Šta čitate?

Jao podseti me ova tema, ja treba da chitam Pop Tjiru i Spiru... :poludeo:
i nemam nameru... svi kazhu da je smor... kao i sve ostale lektire... natji tju preprichano na netu, ima sigurno... :)

Nije tesko procitati, uglavnom se secam da se radi o nekim receptima izmedju zena pop Cire i pop Spire...:p

Ja knjigu u skolskoj biblioteci nisam vratio nekoliko god. i onda dosli na kraju razreda da mi je traze...prevrnuo sam kucu da bih je nasao:lol:

7. razred
Ma kakve jedno popodne, nema shanse, ima 100-200 str.,.. meni za to treba najmanje nedelju dana... brate...

A Mali Princ josh gori smor... ja to pochela da chitam, prochitala sam prvih 15 strana, smoril se ko lesh, nisam mogla da chitam do kraja...

7. razred
Ma kakve jedno popodne, nema shanse, ima 100-200 str.,.. meni za to treba najmanje nedelju dana... brate...

A Mali Princ josh gori smor... ja to pochela da chitam, prochitala sam prvih 15 strana, smoril se ko lesh, nisam mogla da chitam do kraja...

Divota!

A ne chita mi se...........................................
Koga god da sam pitala svi kazhu da je nevidjeni smooor...:confused:
a nemam ni knjigu...a inastavnica je kreten,niko netje prochitati, a mentolka ne sme kecheve da nam podeli :P

Joj prosveto...

Ja sam samo par stranica i uopshte mi se nije svidela...
prochitala sam preprichano, i nastavnica me pitala, ja neshto izlupala i dobila + :D

Bravo.:super:

I time se ponosis.....?:eek:

A kako i ne bi?Pa nije pročitala.

Ponosim se jer nisam prochitala a dobila +, a neki su dobili - :P

Podržavam te.Ali ono-potpuno.

Не волу ни гломазне,не волу ни минијатурне књиге.
Не волу да читају.

Можда ће да заволу.
Мени је тетка причала како она до гимназије није уопште читала,али зато после...
И сада.Јако је начитана особа.Дивота је бити у њеном друштву.:)

Back