gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Da, ali ako su dvadeset godina u braku snaša se svom čoveku dobrano nagutala, znači taj 'trik' nije osveženje u takvim okolnostima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav mantil na ovu vrucinu?![]()
Da li volite da gledate kako zena masturbira , obzirom da ste vizuelna bica da ne kazem voajeri, pali li vas to kao predigra
Aj sad pitanje za zene. Pali li vas da gledate njega kako on vasturbira?
da, iskreno mada kada zamisljam NJEGA, obicno se topim i onda me bude blam i imam drugacije misli, nekako se tada topim samo kad ga vidim
- - - - - - - - - -
i gledam ga kao Kameron Dijaz Tom kruza u filmu Knight and day
Onds si ti vizuelno bice i voajer.
jesam, mada ne znam bas koliko sam voajer. ali, da budem iskrena, pali me to
ali kod njega to ne, jer mi se on svidja, ne znam kako da objasnim, ne mogu sa njim tako, previse se topim kad ga vidim
- - - - - - - - - -
sa njim bih samo da se topim, ne bih da ga gledam tako, ne znam zasto
Citam razne savete o seksu sta i kako u krevetu, svaki put me hvata vrtoglavica od tih saveta na papiru pa resih da otvorim temu jer nema boljeg saveta nego iz licnog iskustva.
Sta vi zene radite da ga raspametite ili muskarci da raspametite zenu u krevetu i budete ekstra u seksu.
Volela bih da svako iz svog iskustva kaze kao savet i sta volite da vam zena ili muskarac rade tokom seksa da ne bi upali u rutinu stalno istih poza i pokreta do svrsavanja...Pri tom ne mislim na menjanje poza , niti na seksi ves, niti na oral, to je sve klasika, vec sta je to sto zenu ili muskarca cine posebnim i razlicitim u seksu ..sta oni rade a da vam se svidja?
Citam razne savete o seksu sta i kako u krevetu, svaki put me hvata vrtoglavica od tih saveta na papiru pa resih da otvorim temu jer nema boljeg saveta nego iz licnog iskustva.
Sta vi zene radite da ga raspametite ili muskarci da raspametite zenu u krevetu i budete ekstra u seksu.
Volela bih da svako iz svog iskustva kaze kao savet i sta volite da vam zena ili muskarac rade tokom seksa da ne bi upali u rutinu stalno istih poza i pokreta do svrsavanja...Pri tom ne mislim na menjanje poza , niti na seksi ves, niti na oral, to je sve klasika, vec sta je to sto zenu ili muskarca cine posebnim i razlicitim u seksu ..sta oni rade a da vam se svidja?
Muskarci vole dogi pozu, i uzivaju dok nas drze za kukove, gledajuci nas odozgo.
Aalternativa dogi pozi je kada on lezi na ledjima a zena sedi na njemu okrenuta mu ledjima..
Kazu, da zena treba da se okrene i pogleda ga bez obzira u kojoj je pozi od ove dve..to ih pali![]()
Neosetljiv sam na to....
Pale me grimase koje pravi zena dok vodimo ljubav.![]()
mene više pale prstići na nogama kad se grče od zadovoljstva....![]()