- Poruka
- 39.783
da se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nema suzavac i tejzerda se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
Ako ima suzavac i tejzer
ona!његов дечко/муж ?
Vidim otvorila si nekoliko tema za redom, jel ti to nešto seks pao na pamet iznenadada se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
da se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
To i radim...da se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
jesda se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
djevojka iz moga kraja (Arsen Dedić)da se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
milion faktora jer ako bi krenuo da ih nabrajam, neki bi rekli da sam gejda se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
ako se ne usaglasimo sa terminimada se seksate sa nekim ko vam se dopadne i privlačan/na vam je?
kad se nesto jako zeli nadje se nacinPa da, možeš li sex u 10. Ne mogu radim. A ti uveče? Ne mogu vodim decu na fudbal. Za vikend? Žalim, idem van grada. E ja ne mogu, moram babi da pomognem nešto, a već sam dogovorila sa društvom izlazak.
Jbg, nešto nam ne ide termin![]()
Naravno. Karikiram.kad se nesto jako zeli nadje se nacin
uvek.
kad budes ulozila 2 godine zivota da smuvas nekog ko ja sto sam, onda se javiNaravno. Karikiram.
Sve se prekida i..... Napad.![]()
E ima i toga ali važno je biti strpljivPa da, možeš li sex u 10. Ne mogu radim. A ti uveče? Ne mogu vodim decu na fudbal. Za vikend? Žalim, idem van grada. E ja ne mogu, moram babi da pomognem nešto, a već sam dogovorila sa društvom izlazak.
Jbg, nešto nam ne ide termin![]()
to je faza u ranim tridesetim moj maki. ko kaže da mora taj model zauvekkad budes ulozila 2 godine zivota da smuvas nekog ko ja sto sam, onda se javi
stvar principa, nema veze sa kiselim grozdjem... osetis da ti nesto pripada i da ima tvoj nevidljivi beleg na njenoj unustrasnj strani butina i tu boga nema.
moras ybg...ako si ko sto rekoh covek principa![]()
moja stopala su ledeno ajs frosotovana, ali bedra su mi ko zizka draga mojato je faza u ranim tridesetim moj maki.
mi pripadamo jedno drugom naša bedra plamte u obruču strasti haha
u ovim godinama važan mi je čist račun za dugu ljubav.
ekonomija i ljubav mogu ozbiljno da naruše prioritet u seksualnom pravu prvenstva prolazamoja stopala su ledeno ajs frosotovana, ali bedra su mi ko zizka draga moja
kad god sam pomesao vezu sa ekonomijom otislo sve ekspresno u pm.
ekonomija i ljubav mogu ozbiljno da naruše prioritet u seksualnom pravu prvenstva prolaza![]()