maslacak93
Aktivan član
- Poruka
- 1.969
Tako rano ti zakljucili?Blago tebi. Ili ne. 
Inace,jos uvek Virdziniju ''Ka svetioniku''

Inace,jos uvek Virdziniju ''Ka svetioniku''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni prekosutra istice rok za vracanje knjige, a nisam ni pocela da je citam.ja kasnim 4 meseca
ne smem da udjem u biblioteku, sahranice me
Ja sam skolsku koristila u 2. 3. osnovne tad je bio trend uzimati slikovnice i tako neke knjizice, secam neke knjige ,,Nevidljivi Bili'' to mi je bila omiljena knjiga u tom periodu...ma da ne rizikujemo
Koristim shkolsku
Stvarno glupo, imam biblioteku 4 metra od kuce, a ne smem da udjem u nju![]()
Ajde sad, ako budes bio tako zahtevan nikad se neces ozeniti.ima 300 godina i ruzhna je
ja kasnim 4 meseca
Sofi Kisela. (?)Umesh li da chuvash tajnu?
E sad pisca sam zaboravila.....
ista ona shto je pisala kupoholicharku....
ja kasnim 4 meseca
Hahahaha. Pa već sam imala dve ocene, i bila na takmičenju i tak'. Ali kao moram biti aktivna na časovima... pokazivati folije i to... Ma nije problem, samo da se ne moram više dasađivati sa tim... još svi hoće da me guraju u medicinu... neka hvala...
Moram do biblioteke sutra, prekosutra... kasnim već deset dana... O_o
ok, ali ako mi naplate, tebi shaljem rachunKrepto idi slobodno, ja sam kasnila godinu i po
Ja-u-skolskoj-biblioteci-kasnim-oko-9-meseci...poslala-juce-drugaricu-da-je-vrati...inace...
ok, ali ako mi naplate, tebi shaljem rachun![]()
Bezi bre , iovako jos nisam platila 400 dinara svog dugovanja biblioteci..i sa tim kasnim...
Elem vrati ih jer ce ti naplatiti ...
Do godinu dana jos i tolerisu ..meni su poslali opomenu i kao , imas nedelju dana da nam vratis knjige il idemo na sud.
E ******
Ma moj deda ima kod sebe knjigu iz biblioteke jos iz ' 70 i neke....Krepto idi slobodno, ja sam kasnila godinu i po
Ma moj deda ima kod sebe knjigu iz biblioteke jos iz ' 70 i neke....
Imam-ja-vremena...taman-iz-svake-po-jednu...i-eto-5000-knjiga...ako-ne-i-vise![]()