-Rocket_Queen-
Primećen član
- Poruka
- 921
Sad ih cita 97 njih, ja sam zaboravila da glasam. :]]]Zar je moguce da krimice cita samo 96 njih? -.- Kud ide ova nacija
Generalno najvise volim krimice, al' citam i ove druge zanrove, klasike itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ih cita 97 njih, ja sam zaboravila da glasam. :]]]Zar je moguce da krimice cita samo 96 njih? -.- Kud ide ova nacija
Ma nema Agata i Dojl nemaju slicnosti... Agata je po meni daleko bolja, misticnija i privlacnija za citanje, sto se tice kopiranja Dojl je pisao pre Agate, Agata je 1. knjigu objavila 1920. a Dojl je pisao jos u 19. veku, mada ima i dela iz 20.Ah,preferiras li Agatu ili Dojla?ili mozda nekog drugog...?Meni je Agata nenadmasna.ALi sam primetila da ima nekih slicnosti sa Dojlom.Znas kad je Serlok provalio u kucu da izme one papire?E isto je uradio i Poaro.Nije mi jasno ko koga tu kopira.
playboy je smor chasopis
CKM je bolji
Ma nema Agata i Dojl nemaju slicnosti... Agata je po meni daleko bolja, misticnija i privlacnija za citanje, sto se tice kopiranja Dojl je pisao pre Agate, Agata je 1. knjigu objavila 1920. a Dojl je pisao jos u 19. veku, mada ima i dela iz 20.
Jedina slicnost je zanr, stil pisanja se nesto razlikuje, a nekako su drugaciji opsti dogadjaji...Ma znam.Ali Dojl je bio ziv pocetkom 20. veka,kao i Agata.Mada iako mislim da je ipak on stvorio najslavnijeg i najboljeg detektiva na svetu,Agata mi je bolja.Mozda zato sto sam prvo njenu knjigu procitala,pa onda Dojlovu.I koliko samo ima maste,genijalna je.
Ipak mislim da je Agata dobila neke ideje iz njegovih dela.
O.o Kako nemaju slicnosti? O.o
-.- Kud ide ova nacija
Meni ne lice...Rocket,ne znam bas.Procitala sam sve njene knjige,sem ''Zavese'' i ima dooosta slicnosti sa Dojlom...![]()
Trenutno citam "Prokletu avliju",i svidja mi se,mnogo
I gledaju klipove iz ''Hari Potera'',dobih zelju da procitam opet prvi deo,i radujem se tome
A trebalo bi da pocnem i "Enciklopediju mrtvih".
A trebalo bi da pocnem i "Enciklopediju mrtvih".
pa treba videti kako je razmishljao takav um, ipak je on uradio neshto veliko, iako je to bio vrhunac zla na koji se chovek mozhe popeti
mene je interesovalo kakav je bio njegov pogled na stvari, lud jeste bio, al' pametan takodje