STA DA RADIM DA SE UNORMALIM?

druuugari, pod velikim sam stresom i ne mogu da se tako da kazem, unormalim, odem tamte, pod stresom, odem vamte, pod stresom, uvek napet i neopusten. imao sam naporan period i ne znam kako da se opustim i oslobodim stresa?

NAJBOLJI ODGOVOR:

Skini sledecu pesmu, procitaj lyrics par puta, odvrni zvucnike do kraja i skaci i divljaj uz nju! Mene uvek opusti! :D

isplaniraj svaki jbni dan, ne dozvoli da ti budu isti:
1. Vozi bicikl, ne po gradu nego po nekim vukoje.binama
2. Slusaj neku agresivnu muziku, najbolje neki deathcore, skaci i prazni se uz nju
3. Procitaj neku dobru knjigu
4. Ugasi prokleti tv
5. Net samo uvece, preko dana budi sto vise napolju
6. Pokusaj da razgovaras sa sto vise ljudi o bilo cemu
7. Radi stvari koje si se ranije ustrucavao da radis, a podsvesno si zeleo, ali se plasio reakcije okoline (npr. penji se na drvo, preskaci ograde, uradi grafit na nekom zidu isl)
:D

druuugari, pod velikim sam stresom i ne mogu da se tako da kazem, unormalim, odem tamte, pod stresom, odem vamte, pod stresom, uvek napet i neopusten. imao sam naporan period i ne znam kako da se opustim i oslobodim stresa?
Da bi se resio tog stresa moras nekom ispricati zasto si pod stresom, tome nekom ko ce te saslusati i pokusati da ti pomogne. Mozes, naravno, da i ovde napises svoj problem i mozda ce ti neki odgovor pomoci...

Back