Sta sa Andricem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije meni sluchajno 221B Baker Street druga adresa.
Ljudiiii, sajam za 2 danaaaaa!!!ima'l neko 50 do 100 evra na zajam!
![]()
Imam ja!
@tema:
Nisam još završila de Sada, nisam ga ni čitala.![]()
Ljudiiii, sajam za 2 danaaaaa!!!ima'l neko 50 do 100 evra na zajam!
![]()
ovaaaaajda ti posaljem na pvt broj racuna ili cemo transakciju obaviti face to face, mozda preko posrednika?
Ukinushe mi dushmani sva primanja pre par dana, a ja ima da odem na sajam pa taman morao da ukradem pare!
Ja 120 al' ne dam...![]()
Uf, da li pravite spisak?!
koja si fuxa!Ja 120 al' ne dam...![]()
Uf, da li pravite spisak?!
'vako.Mož' i na sajmu.
![]()
koja si fuxa!ua!
imam neki spisak u glavi... tj. imam blagu predstavu sta cu kupiti! Ali to se odnosi na mali deo knjiga, vecinu stvari kupim tako sto naletim na njih...
ajoj, a malo mi neprijatno... prvi put se vidimo, i ja te orobim za 50 evra!![]()
E isto... na shta naletim... ustvari ako uopshte odem... e a kada pochinje sajam u NSu? Poshto ne pochinje u isto vreme kao i u BG... ili ja imam pogreshnu informaciju...![]()
Ehm, nesto si mi mnogo otvorena odjedaredAranžiraj ondak da ne bude prvi put.
Ja bih volela da nađem neke lepe knjige dadaističke i nadrealističke poezije.
Ja najviše volim kada bude na platou ispred Gradske kafane.![]()
Haha... idi begaj zao mi da ih nachnem... a i tim parama bih kupila sve i svashta... a ne mogu ni pola liste zelja da time ispunim pa josh da tebi dajem... pffff...![]()
Ehm, nesto si mi mnogo otvorena odjedaredneka, neka... pa ne znam kako da aranziram zaista!
![]()
Shinoda:Vi imate gradsku kafanu?!vau! moracu to da vidim sledeci put kad budem dolazio u ns!
Trenutno čitam "Ukradeno pismo" Edgara Alana Poa.![]()
neces ti da mi dajes, p o z a j m i c e s m i !
kada kazes lista zelja, mislis na knjige ili na sve zivo. Mislim da ti je 120e sasvim dovoljno za sajam!![]()