sta da radim?_dajte mi savet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo vam hvala, ******* ne mogu da prestanem da razmisljam, a i svako malo me zove pa mi je jos teze...
i stariji je samo 2 god, a ja zavrsavam faks cim zavrsim diplomski...
ne znam... nisam pametna
u svakom slucaju hvala svima (glupe crnogorke sta da vam kazem)

Lana_83:
zaljubljena sam u tipa do usiju, a mislim i da ga volim...
upoznali smo se letos u kotoru i tako to... dok nisam saznala da je ozenjen i ima cerkicu...
ali i on mnogo voli mene... to mi je i pokazao...
zeli sve da ostavi zbog mene cim zavrsim faks!
sta da radim? da li da ostanemo zajedno ili da pokusam da ga prebolim?
pomagajte zemljaci!!!

hahahahahahahahahahahahahahah

kako si naivna

hahahahhahahahahahahahhahhha

joj sto nema vise ovakvih tema da se malo nasmejem u ove crne dane!!!!!!!!

ti bi raskinula nechiji brak?....idi skapaj....a vidi se da si nezrela il si dete il su ti shvatanja dechija....a studirash...mora da si brucosh...on je dokazao da te voli?....shta kao kresno te?....mislim daaaaj....ti si SAZNALA da on ima porodicu!!!!????!!!! i kao dokazao ti da te voli?!?!?!?..............maaa daaaaj ne malti znupra musla

Posto smo se svi slozili sta treba da radi riba u ovom slucaju, sa malim razlikama, konkretno ja sam za to da udara glavom u zid dok je zaljubljanost prodje, i da se skine goa dok sledeci put bude setala ulicom, kada pada kisa, i da glasno govori "to nije to", dok ima i manje radiklanih resenja...

E sad posto je dosadno kada se svi slazemo, da ja zapodenem raspravu:

Kakav je tip koji vara zenu i krese i zavodi klinke?

Tip ocigledno zna cake i fore, inace to ne bi uspeo, ali... Koliko je on los? Meni je on OK , sta ga briga, nece ga sutra niko pitati "jel neko mislio na tebe?" nego se covek sam pobrine da se snadje.

Potpuno ga podrzavam , jer ovce su za shishanje!

ma vi mene uopste ne razumijete
i sta mi je bilo u pameti da pitam za tudje misljenje, neki su stvarno bili u pravu, najvise zenski rod i na to se oslanjam, a vi koji nemate grama mozga(muski rod) bolje cutite jer nemate prava ni na kakvu repliku
trazim samo zenske odgovore koje ce valjda da me razumiju...
nadam se...
bice kako biti mora...
a zenski rod molim da me shvate jer je bar neko bio u situaciji kao i ja...
tip je stvarno puko i nismo se vidjeli 25 dan i dolazi sutra u bg.
ma stvoreni smo jedno za drugo....
nije u pianju njegova zena, stvarno nije mu stalo do nje, preko tel-a prica samnom a mju kulira...
sta da radim...
ona zna za nas sto je najgore..
pomozite ljudi,... nisam ja kao neki romanticar ili tako to ipak me to u neku ruku pogadja...
inaceovako sam totalno opustena, ali ovo mi se nikad u zivotu nije desilo...
ja da se zaljubim... ma daaaaaaaaj....
ovo stvarno postaje ozbiljno...
kad bi ga smo upoznale...
nas i nasu vezu/...
lakse bi bilo da date odgovore...
stalo mu je stvarno...
ni on ne zna kako da preazidje tu situaciju
dajte mi ar samo neki podstrek
dosta mi je optuzbi.... vjerujte mi...
Ipak je ljubav u pitanju!!!1

Lana_83:
najvise zenski rod i na to se oslanjam, a vi koji nemate grama mozga(muski rod) bolje cutite jer nemate prava ni na kakvu repliku
trazim samo zenske odgovore koje ce valjda da me razumiju...

ma stvoreni smo jedno za drugo vjerujte mi...
Ipak je ljubav u pitanju!!!1

Da mozes da vidis sebe sa strane, pa bi se i ti smejala!!!

Hahaha, ajde pricaj nam jos malo o toj fatalnoj ljubavi, bas mi treba nesto da me razonodi!!! ;-) ;-) ;-)

Evo sad se ne salim,mani se corava posla i zaboravi ga.Covek je ozenjen,ima malo dete.
Takvi muskarci ili su svaleri,ili dozivljavaju bracnu krizu,pa traze utehu u devojkama koje su slobodne,sveze,bezbrizne........Mozda je tebi lepo sa njim,ali ...........ne ocekuj da ce se razvesti,to su samo price, letenje, zaslepljenost trenutnim emocijama. Ja imam 30 god i puno sam prosla i videla i kazem ti onako sestrinski - ne zaludjuj se,nema nista od toga.Morske ljubavi su sjajne,strasne i "letece" - cim se spustis na zemlju videces koliko gresis. ;) Znam da ti je sad tesko i da jedva cekas da ga vidis,da izgaras od ljubavi.Samo se plasim da ce to spustanje na zemlju biti veoma bolno. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back