Šta čitate?

Па сад...
Ја радије не бих читала него се бавила појединим садржајима поменутим овде,али добро.
Није то сад битно.;)

Ја то тренутно читам.Није нешто,у односу на Пале анђеле и Дев.плаво.
Prica je dobra, stil pisanja ne valja.
A te dve knjige nisam citala, inace nagomilalo mi se gradivo iz skole, razvalicim po 2 knjige vec duze vreme, a uzela sam i 3. preko majkine karte, za koju mi sutra istice rok za vracanje, a nisam je ni pocela...

Ја прошле недеље,тачније у петак,уместо да учим хемију за такмичење ја читала књигу и добила шугаво треће место.

Фали му свашта.
Хоћу рећи,све сам задатке урадила а теорију нисам,што даље имплицира да нисам учила.
А то је последица тога што сам читала књигу.
А за то сам само ја крива.

Ovoj skolskoj biblioteci dugujem jedno 40-50 dinara..Nisam vratila od pocetka januara...A gradskoj od pocetka jula 2008 :rumenko: nisam vratila....Joooj,sahranice me.:neutral: Od tada samo kupujem knjige,blam me da udjem...(dobro,sad uzimam i u ovoj skolskoj biblioteci)

p.s.A Mer Popins je predivnaaaa!!!!!

Za mene nisu biblioteke.Uvek kazem sebi ''Ma sutra cu vratiti'' i nikad ne vratim.Sad dugujem ovoj biblioteci tri knjige (sve od Agate Kristi),kao sto rekoh,od pocetka januara.Ne znam kad cu vec jednom da se smilujem i vratim.Trebalo bi sutra..Ali me mrzi da ih teglim do skoleee...Od toliko skolskih knjiga izgrbavicu se i postacu kao Kvazimodo.A kamoli jos dodatne tri. Blah.

Back