Šta čitate?

da li je neko procitao vodic za tinejdzere?

:arrow:

ja citam "Vodic za tinejdzere" od Jangs Beti i Dzenifer Li.

:arrow:

Josh uvek nishta... shmrtz, shmrtz... krenula sam da chitam dve knjige ali su me ode smorile na polovini... a imala sam brdo toga da uchim... zato vecheras pochinjem ''SLatkishi za doruchak''. (:

A chekam sajam knjiga pa da kupim novu zalihu... i obavezno knjigu o Che Guevari... =DD

Poslednja izmena:
Divinizovanje određenih ličnosti, pa i Če Gevare mi užasno ide na živce. :confused:
(ne mislim lično na tebe, već generalno)

Inače, ako nisi pogledala film Diarios de motocicleta, pogledaj obavezno. ;)

A što se mene tiče, ja i dalje čituckam Pavića i Lorku. :)

Mislila sam na njegovu biografiju.... njegov zivot... shta znam... moja majka ima isto mishljenje kao ti dok ga calex obozava... imam slike iz njegovog studenskog doma sa veeelikim posterom Chea. (:

Ne brini ne smatram ovo lichno... ionako je ovo forum... i mrzim kada se neko oseca prozvanim na neshto shto se moze odnostiti na bilo koga....

I da... hvala, obavezno cu ga pogledati...

Glavni lik je Tracy Whitney,majka joj se ubila jer je prevarena od strane lsih likova koji su je prevarili.Tracy je zelela da se osveti "glavnom' i zavrsila u zatvoru,smestili su joj iako nista nije ucinila.I sad,kad je izasla,krece da se sveti svima koji su na nei nacin bili umesani u smrt Doris(njene majke)...A onda,kako ne moze da nadje posao,pocinje a krade i vara sve nepostenjue ljude...Tu upoznaje Jeffa,koji joj je u pocetku -konkurencija- ali se zaljublju.

Poslednje 3 strane:dash:

Kod mene..najgore je sto ih sve citam u jednom dahu i jednu za drugom,pa mi je takodje tesko da zapamtim tok radnje..niti imena likova:lol:

A secas li se Stranac u Ogledalu,puste je iz psihijatrijske bolnice..Sedi u autobusu i pocinje da peva pesmicu koju je prevala pre "izlecenja"...vozi ka kuci zene...

a gde te vode, leba ti?

citam Pekicevo "Besnilo"
Andrica - "Znakovi pored puta"
i Hese - "Sidarta"

nisam znao sta da uzmem prvo, pa ih citam sve paralelno! :lol:

u propast izgleda... knjiga je toliko smorna i dosadna, reci su skrte da bih to opisala... :otkacio:

sranje savezno. i nema nista sto vec nisam znala. :neutral:

@tema

Doroti Kumson - Slatkisi za dorucak

super je knjiga, bas mi se svidja!:super:

Poslednja izmena:
u propast izgleda... knjiga je toliko smorna i dosadna, reci su skrte da bih to opisala... :otkacio:

sranje savezno. i nema nista sto vec nisam znala. :neutral:

@tema

Doroti Kumson - Slatkisi za dorucak

super je knjiga, bas mi se svidja!:super:

Hahaha... i ja to chitam sada... (:

A posle planiram Boris Lalic ''Fidel Kastro-jeda chovek,jedna revolucija'' ali ako pronadjem...

Back