Sta da uradim da ga raspametim ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh da je Anđelko seksoman ovde sad, ponudio bi nam verovatno stotine opcija :lol:

Šta znam, ja sam jednostavan čovek, nikakav kinki fazon... volim dobro pušenje, volim da se igram sa guzom, volim da ga guram između guzova, između sisa i da svršim na rupice na leđima. Stvarno nisam zahtevan.

To su INTIMNE stvari...

Razlicite su kod razlicitih zena i ljudi...

Trebas biti MAJSTOR pa otkriti sta partnera uzbudjuje.

A jos veci majstor to i PRIMENUTI u datoj situaciji.

Ja jedino nikada nisam voleo nikakve perverzije, pa cak ni oralni seks koji smatram da nije perverzija.

U cemu je perverzija kada vam zema u toku seksa stisne penis vaginalnim misicem
ne jednom sam cula od muskaraca da ih to pali i pojacava uzivanje..ili kod orala kada pravi pokrete jezikom koji vam najvise prijaju
kada sam postavljala temu na ovakve stvari sam mislila

Pokazi ti nama sta si mislila, pa da dopisemo po marginama ostatak teme...

- - - - - - - - - -

recimo da mi kupi auto raspametio bih se,da mi uplati metar dana na maldivima i put oko sveta

Auuuu, ovo je bukvalno shvacena tema.....
Nesto razmisljam zbog ovog odgovora, nekad davno dok su zene bile pristojne, to me ne bi raspametilo, ali bi bilo jako ugodan i lep gest, a sada, tacno bi me raspametilo da ucini ovo sto kazes...
Ne bih se plasio sta ocekuje zauzvrat, ali bi me raspametilo...

Citam razne savete o seksu sta i kako u krevetu, svaki put me hvata vrtoglavica od tih saveta na papiru pa resih da otvorim temu jer nema boljeg saveta nego iz licnog iskustva.
Sta vi zene radite da ga raspametite ili muskarci da raspametite zenu u krevetu i budete ekstra u seksu.
Volela bih da svako iz svog iskustva kaze kao savet i sta volite da vam zena ili muskarac rade tokom seksa da ne bi upali u rutinu stalno istih poza i pokreta do svrsavanja...Pri tom ne mislim na menjanje poza , niti na seksi ves, niti na oral, to je sve klasika, vec sta je to sto zenu ili muskarca cine posebnim i razlicitim u seksu ..sta oni rade a da vam se svidja?

Raspametiti, pa opametiti i tako u krug, ne ide bratesestro...a i to citanje...ne treba preteriati sa citanjem,

praksa je produktivnija...

Citam razne savete o seksu sta i kako u krevetu, svaki put me hvata vrtoglavica od tih saveta na papiru pa resih da otvorim temu jer nema boljeg saveta nego iz licnog iskustva.
Sta vi zene radite da ga raspametite ili muskarci da raspametite zenu u krevetu i budete ekstra u seksu.
Volela bih da svako iz svog iskustva kaze kao savet i sta volite da vam zena ili muskarac rade tokom seksa da ne bi upali u rutinu stalno istih poza i pokreta do svrsavanja...Pri tom ne mislim na menjanje poza , niti na seksi ves, niti na oral, to je sve klasika, vec sta je to sto zenu ili muskarca cine posebnim i razlicitim u seksu ..sta oni rade a da vam se svidja?

Нема потребе измишљати топлу воду, само оханите мало, да те се пожели.

Upravo je rutina u sexu ta koja moze da pokvari odnos izmedju muskarca i zene
ipak, ako je rezultat orgazam
ništa ne može da pokvari takvu rutinu! :lol:
neki ljudi izbegavaju rutinu tako što izbegavaju sex

naposletku niko se ne bavi akrobatikom nego vođenjem ljubavi a tu nema bezbroj opcija koje ti pružaju potreban komfor za stizanje do orgazma, svega nekoliko.

