Šta čitate?

Nije meni sluchajno 221B Baker Street druga adresa.
SherlockPrays-1.jpg
:heart: :heart:

Ma da. Moja je 7 Craven Road.

@tema:

Pružih ruku da uzmem rečnik sa police i umesto istog uzmem knjižicu koju sam kupila na izložbi Gojinih grafika - Los Caprichos de Goya.
U knjizi ima i Andrićev Intervju sa Gojom koji sam upravo završila a sad čitam kritike pojedinih grafika. :)

ovaaaaaj :rumenko: da ti posaljem na pvt broj racuna ili cemo transakciju obaviti face to face, mozda preko posrednika?
Ukinushe mi dushmani sva primanja pre par dana, a ja ima da odem na sajam pa taman morao da ukradem pare!

'vako. :cool: Mož' i na sajmu. :cool:

Ja 120 al' ne dam... :mrgreen:

Kod mene je znatno veća suma u igri. :cool:

Uf, da li pravite spisak?!

Ma kakvi planovi. :cool:
ja sam mornar bez kompasa kome uvek polude lađe

koja si fuxa! :p ua!

imam neki spisak u glavi... tj. imam blagu predstavu sta cu kupiti! Ali to se odnosi na mali deo knjiga, vecinu stvari kupim tako sto naletim na njih...

Haha... idi begaj zao mi da ih nachnem... a i tim parama bih kupila sve i svashta... a ne mogu ni pola liste zelja da time ispunim pa josh da tebi dajem... pffff... :confused:

Mima

Pu, Mima pa za mene je to velika suma... i to sam obecala burazeru 50 eura za hard disk... budala, sad moram ispuniti obecanje... :(

E isto... na shta naletim... ustvari ako uopshte odem... e a kada pochinje sajam u NSu? Poshto ne pochinje u isto vreme kao i u BG... ili ja imam pogreshnu informaciju... :confused:

ajoj, a malo mi neprijatno... prvi put se vidimo, i ja te orobim za 50 evra! :(:rumenko:

Aranžiraj ondak da ne bude prvi put. :P

Ja bih volela da nađem neke lepe knjige dadaističke i nadrealističke poezije. :neutral:

E isto... na shta naletim... ustvari ako uopshte odem... e a kada pochinje sajam u NSu? Poshto ne pochinje u isto vreme kao i u BG... ili ja imam pogreshnu informaciju... :confused:

Tako-nekako. :confused:

Ja najviše volim kada bude na platou ispred Gradske kafane. :D

Edit:
Tek sad pročitah šta si tačno napisala. :lol: Moj odgovor nije odgovarajući. :lol:
Elem, ne znam zaista kada počinje.

Poslednja izmena:
Aranžiraj ondak da ne bude prvi put. :P

Ja bih volela da nađem neke lepe knjige dadaističke i nadrealističke poezije. :neutral:

Ja najviše volim kada bude na platou ispred Gradske kafane. :D
Ehm, nesto si mi mnogo otvorena odjedared :eek: neka, neka... pa ne znam kako da aranziram zaista! :neutral:

Vi imate gradsku kafanu?! :eek: vau! moracu to da vidim sledeci put kad budem dolazio u ns!

Ehm, nesto si mi mnogo otvorena odjedared :eek: neka, neka... pa ne znam kako da aranziram zaista! :neutral:

Mhm aha oh yeah dada.

Shinoda:
Vi imate gradsku kafanu?! :eek: vau! moracu to da vidim sledeci put kad budem dolazio u ns!

Na spensu.

Trenutno čitam "Ukradeno pismo" Edgara Alana Poa. :)

Pretpostavljam da voliš
. :)

@tema:

Večeras završavam Justinu htela ne htela. Sviđa mi se jako, ali sam ulenjila.
Strašno, kazniće me bog.

neces ti da mi dajes, p o z a j m i c e s m i ! :mrgreen:
kada kazes lista zelja, mislis na knjige ili na sve zivo. Mislim da ti je 120e sasvim dovoljno za sajam! :p

Dajem / pozajmim... isti q.rac... :lol:

Ma sve zivo! Da su samo knjige bilo bi mi lako... au, sad mi pade na pamet, gde cu staviti sve te knjige?! Nemanja ce nakupovati gomilu i ja i... au, pa ni sad nemam mesta... :confused:

Mima

Ti zivish u NS?! Au, pa onda si mi blizu... tralalala... :mrgreen: Uvek sam mislila da si iz Bgd... :confused:

Back