolnije bilo da cuje samo boldovano, bez pomena racuna :lol:

A svak se laća onog topuza kojim raspolaže, što jes, jes, pa ko nadbije... :)))) No ne bih rekao da je u tome štos, žena u startu izabere onog koji joj odgovara, tako da tu nekog naknadnog raspamećivanja nema, bori se sa pitonom kog je odabrala... i teško je priznati, ali jedino raspamećivanje koje može da se desi jeste ono koje donose promene, znači razni topuzi, razni njihovi nosioci, različita iskustva, različite impresije, jedino suštinske promene, što bi rekli političari, garantuju i istinsku raznolikost i shodno tome beg od rutine.

A svak se laća onog topuza kojim raspolaže, što jes, jes, pa ko nadbije... :)))) No ne bih rekao da je u tome štos, žena u startu izabere onog koji joj odgovara, tako da tu nekog naknadnog raspamećivanja nema, bori se sa pitonom kog je odabrala... i teško je priznati, ali jedino raspamećivanje koje može da se desi jeste ono koje donose promene, znači razni topuzi, razni njihovi nosioci, različita iskustva, različite impresije, jedino suštinske promene, što bi rekli političari, garantuju i istinsku raznolikost i shodno tome beg od rutine.

Upravo je rutina u sexu ta koja moze da pokvari odnos izmedju muskarca i zene

Daco, dosada ubija :malav:

Back