Muskarci vole dogi pozu, i uzivaju dok nas drze za kukove, gledajuci nas odozgo.
Aalternativa dogi pozi je kada on lezi na ledjima a zena sedi na njemu okrenuta mu ledjima..
Kazu, da zena treba da se okrene i pogleda ga bez obzira u kojoj je pozi od ove dve..to ih pali :D

Umesto da tražiš pravi potez, pronađi pravu situaciju. Treba da promeniš malo atmosferu, a ne da dodaješ ko zna šta u svoj seksualni opus. Znači, probaj sa, na primer, seksom napolju, šetate lepo vas dvoje, ti snimiš okolinu gde ne cirkuliše puno ljudi, leto, dva ujutru, nikog nema, odvučeš ga u mrak i teraj. Još ako se prethodno ne budete dogovarali oko toga, nego mu prirediš iznenađenje, ima doručak u krevet da ti donosi sledećih par meseci :D Imam još par predloga, ali oni realno nisu baš za svakoga, tako da ću ih zadržati za sebe...

Muskarci vole vizuelnu stimulcaiju kao kada on sedi nas stolici , u pozdini je senzalna muzika a zema izvodi striptiz
nesto kao 9 1/2 nedelja i ne dozvoljava mu da je dodiruje dok igra za njega,.Vrlo brzo nece moci da se obuzda..

Da li je tacno ovo sto tvrde seksolozi..pali li vas :D

Muskarci vole vizuelnu stimulcaiju kao kada on sedi nas stolici , u pozdini je senzalna muzika a zema izvodi striptiz
nesto kao 9 1/2 nedelja i ne dozvoljava mu da je dodiruje dok igra za njega,.Vrlo brzo nece moci da se obuzda..

Da, muskarac trpi dok moze, onda kad dohvati, to je kao da mu je poslednje. :D

Znas sta jos da radis, msm mene to pali a ne znam sad za ostale,dok traje predigra, nemoj da se skidas gola, budi u nekoj majici i gacicama, npr meni nije zanimljivo kad je odmah sve na dohvat ruke.

Нема потребе измишљати топлу воду, само оханите мало, да те се пожели.
Охани царе, охани... :)))) Откад то нисам чуо...
Da, muskarac trpi dok moze, onda kad dohvati, to je kao da mu je poslednje. :D

Znas sta jos da radis, msm mene to pali a ne znam sad za ostale,dok traje predigra, nemoj da se skidas gola, budi u nekoj majici i gacicama, npr meni nije zanimljivo kad je odmah sve na dohvat ruke.

Ето видиш, а неки зајебавају нас маторце, тете и чике, што се крешемо не изувајући чарапе, није то због зимогрожљивости и лоше периферне циркулације, него је то еротка ба, сува еротка... :)))))

- - - - - - - - - -

Не, волим да пипкам и додирујем, да учествујем у стриптиз представи, а не само да је посматрам... тако као пасивни посматрач могу да пратим и тв дневник...

Ето видиш, а неки зајебавају нас маторце, тете и чике, што се крешемо не изувајући чарапе, није то због зимогрожљивости и лоше периферне циркулације, него је то еротка ба, сува еротка... :)))))

...

:rotf:

I love you

Знам драга, знам. :))) :heart: А пази кад пишем по сећању, како бих тек звучао кад бих био активан, оно у пензији, а будан.. :))))

Једном ми дошло и дохватим Сосу док је била окренута тако гузом према мени, раширим јој полутке да имам што бољи поглед на читав тај предео бикини зоне и кренем да се наслађујем само гледајући тако изблиза све те мени драге њенe детаље, и потраја то гледање, ја седим и бленем, она стоји преда мном благо натрћена, и тако зурим и радујем се ко клиња пред излогом посластичарнице, све док није почела да се осврће и кикоће, знала је да сам бенетина, али није знала да сам толика... :))))

Evo i par čisto seksualnih poteza koji mogu da koriste. Recimo, ukoliko je on na tebi i ako možeš da istegneš ruku dovoljno, uhvati ga za jaja dok radi, samo gledaj da ne bude prejako jer onda deluje destimulišuće. Takođe, nakon što svrši, oliži ga. Varijanta toga je gutanje u trenutku svršavanja, ali šta god da hoćeš, ne dogovaraj se sa njim prethodno, nego neka bude iznenađenje.

Back