gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Pa ne znam kojim jezikom ja pričam, da prevedem - menjajte partnere, to je jedini lek protiv rutine, dosade i sl. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam kojim jezikom ja pričam, da prevedem - menjajte partnere, to je jedini lek protiv rutine, dosade i sl.![]()
kako kojim, pa laaaalinskim![]()
A zasto menjati partnera a ne uvesti novine kojima bi poboljsali svoj seksualni zivot
Pod novine mislim da se kazes partnerki sta volis i sta ti prija pa to i da ti radi
Konane nemoj da zezas vec ucestvuj na temi .ozbiljno
Konane nemoj da zezas vec ucestvuj na temi .ozbiljno
Citam razne savete o seksu sta i kako u krevetu, svaki put me hvata vrtoglavica od tih saveta na papiru pa resih da otvorim temu jer nema boljeg saveta nego iz licnog iskustva.
Sta vi zene radite da ga raspametite ili muskarci da raspametite zenu u krevetu i budete ekstra u seksu.
Volela bih da svako iz svog iskustva kaze kao savet i sta volite da vam zena ili muskarac rade tokom seksa da ne bi upali u rutinu stalno istih poza i pokreta do svrsavanja...Pri tom ne mislim na menjanje poza , niti na seksi ves, niti na oral, to je sve klasika, vec sta je to sto zenu ili muskarca cine posebnim i razlicitim u seksu ..sta oni rade a da vam se svidja?
kao prvo SIPI MU MENSTRUALNU KRV U KAFU (u slucaju da nisi vec u menopauzi)
e kada to odradis par puta, pitaj me za dalje savete![]()
kao prvo SIPI MU MENSTRUALNU KRV U KAFU (u slucaju da nisi vec u menopauzi)
e kada to odradis par puta, pitaj me za dalje savete![]()
kuku, da ubije rodjenog co'eka![]()
znaci fujcina![]()
pa nije fora u tome sta je lakse, vec da budes najbolji...valjda![]()
Ma nek uključi i žabicu ionako je njen....a može i Stevča da se priključi i eto novina...![]()
Kumo brate, životna neminovnost je to da i od najboljeg ima bolji, i kad se poželi nešto-neko bolji, onda više nema zaustavljanja...
Stevča ne moze, nije ziv vise...a i da jeste, to bi vec bila zoofilija
- - - - - - - - - -
dobro bre kume, ima uvek neko bolji, ali valjda je sustina da budes dovoljno dobar i inovativan da ona nikad ne pozeli drugog...inace, ne mora uopste da znaci da ce taj drugi biti bolji, ali je nova knjiga, zanimljivo stivo bar u pocetku![]()